قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱۴۰۵/۰۴/۲۸

زمان آغازسال تحصیلی قابل تعویق نیست/کلاس پایه‌های ورودی نباید بیش از۳۵دانش‌آموز داشته باشد

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش با تشریح برنامه‌های پروژه مهر و تأمین نیروی انسانی سال تحصیلی آینده، از فعالیت ۹۹ هزار مدرسه دولتی و ۵۶۰ هزار کلاس درس خبر داد
 زمان آغازسال تحصیلی قابل تعویق نیست/کلاس پایه‌های ورودی نباید بیش از۳۵دانش‌آموز داشته باشد



۳ ساعت قبل / سایت اینتیتر

مار پیتون مدرسه را به آتش کشید؟ ماجرای عجیب یک آتش‌سوزی در آمریکا

به گزارش اینتیتر به نقل از خبرآنلاین، آتش‌سوزی بامداد ۱۳ اوت در مدرسه راهنمایی «فارست» در شهرستان بدفورد ویرجینیا رخ داد. آتش‌نشانان حدود ساعت ۱۲:۳۰ نیمه‌شب پس از فعال شدن سیستم اعلام حریق و آب‌پاش مدرسه به محل رسیدند و با دود و شعله‌های آتش در طبقه دوم ساختمان مواجه شدند. اما آنچه این حادثه را به خبری عجیب تبدیل کرد، حضور یک مار پیتون بزرگ در میان دود و آتش بود.

به گفته مقام‌های آتش‌نشانی، این مار که «نانر» نام دارد، از محفظه خود خارج شده و احتمالاً با برخورد به یک وسیله گرمایشی، چراغ حرارتی را واژگون کرده و باعث آغاز آتش‌سوزی شده است. استیون ویپل، رئیس آتش‌نشانی شهرستان، گفته است مار احتمالاً در شروع آتش‌سوزی نقش داشته، هرچند تأکید کرده که هیچ‌گونه عمدی در رفتار حیوان وجود نداشته است. معلم: مار من آتش‌سوزی را شروع نکرد!

اما ماجرا به همین‌جا ختم نشد. بریتانی جیکوبز، معلم علوم و صاحب این مار، روایت آتش‌نشانان را رد کرده و گفته است نانر عامل آتش‌سوزی نبوده، بلکه تلاش کرده از محفظه خود فرار کند تا از آتش نجات پیدا کند.

جیکوبز مدعی شده تجهیزات گرمایشی و محفظه حیوانات به‌درستی نصب و ایمن بوده‌اند و شواهد موجود نیز نشان می‌دهد آتش پیش از خروج مار از محفظه آغاز شده است. به گفته او، تصاویر دوربین‌های مداربسته نیز با این فرضیه سازگار است که آتش پیش از دیده‌شدن مار در بیرون از محفظه شکل گرفته بود.

در این حادثه هشت کلاس مدرسه بر اثر آتش و آب ناشی از فعال‌شدن سیستم آب‌پاش آسیب دیدند. یک لاک‌پشت نیز در آتش‌سوزی جان باخت، اما هیچ انسانی آسیب ندید. مسئولان مدرسه اعلام کرده‌اند کلاس‌ها طبق برنامه از سر گرفته می‌شوند، هرچند کلاس محل آغاز آتش‌سوزی به زمان بیشتری برای بازسازی نیاز دارد.

اکنون سؤال اصلی این است که آیا واقعاً یک مار پیتون هشت‌فوتی باعث آتش‌گرفتن مدرسه شده یا خودش یکی از قربانیان این حادثه بوده است؟ اختلاف میان روایت صاحب مار و مقام‌های آتش‌نشانی همچنان ادامه دارد.




 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
۲۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.

 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.

 کشت خشخاش ممنوع است
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

کشت خشخاش ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد.

 دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم

فرمانده انتظامی جهرم از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با استفاده از حساب‌های کاربری در اینستاگرام، تصاویر و اطلاعات نادرست از شهروندان این شهرستان را برا...