قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

بارش شدید باران و خطر سیل در برخی از استان‌ها/ موج گرما دمای هوا را به ۴۸ درجه می‌رساند

کارشناس هواشناسی باهشدار نسبت به وقوع بارش‌های سیل‌آسا در ۴ استان گفت:برای دمای هوا امروز درمنطقه هورامانات استان کردستان نیزثبت بیشینه دمای ۴۴ تا ۴۷درجه سانتی‌گراد دور از انتظار نخواهد بود.
 بارش شدید باران و خطر سیل در برخی از استان‌ها/ موج گرما دمای هوا را به ۴۸ درجه می‌رساند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

محمد اصغری، کارشناس هواشناسی با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور، گفت: همچنان به ساکنان و مسافران جنوب استان سیستان و بلوچستان، شرق، غرب و شمال هرمزگان، جنوب و جنوب غرب کرمان و نیمه جنوبی استان فارس درباره وقوع رگبارهای شدید باران در ساعات بعدازظهر اخطار داده می‌شود.

وی افزود: با توجه به شدت بارش‌ها، هر لحظه احتمال وقوع سیلاب وجود دارد و توصیه می‌شود شهروندان به محض مشاهده ابرهای تیره و ضخیم، از حریم رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مسیرهای سیلابی فاصله بگیرند و از حضور در این مناطق خودداری کنند.

اصغری بیان کرد: بیشترین ریسک این مخاطره جوی در مناطقی از جمله سراوان، خاش، جیرفت، بافت، حاجی‌آباد، نی‌ریز، استهبان، سروستان، فیروزآباد و حتی شیراز وجود دارد و ساکنان این مناطق باید هشدارهای هواشناسی را جدی بگیرند.

وی ادامه داد: رخداد مهم بعدی، تداوم روند افزایش دما دست‌کم تا ۲۴ ساعت آینده در نیمه شمالی کشور است که بیشترین افزایش نسبی دما را مردم استان‌های گلستان، اردبیل، مازندران، گیلان و کردستان تجربه خواهند کرد.

دمای منطقه هورامانات کردستان به ۴۷ درجه می‌رسد …




 اخبار جدید

 نسخه‌های پرهزینه و سهم ۵۰ درصدی پرداخت از جیب مردم / ضرورت هماهنگی بیمه‌ها و وزارت بهداشت
۴۴ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

نسخه‌های پرهزینه و سهم ۵۰ درصدی پرداخت از جیب مردم / ضرورت هماهنگی بیمه‌ها و وزارت بهداشت

وزیر اسبق وزارت بهداشت با هشدار درباره روند فعلی هزینه‌های درمانی و با اشاره به سهم بیش از ۵۰ درصدی مردم در پرداخت هزینه ها، تاکید کرد که هزینه برخی داروها از جمله مکملها و همچنین هزینه‌های پاراکلینیک، باعث ایجاد نسخه‌های پرهزینه شده که می‌تواند منجر به افزایش نرخ انصراف از درمان در جامعه شود؛ موضوعی که نیازمند تغییر در روند تجویز و هماهنگی میان بیمه‌ها و وزارت بهداشت است.

 مردم کره جنوبی با اعزام نیرو به تنگه هرمز مخالفند
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

مردم کره جنوبی با اعزام نیرو به تنگه هرمز مخالفند

بر اساس یک نظرسنجی سراسری که در ۱۰ سپتامبر در کره جنوبی منتشر شد، بیش از چهار نفر از هر ۱۰ شهروند کره جنوبی با اعزام نیروهای نظامی این کشور به تنگه هرمز مخالف هستند؛ این در حالی است که دولت سئول در حال بررسی نحوه پاسخگویی به فشارهای فزاینده واشنگتن است.

 قیمت جدید تخم مرغ  اعلام شد؛ هر شانه ۲ کیلویی چند؟
۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قیمت جدید تخم مرغ اعلام شد؛ هر شانه ۲ کیلویی چند؟

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: در حال حاضر تخم مرغ به میزان مصرف مورد نیاز تولید می‌شود و هیچ گونه نگرانی بابت تامین نداریم.

 غریبانه‌های ناو دنا | روایت تکان‌دهنده یک بازمانده
۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

غریبانه‌های ناو دنا | روایت تکان‌دهنده یک بازمانده

تکاپوی عجیبی در ناو دنا به‌پا شده و هرکسی به‌سویی می‌دود. خبرهای رسیده حاکی از آن است که به ایران حمله شده و فرمانده ‌، هشدارهای لازم را داده‌که امکان حمله به ناو ‌ هم وجود دارد. اژدر اول به پاشنه ناو خورد، با دومین اژدر ۱۰۴ نفر از ناوبانان و پرسنل دنا در بامداد ۱۳ اسفند ۱۴۰۴  به شهادت رسیدند.

 با ماهی ۱۰ میلیون تومان کوییک بخرید
۴۶ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

با ماهی ۱۰ میلیون تومان کوییک بخرید

اقتصادایرانی: در این گزارش شرایط فروش اقساطی کوییک را بخوانید.

 عراق مرزهای شلمچه و چذابه را تا اطلاع ثانوی بست
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

عراق مرزهای شلمچه و چذابه را تا اطلاع ثانوی بست

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان از بسته شدن مرزهای شلمچه و چذابه براساس اعلام مقامات عراق خبر داد.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026