
به گزارش مشرق، علیالزیدی نخستوزیر عراق که به ایران سفر کرده است، در جریان دیدارها و نشستهای خود با مقامات کشورمان، با حجتالاسلام والمسلمین محسنیاژهای، رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران، دیدار کرد.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در این دیدار ضمن قدردانی از ملت و دولت عراق برای حضور پرشکوه در مراسم تشییع امام شهید، خامنهای (قدساللهنفسهالزکیه) اظهار کرد: اجتماع بینظیر مردم عراق در مراسمات وداع و تشییع امام شهید، خامنهای (رضوانالله تعالیعلیه)، حقیقتاً از همه لحاظ فوقالعاده بود. همنوایی قلوب مشتاق در وداع با آن پیشوای وارسته، فراتر از مرزهای جغرافیایی، جلوهای تماشایی از پیوند ناگسستنیِ امت و امامت را در دیدگان جهان به تصویر کشید.
رئیس قوه قضائیه بیان داشت: همچنین باید از مسئولان حکومتی عراق بهسبب شرکت در مراسمات وداع و تشییع و تدفین امام شهیدمان، کمال قدردانی را داشته باشم از ملت بزرگ عراق نیز به سبب شرکت باشکوه و حماسی در این تشییع قدردانی میکنم.
رئیس دستگاه قضا ضمن قدردانی از ملت و دولت عراق بهواسطه فراهم آوردن مقدمات زیارت اربعین، گفت: از مجموع حاکمیت عراق بهسبب مراعات اصل حُسن همجواری و همسایگی و تحکیم پیوند عمیق بین ایران و عراق، قدردانی و امتنان داریم.
رئیس عدلیه در ادامه خطاب به نخستوزیر جدید عراق، تصریح کرد: به شما آقای الزیدی برای تصدی پست نخستوزیری عراق تبریک میگویم و اطمینان دارم با بهرهمندی از نیروی جوانی و تجارب ارزندهای که در حوزههای تجاری دارید، قدمهای بلندی را در راستای ارتقای وضعیت اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و امنیتی عراق و به تبع آن، منطقه برخواهید داشت.
قاضیالقضات در ادامه با تشریح وضعیت ژئوپلیتیکی منطقه، خاطرنشان کرد: ایران اگرچه تحت تجاوز و دشمنی استکبار به سرکردگی آمریکا و مزدور منطقهایاش رژیم صهیونسیتی قرار دارد، لکن با عزت و اقتدار و برپایه مصلحت ملت و امت، مسیر خود را با قدرت به پیش میبرد.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، با اشاره به سابقه طولانی آمریکا در دشمنی با ملت ایران، اظهار کرد: آمریکا طی ۴۷ سال اخیر انواع و اقسام دشمنیها را علیه ملت ایران روا داشته است، از جنگ تبلیغاتی و روانی تا تروریسم اقتصادی و دسایس امنیتی و نظامی. طی یک سال و نیم اخیر نیز دشمنی و تجاوز آمریکا …











