قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

خرید گندم از مرز ۷ میلیون تن عبور کرد/ افزایش قیمت کالاهای اساسی ناشی از عوامل مختلف است

وزیر جهاد کشاورزی با تشریح جزئیات نشست مشترک با اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، از بررسی منابع و مصارف کشاورزی، ضرورت تقویت اعتبارات حوزه آب و خاک، وضعیت مطلوب ذخایر کالاهای اساسی خبر داد.
 خرید گندم از مرز ۷ میلیون تن عبور کرد/ افزایش قیمت کالاهای اساسی ناشی از عوامل مختلف است

به گزارش مشرق، غلامرضا نوری‌قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، پس از پایان نشست با اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با اشاره به محورهای مطرح شده در این جلسه، گفت: امروز در خدمت اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بودیم و نشست بسیار خوبی برگزار شد. موضوعاتی که میان وزارت جهاد کشاورزی و کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت، موضوعاتی مفید و اثرگذار برای جامعه و بخش کشاورزی بود که از این بابت از اعضای محترم کمیسیون قدردانی می‌کنم.

وی افزود: در این نشست منابع و مصارف بخش کشاورزی را مرور کردیم و ضرورت‌های موجود برای تأمین منابع مورد نیاز حوزه امنیت غذایی کشور مورد بررسی قرار گرفت. همچنین مسائل مختلف این بخش، به ویژه حوزه آب و خاک و مصرف بهینه آب، از مهم‌ترین محورهای مورد تأکید در جلسه بود؛ موضوعاتی که از ضروری‌ترین نیازهای بخش کشاورزی محسوب می‌شوند اما در عین حال با محدودیت منابع مواجه هستند.

لزوم تقویت اعتبارات حوزه آب و خاک

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در این جلسه مقرر شد مساعدت‌های لازم برای تقویت منابع، به‌ویژه در حوزه آب و خاک و اجرای طرح‌های مصرف بهینه آب، صورت گیرد تا بتوانیم بخشی از نیازهای این حوزه راهبردی را تأمین کنیم.

وی خاطرنشان کرد: همچنین درباره وضعیت کالاهای اساسی، ذخایر راهبردی، شرایط بازار محصولات کشاورزی و برنامه‌های تأمین و تدارک این کالاها نیز بحث و تبادل نظر شد و به نمایندگان محترم اطمینان دادیم که ذخایر راهبردی کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد.

نوری‌قزلجه با بیان اینکه تولید در کشور با تلاش کشاورزان و تولیدکنندگان روند مناسبی دارد، اظهار کرد: خوشبختانه تولید با همت کشاورزان عزیز با رونق بیشتری در جریان است و این موضوع پشتوانه اصلی امنیت غذایی کشور به شمار می‌رود.

تأمین سوخت کشاورزان و پرداخت مطالبات گندمکاران / خرید گندم از مرز ۷ میلیون تن عبور کرد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به مشکلات مطرح شده از سوی بهره‌برداران بخش کشاورزی گفت: در این نشست مسائل مربوط به تأمین سوخت و همچنین مطالبات کشاورزان مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات خوبی برای تأمین کامل سوخت مورد نیاز کشاورزان اتخاذ شد.

وی افزود: همچنین با توجه به دستور رئیس‌جمهور و تأکیدات صورت گرفته درباره پرداخت مطالبات گندمکاران، روند پرداخت این مطالبات …



 افزایش ۶۴ درصدی قیمت خرید تضمینی گندم؛ نرخ جدید ۴۹,۶۵۰ تومانی ابلاغ شد + جدول و تحلیل
۹ ساعت قبل / سایت نبض قیمت

افزایش ۶۴ درصدی قیمت خرید تضمینی گندم؛ نرخ جدید ۴۹,۶۵۰ تومانی ابلاغ شد + جدول و تحلیل

قیمت خرید تضمینی گندم امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. جدول نرخ جدید، علت افزایش ۶۴ درصدی و تأثیر آن بر بازار و کشاورزان را در این خبر بخوانید.



 انعقاد نهایی قرارداد اجاره شناور یدک‌کش در حبندر
۸ ساعت قبل / سایت صدای بورس

انعقاد نهایی قرارداد اجاره شناور یدک‌کش در حبندر

شرکت خدمات دریایی و کشتیرانی خط دریا بندر با نماد «حبندر» از تغییر سطح افشای قرارداد تأمین اجاره شناور خود از گروه «ب» به گروه «الف» خبر داد.

 شگل علت رشد سود عملیاتی را اعلام کرد
۱۲ ساعت قبل / سایت صدای بورس

شگل علت رشد سود عملیاتی را اعلام کرد

شرکت گلتاش در توضیح صورت‌های مالی و اطلاعات منتشرشده، علت افزایش سود عملیاتی خود نسبت به دوره قبل را تشریح کرد.

 جزئیات جدید از ورود 25 هزار خودروی کارکرده
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

جزئیات جدید از ورود 25 هزار خودروی کارکرده

دنیای اقتصاد: سخنگوی وزارت صمت روز گذشته از تصویب ورود 25هزار خودروی کارکرده به کشور در سال جاری خبر داد. آن‌گونه که عزت‌الله زارعی به خبرگزاری ایرنا اعلام کرده، هدف از واردات خودروهای کارکرده، ایجاد رقابت و تعادل قیمتی و تنظیم بازار خودروی ایران است. اولویت اصلی وزارت صمت در پیگیری واردات نیز تضمین ارائه خدمات پس از فروش که پیش از این به‌عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی متقاضیان این خودروها مطرح شده بود، عنوان شده است.

 سیگنال تغییر قیمت بنزین
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سیگنال تغییر قیمت بنزین

اظهارات تازه محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، درباره بنزین را نمی‌توان صرفا یک اظهار نظر اقتصادی درباره نابرابری یارانه‌ها دانست. عارف در شرایطی از هزینه چند‌میلیارد دلاری تامین بنزین و نابرابری شدید بهره‌مندی دهک‌ها از یارانه تاکید کرده که دولت هنوز افزایش قیمت را رسما اعلام نکرده است. عارف گفته دهک ۱۰درآمدی ۲۳برابر دهک اول از یارانه بنزین استفاده می‌کند و دولت‌ها به‌دلیل پرهیز از «دردسر» از اصلاح این وضعیت عقب‌نشینی کرده‌اند. در مقابل، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، اعلام کرد قیمت ۸۰هزار تومانی بنزین صحت ندارد و هیچ عدد یا الگوی قیمتی تاکنون به تصویب نرسیده است. بنابراین، از نظر خبری نمی‌توان اظهارات عارف را اعلام قیمت جدید دانست؛ اما از نظر سیاستگذاری، سخنان او معنای مهم‌تری دارد: دولت در حال آماده‌سازی افکار عمومی برای ضرورت اصلاح سیاست بنزین است.

 احتمال انحلال چند بانک دیگر/ مدنی‌زاده: برنامه‌های اصلاحی بانک‌ها ادامه دارد+ فیلم
۱۰ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

احتمال انحلال چند بانک دیگر/ مدنی‌زاده: برنامه‌های اصلاحی بانک‌ها ادامه دارد+ فیلم

اقتصادنیوز: وزیر اقتصاد گفت: برنامه‌های اصلاحی بانک‌ها ادامه داردو احتمالا چند بانک دیگر منحل شوند.

 جک T9 جدید با فضای داخلی کاملا متفاوت؛ شاید در ایران
۱۰ ساعت قبل / سایت اسب بخار

جک T9 جدید با فضای داخلی کاملا متفاوت؛ شاید در ایران

برند جک در نمایشگاه خودرو چنگدو ۲۰۲۶، نسخه جدید و به‌روزشده پیکاپ T9 را رونمایی کرد؛ مدلی که با بازطراحی چشمگیر فضای داخلی، تجربه‌ای کاملاً متفاوت از کابین این پیکاپ ارائه می‌دهد.



گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟
خبرگزاری مهر

گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟

مسدود شدن حساب‌های شرکت ملی نفت، در حالی رخ داده که این مجموعه باید تولید انرژی و درآمد ارزی کشور را بدون وقفه تأمین کند و حقوق کارکنان صنعت نفت را نیز به موقع پرداخت کند تا تولید نخوابد.
سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر

ایسنا/ اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی بر عدم تغییر نرخ سود بانکی، در شرایطی که بازار سرمایه در نخستین روز هفته با جهشی قابل توجه همراه شده و شاخص کل از مرز شش میلیون واحد عبور کرده است، یک سیگنال مهم برای فعالان بورس محسوب می‌شود؛ سیگنالی که می‌تواند از کاهش نگرانی سهامداران درباره افزایش نرخ
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این
پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.