قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

پیش‌بینی افزایش باد و رگبار باران تا فردا در استان تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: تا جمعه (۲ مرداد) با گذر موج بارشی از نیمه شمالی استان افزایش ابر و افزایش تندی وزش باد و در بعضی ساعت‌ها رگبار باران و رعد و برق و در نیمه شمالی به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات وزش باد نسبتا شدید تا شدید گاهی همراه با گرد و خاک در نیمه جنوبی مورد انتظار است.
 پیش‌بینی افزایش باد و رگبار باران تا فردا در استان تهران



۱۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

متهم به قتل: آنقدر مشروب خوردم که نفهمیدم چرا دوستم را کشتم

کد خبر: 787386 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۱۲:۲۸:۴۰ اعتمادآنلاین |

مرد جوانی که متهم است در جریان درگیری با یکی از دوستانش در بوستان ارغوان تهران، مرتکب قتل شده در تحقیقات مدعی شد هنگام وقوع درگیری به دلیل مصرف زیاد مشروبات الکلی متوجه رفتار خود نبود.

به گزارش سایت جنایی، این متهم که اکنون برای ادامه تحقیقات در اختیار ماموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران قرار دارد، درباره زندگی شخصی، سابقه درگیری و محکومیت‌های قبلی، فرار به تبریز و نحوه وقوع درگیری با مقتول توضیح داد. در ادامه گفته‌های متهم درباره مقتول، فرار و نحوه دستگیری اش را بخوانید:

* مقتول را از قبل می‌شناختی؟

بله، او دوست من بود.

* او را از کجا می‌شناختی؟

ما بچه‌ محل بودیم و از قبل همدیگر را می‌شناختیم. من در پیک موتوری کار می‌کنم و پدر مقتول هم پیک موتوری بود. به همین دلیل با هم رفت‌وآمد و دوستی داشتیم.

* چند سال بود که او را می‌شناختی؟

یادم نمی‌آید، اما از قبل با هم آشنا بودیم و رابطه دوستی داشتیم.

* وضعیت زندگی و کار خودت چطور است؟

من تا اول دبیرستان بیشتر درس نخواندم و بعد دنبال کار رفتم. از نظر مالی هم شرایط خیلی خوبی نداشتم و به عنوان پیک موتوری کار می‌کردم و زندگی‌ام را از همین راه می‌گذراندم.

* مواد مخدر هم مصرف می‌کنی؟

بله، من به تریاک اعتیاد داشتم.

* در مورد شب آخر بگو.

همانطور که گفتم، او از دوستان من بود. به همین دلیل آن شب هم من و او با چند نفر دیگر در بوستان ارغوان قرار گذاشته بودیم.

* قرار بود در پارک چه کار کنید؟

قرار بود در پارک دور هم جمع شویم و کباب، جوجه و جگر بخوریم. آنجا یکی از این کبابی‌های سیار بود که جگر و جوجه می‌فروخت. از همانجا غذا سفارش دادیم و بردیم.

* یعنی فقط برای خوردن غذا به پارک رفته بودید؟

دوستانمان مشروب هم آورده بودند و قرار بود دور هم باشیم و تفریح کنیم. مقتول هم بعداً به جمع ما اضافه شد.

* در پارک مشروبات الکلی مصرف کردید؟

بله، مشروب خوردیم. مقدار زیادی هم مصرف شد.

* خودت چقدر مشروب خوردی؟

من آن شب خیلی زیاد مشروب خورده بودم. اگر درست یادم باشد. آن‌قدر مصرف کرده بودم که واقعاً متوجه شرایط خودم نبودم.

* یعنی هنگام درگیری هوشیار نبودی؟

واقعاً متوجه نشدم چه شد و چرا با دوستم درگیر شدم. خودم هم نمی‌دانم چرا درگیری شروع شد. فقط یادم است که با رفیقم درگیر شدم.

* درگیری از کجا شروع شد؟

نمی‌دانم. به دلیل همان شرایطی که داشتم، متوجه نشدم چه اتفاقی افتاد و چطور درگیری شکل گرفت.

* بعد چه اتفاقی افتاد؟

در جریان درگیری با چاقو به دوستم زدم. او بعد از اینکه زخمی شد، روی زمین افتاد و من از محل فرار کردم.

* چند ضربه چاقو به او زدی؟

من در آن شرایط دقیق متوجه اتفاقات نبودم و فقط می‌دانم با چاقو به او ضربه زدم و بعد از اینکه افتاد، از آنجا فرار کردم. اما نمی‌دانم چند ضربه و به کجایش زدم.

* فکر می‌کردی ضربه چاقو باعث مرگ او شود؟

نه. اصلاً فکر نمی‌کردم بمیرد. تصورم این بود که زخمی شده است.

* چه زمانی فهمیدی دوستت فوت کرده است؟

یک روز بعد از طریق دوستان دیگرم فهمیدم که فوت کرده است.

* وقتی فهمیدی حالت چطور بود؟

وقتی فهمیدم جانش را از دست داده، خیلی ترسیدم.

* بعد از شنیدن خبر مرگ او چه تصمیمی گرفتی؟

ترسیدم که به خاطر این اتفاق قصاص شوم. به همین دلیل فرار کردم و تصمیم گرفتم از تهران خارج شوم.

* چرا به تبریز رفتی؟

به تبریز رفتم، چون می‌خواستم در باغی که متعلق به پدرم بود مخفی شوم.

* یعنی کلید را گرفتی و رفتی؟

نه، یک کلید یدک از باغ پدرم داشتم و با همان کلید وارد باغ شدم.

* در مدت اقامت در تبریز با کسی ارتباط داشتی؟

نه. برای اینکه شناسایی نشوم، با کسی ارتباط نداشتم. تا جایی که می‌توانستم از دیگران دور بودم.

* هزینه زندگی‌ در آن مدت را چگونه تامین می‌کردی؟

مقداری پول داشتم و با همان پول خرید می‌کردم و زندگی‌ را می‌گذراندم. پول دیگری نداشتم و سعی می‌کردم همان مقدار را مصرف کنم.

* چطور پلیس توانست شما را در تبریز پیدا کند؟

یک روز قبل از دستگیری با یک پسر در یکی از روستاهای آن منطقه درگیر شدم.

* چرا درگیر شدی؟

برای خرید نان و خوراکی بیرون رفته بودم که آن پسر به من گفت غریبه هستی و اینجا چه کار می‌کنی.

* درگیری شما با آن پسر چطور اتفاق افتاد؟

با هم بحثمان شد و بعد درگیر شدیم و کتک‌کاری کردیم. من به او گفتم خانه‌مان همینجاست، اما او حرف‌هایی زد که درگیری بالا گرفت.

* بعد از این درگیری چه کردید؟

بعد از درگیری با یکی از بستگانم تماس گرفتم و ماجرا را برایش تعریف کردم. می‌خواستم از او مشورت بگیرم و بدانم باید چه کار کنم.

* چرا فکر می‌کردی ممکن است پلیس در جریان این درگیری قرار بگیرد؟

احتمال می‌دادم آن پسر به پلیس خبر بدهد. به همین دلیل با بستگانم تماس گرفتم تا از آنها مشورت بگیرم.

* در نهایت پلیس چگونه تو را دستگیر کرد؟

پلیس از طریق تلفن من را شناسایی کرد و بعد دستگیر شدم.

* قبل از این پرونده هم سابقه کیفری داشتی؟

بله، سابقه کیفری دارم. چند بار به دلیل دعوا و درگیری به زندان رفتم و بعد آزاد شدم.

* آخرین بار چه زمانی از زندان آزاد شدی؟

آخرین بار که آزاد شدم تصمیم گرفتم دیگر دنبال خلاف نروم و زندگی و کارم را دنبال کنم. توبه کرده بودم و می‌خواستم زندگی عادی داشته باشم.

* آیا فکر می‌کنید مصرف مواد یا مشروبات الکلی در حادثه بوستان ارغوان نقش داشته است؟

آن شب مشروب زیادی مصرف کرده بودم و خودم هم می‌گویم اصلاً متوجه نشدم چرا با دوستم درگیر شدم و چرا به او ضربه زدم. بعد از حادثه هم وقتی فهمیدم فوت کرده، ترسیدم و فرار کردم.

* الان درباره اتفاقی که برای دوستتان افتاده چه نظری دارید؟

من بعد از اینکه فهمیدم او فوت کرده، متوجه شدم چه اتفاقی افتاده است. آن زمان فکر نمی‌کردم ضربه‌ای که زده‌ام باعث مرگ او شود.

* وضعیت پرونده‌ات الان چطور است؟

تحقیقات ادامه دارد و من هم درباره اتفاقی که در بوستان ارغوان افتاد، سابقه‌ام، فرار به تبریز و شرایطی که در زمان حادثه داشتم توضیح داده‌ام. اخبار مرتبط قتل جوان ۲۰ ساله در جریان نزاع دسته‌جمعی در خاورشهر/ عامل جنایت بازداشت شد قاتل مست مدعی شد: اصلاً یادم نیست کسی را کشته باشم


۱ ساعت قبل / سایت آوش

معرفی ۶ مقصد خنک تابستانه/ بهترین روستاهای میوه‌خیز اطراف تهران

 تابستان فقط فصل سفر به کوهستان‌ها و آبشارها نیست؛ مردادماه در بسیاری از روستاهای ایران، فصل رسیدن میوه‌هایی است که بخش مهمی از هویت محلی این مناطق را شکل می‌دهند. در این روزها باغ‌های گیلاس، آلو، گردو، سیب و گلابی به بار نشسته‌اند و روستاها حال‌وهوایی متفاوت پیدا می‌کنند. بوی میوه‌های تازه، رفت‌وآمد باغداران، بازارهای محلی و چشم‌انداز درختان پربار، تجربه‌ای را رقم می‌زند که با سفرهای معمولی آخر هفته تفاوت دارد.

برای ساکنان تهران نیز این فرصت وجود دارد که بدون طی کردن مسیرهای طولانی، خود را به روستاهایی برسانند که مرداد، یکی از بهترین زمان‌های بازدید از آن‌هاست. مقاصدی که علاوه بر آب‌وهوای مطبوع‌تر نسبت به پایتخت، فرصتی برای آشنایی با زندگی روستایی و محصولات بومی فراهم می‌کنند.

۱) برغان؛ روستای آلوهای مشهور

در میان روستاهای اطراف تهران، کمتر جایی به اندازه برغان با نام یک محصول شناخته می‌شود. این روستای قدیمی در استان البرز، سال‌هاست که به خاطر آلوهایش شهرت دارد؛ محصولی که از بازارهای محلی تا مغازه‌های خشکبار تهران راه پیدا می‌کند.

مرداد یکی از بهترین زمان‌ها برای دیدن برغان است. باغ‌های میوه در این فصل پررونق‌اند و در کوچه‌های روستا می‌توان فروشندگان محلی را دید که محصولات تازه خود را عرضه می‌کنند. در کنار آلو، گردو، توت و انواع میوه‌های تابستانی نیز در این منطقه به چشم می‌خورند.

اما جذابیت برغان فقط به میوه‌هایش محدود نمی‌شود. بافت سنتی روستا، رودخانه‌ای که از میان آن عبور می‌کند و درختان کهنسال، فضایی ایجاد کرده‌اند که برای یک سفر یک‌روزه تابستانی بسیار دلپذیر است.

۲) طالقان؛ تابستان در میان باغ‌های کوهستانی

طالقان را بسیاری با سد و چشم‌اندازهای کوهستانی‌اش می‌شناسند، اما تابستان فصل دیگری از زندگی این منطقه را به نمایش می‌گذارد؛ فصل باغ‌ها.

در بسیاری از روستاهای طالقان، مردادماه زمان برداشت بخشی از محصولات باغی است. گیلاس‌های دیررس، گردوها و انواع میوه‌های تابستانی در باغ‌های منطقه دیده می‌شوند و جاده‌های طالقان در این فصل سرسبز و زنده‌اند.

هوای خنک‌تر نسبت به تهران، رودخانه‌های جاری و روستاهای پراکنده در دامنه کوه‌ها، طالقان را به مقصدی تبدیل کرده که می‌توان یک روز کامل را در آن به گشت‌وگذار، خرید محصولات محلی و لذت بردن از طبیعت اختصاص داد.

۳) رودبار قصران؛ باغستان‌های فراموش‌شده نزدیک تهران

بسیاری از مسافران تنها برای رسیدن به فشم یا میگون از رودبار قصران عبور می‌کنند، اما این منطقه یکی از قدیمی‌ترین باغستان‌های اطراف تهران را در خود جای داده است.

روستاهایی مانند زایگان، لالان، گرمابدر و شمشک در تابستان مملو از باغ‌های میوه‌اند. درختان سیب، گیلاس، آلبالو و گردو در دامنه‌های البرز گسترده شده‌اند و در بسیاری از نقاط می‌توان محصولات محلی را مستقیماً از تولیدکنندگان خریداری کرد.

مزیت مهم رودبار قصران نزدیکی آن به تهران است؛ به‌طوری‌که حتی در یک برنامه نیم‌روزه نیز می‌توان از حال‌وهوای باغی و خنک منطقه بهره برد.

۴) نوا؛ روستایی میان دماوند و باغ‌های تابستانی

روستای نوا در جاده هراز، یکی از مقاصدی است که معمولاً به دلیل چشم‌اندازهای دماوند شناخته می‌شود، اما باغ‌های میوه آن نیز در تابستان جلوه‌ای خاص پیدا می‌کنند.

این آخرهفته به دل باغ‌ها بزنید؛ جایی که تابستان «مزه» می‌دهد/ بهترین روستاهای میوه‌خیز اطراف تهران

قرار گرفتن در ارتفاعات باعث شده هوای منطقه حتی در مرداد نیز مطبوع باقی بماند. باغ‌های محلی، مراتع سرسبز و چشم‌انداز کوهستانی، نوا را به گزینه‌ای مناسب برای کسانی تبدیل کرده که می‌خواهند سفر طبیعت‌گردی را با تجربه زندگی روستایی ترکیب کنند.

در بسیاری از نقاط روستا، می‌توان محصولات باغی تازه را از اهالی خریداری کرد؛ محصولاتی که تفاوت طعم آن‌ها با نمونه‌های عرضه‌شده در شهر به‌خوبی محسوس است.

۵) الموت؛ جایی که گردو و گیلاس هنوز حرف اول را می‌زنند

منطقه الموت فقط قلعه تاریخی و دریاچه اوان نیست. بسیاری از روستاهای این منطقه اقتصاد خود را بر پایه باغداری بنا کرده‌اند و تابستان، فصل اوج فعالیت آن‌هاست.

در مسیرهای منتهی به روستاهای الموت، باغ‌های گردو و گیلاس به چشم می‌خورند و در کنار جاده‌ها، محصولات محلی به فروش می‌رسند. مرداد، زمانی است که طبیعت منطقه در کنار فعالیت باغداران، تصویری زنده و پرجنب‌وجوش پیدا می‌کند.

از سوی دیگر، ارتفاع مناسب منطقه باعث شده دمای هوا به‌مراتب معتدل‌تر از تهران باشد؛ مزیتی که سفر به الموت را در روزهای گرم تابستان جذاب‌تر می‌کند.

۶) دماوند؛ سرزمین سیب‌های تابستانی

هرچند برداشت اصلی سیب در ماه‌های بعد انجام می‌شود، اما بسیاری از باغ‌های دماوند در مردادماه نیز سرشار از میوه و نشانه‌های فصل برداشت هستند.

دماوند از دیرباز به باغداری شهرت داشته و بخش مهمی از محصولات باغی استان تهران از این منطقه تأمین می‌شود. در مسیر روستاهای اطراف شهر دماوند، باغ‌های وسیع و مناظر سرسبزی دیده می‌شود که با آب‌وهوای نسبتاً خنک منطقه همراه شده‌اند.

بازارهای محلی و فروش مستقیم محصولات باغی نیز بخشی از جذابیت سفر به این منطقه در فصل تابستان است؛ سفری که می‌تواند با بازدید از روستاهای اطراف و طبیعت کوهستانی منطقه کامل‌تر شود.

مردادماه زمانی است که باغ‌ها در اوج باروری قرار دارند و روستاها بیش از هر زمان دیگری رنگ و بوی محصولات محلی را به خود گرفته‌اند. از آلوهای برغان تا باغ‌های الموت و طالقان، هر منطقه داستانی متفاوت از تابستان روایت می‌کند؛ داستانی که می‌توان آن را در یک سفر کوتاه آخر هفته از نزدیک لمس کرد.

منبع: خبرآنلاین


۱ ساعت قبل / سایت الف

پیش‌بینی افزایش وزش باد و ابر برای تهران

به گزارش ایسنا، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

طی امروز در بعضی ساعت‌ها در مناطق جنوبی، غربی، ارتفاعات و تا حدی در مناطق مرکزی استان افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید در بخش‌های جنوبی به ویژه در مرز جنوبی استان و گاهی وزش باد خیلی شدید همراه با گردوخاک مورد انتظار است. 

همچنین استان تهران، طی روزهای جمعه تا دوشنبه با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و در پاره‌ای از مناطق به ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق، رخ داد مه پیش بینی می شود.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا ۳۰ مرداد ماه صاف و وزش باد در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۸ و ۲۴ درجه سانتیگراد و برای شنبه ۳۱ مرداد صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید و بارش پراکنده با احتمال رگبار و رعد و برق با حداکثر و حداقل دمای ۳۷ و ۲۵ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود. 




 تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت
۲۲ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت

حمیدرضا خورشیدی، رئیس سازمان هواشناسی استان تهران گفت: تا امروز استقرار دمای گرم در استان تهران ادامه دارد. از روز جمعه به بعد نیز این شرایط تا حدی ماندگار خ...

 آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 کشت خشخاش ممنوع است
۱۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

کشت خشخاش ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد.

 سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان
۱۹ ساعت قبل / سایت رکنا

سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان

در پی وقوع یک حادثه جاده‌ای در جاده بلخ-سمنگان در شمال افغانستان دست کم سه نفر جان باختند. علت دقیق تصادف هنوز مشخص نیست و مسئولین در حال بررسی هستند.

 گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست

دبیر هیات امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های تابعه با اشاره به تغییرات گسترده در بازار کار و گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی (فریلنسر)، گفت: ساختار فعلی نظام بیمه‌های اجتماعی کشور پاسخگوی واقعیت‌های جدید بازار کار نیست و لازم است الگوهای پوشش بیمه‌ای متناسب با این تحولات بازطراحی شود.

 نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم
۲۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

وزیر بهداشت اعلام کرد نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود.