قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۲۰

کدام مواد غذایی را در روز‌های گرم مصرف کنیم؟

تابستان فصلی است که بدن به دلیل گرما و تعریق بیش از حد، آب و انرژی بیشتری از دست می‌دهد. در این زمان، حفظ رژیم غذایی مناسب برای سالم، هیدراته و پرانرژی ماندن...
 کدام مواد غذایی را در روز‌های گرم مصرف کنیم؟



۱۰ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

چرا عفونت‌های تنفسی در تابستان شیوع پیدا کرده‌اند؟ / علت افزایش بیماری‌های تنفسی در روزهای گرم سال چیست؟ / توضیحات مهم وزارت بهداشت

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ بررسی گزارش‌های نظام مراقبت‌های دیده‌وری عفونت‌های تنفسی در گردش طی فصل تابستان نشان می‌دهد، میزان ابتلا به آنفلوآنزا در برخی هفته‌های تابستان افزایش داشته؛ به طور مثال، میزان ابتلا به آنفلوآنزا طی هفته بیست‌ویکم سال نسبت به هفته بیستم افزایش داشته است.

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره افزایش آنفلوآنزا در برخی هفته‌های تابستان گفت: عفونت‌های ویروسی، اغلب در تجمعات شکل می‌گیرد. با توجه به اینکه برخی از مناسبت‌ها به فصل تابستان منتقل می‌شود، عفونت‌های تنفسی نیز افزایش می‌یابد.

او توضیح داد: همچنین جهش ژنی که در برخی ویروس‌ها شکل می‌گیرد، سبب می‌شود بیماری‌های تنفسی فصلی در درصدی از عفونت‌های تنفسی در فصول دیگر باشد. البته ویروسی مانند کرونا فصل نمی‌شناخت و در تمام فصول سال وجود داشت.

رئیسی درباره علت افزایش عفونت‌های تنفسی گفت: علت شیوع ویروس‌های تنفسی خیلی معمولی که وجود دارند، بیشتر به دلیل تجمعات است. هر تجمعی می‌تواند سبب انتشار بیماری‌های تنفسی شود.

 


۴ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

علت شیوع عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان چیست؟

به گزارش اصلاحات نیوز؛

بررسی گزارش‌های نظام مراقبت‌های دیده‌وری عفونت‌های تنفسی در گردش طی فصل تابستان نشان می‌دهد، میزان ابتلا به آنفلوآنزا در برخی هفته‌های تابستان افزایش داشته؛ به طور مثال، میزان ابتلا به آنفلوآنزا طی هفته بیست‌ویکم سال نسبت به هفته بیستم افزایش داشته است.

دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره افزایش آنفلوآنزا در برخی هفته‌های تابستان گفت: عفونت‌های ویروسی، اغلب در تجمعات شکل می‌گیرد. با توجه به اینکه برخی از مناسبت‌ها به فصل تابستان منتقل می‌شود، عفونت‌های تنفسی نیز افزایش می‌یابد.

او توضیح داد: همچنین جهش ژنی که در برخی ویروس‌ها شکل می‌گیرد، سبب می‌شود بیماری‌های تنفسی فصلی در درصدی از عفونت‌های تنفسی در فصول دیگر باشد. البته ویروسی مانند کرونا فصل نمی‌شناخت و در تمام فصول سال وجود داشت.

رئیسی درباره علت افزایش عفونت‌های تنفسی گفت: علت شیوع ویروس‌های تنفسی خیلی معمولی که وجود دارند، بیشتر به دلیل تجمعات است. هر تجمعی می‌تواند سبب انتشار بیماری‌های تنفسی شود.


۴ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

خسارت ۹.۵ میلیاردی سیلاب تابستانه در شهرستان کلات (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز؛ ابوالفتح لشگری گفت: بارش باران امروز در ارتفاعات و کوه‌های هزار مسجد منجر به وقوع سیلاب در رودخانه لایین و ایدلیک شد.

وی افزود: آسیب سیلاب به جاده لایین کهنه تردد در این مسیر را غیر ممکن کرد که فردا بازگشایی می‌شود.

فرماندار کلات خاطرنشان کرد: در لایین و ایدلیک ۵۰ سر بند کشاورزی آسیب دیدند. بازسازی آنها ۱.۵ میلیارد تومان هزینه دارد، همچنین ۱۵۰ هکتار شالیزار به علت باد شدید دچار خوابیدگی شده و اگر فردا آفتابی نباشد دچار افت محصول می‌شود و خسارت آن حدود ۸ میلیارد تومان برآورد شده است.

به گفته لشگری، حوزه روستایی خط انتقال آب "ای حمام قلعه" و "ایدلیک" هم دچار خسارت شده و باغات قره سو نیز به علت بارندگی شدید آسیب دیده و نیاز به برآرود خسارت دارد.

در ادامه حتما بخوانید هشدار نارنجی برای بارش‌های سیل‌آسا در خراسان رضوی و ۴ استان دیگر (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

وی گفت: در بابا رمضان به دلیل حضور زیاد گردشگران با ورود نیروی انتظامی و صورتجلسه، مسئله مدیریت شد. متاسفانه گردشگران به هشدار‌ها توجه نمی‌کنند، اما از ظهر دستور تخلیه صادر شد و محیط زیست نیرو‌ها را برای تخلیه کوهنوردان فرستادند.در ارتکند نیز تخلیه صورت گرفت و فوتی و مصدوم نداشتیم. همچنین تاکنون خسارتی در زمینه وسایل نقلیه و انسانی نیز گزارش نشده است.

منبع: اخبار مشهد 




 ۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست

برای بسیاری از مردم، مراجعه به دندانپزشک اتفاقی عادی در زندگی روزمره است؛ اما برای خانواده‌ای که با ای‌بی زندگی می‌کند، پیدا کردن دندانپزشکی که بیماری را بشناسد، شرایط جسمی بیمار را درک کند و درمان را با احتیاط پیش ببرد، می‌تواند به یکی از دغدغه‌های جدی تبدیل شود.

 ماه‌ها تلاش برای یک روز سرنوشت‌ساز |گزارشی از حال‌وهوای حوزه امتحانی دانشگاه فردوسی مشهد در آخرین روز کنکور + فیلم
۱۳ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ماه‌ها تلاش برای یک روز سرنوشت‌ساز |گزارشی از حال‌وهوای حوزه امتحانی دانشگاه فردوسی مشهد در آخرین روز کنکور + فیلم

«شهرارانیوز، سرویس جامعه»؛ آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ امروز (جمعه ۳۰ مردادماه) با برگزاری آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی به پایان رسید.

 یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] |  انصاف نیوز
۱۲ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] | انصاف نیوز

یک کارشناس محیط‌زیست مرجانی با تاکید بر اهمیت حفاظت از مرجان‌ها برای حفظ زیست‌بوم خلیج‌فارس، خواستار تغییر روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی در پهنه آبی جنوب کشور شد.

 خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران

سخنگوی شهرداری تهران از برگزاری آیین خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر خبر داد.

 زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو

تصاویر انباشت زباله و جاری شدن شیرابه در جاده گردشگری اسالم ـ خلخال، بار دیگر مسئله رهاسازی پسماند در طبیعت گیلان را به صدر اخبار آورده است؛ زباله‌هایی که به گفته بخشدار اسالم، بخشی از آنها حاصل سال‌ها رهاسازی پسماند در بالادست است و حالا خطر آلودگی چشمه‌ها و آسیب به اکوسیستم منطقه را افزایش داده.

 روباه مهربانِ فلات ایران
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

روباه مهربانِ فلات ایران

تصویری از روباه مهربان فلات ایران را ملاحظه می‌نمایید.