قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

پلیس راه: تردد در محورهای شمالی و مسیرهای اربعین روان است

پلیس راه اعلام کرد تردد در محورهای شمالی و جاده‌های منتهی به مرزهای اربعین روان است.
 پلیس راه: تردد در محورهای شمالی و مسیرهای اربعین روان است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور در صبح امروز (۹ مرداد ۱۴۰۵)، اظهار کرد: تردد در محور‌های چالوس، هراز، فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس، آزادراه تهران–شمال و آزادراه قزوین–رشت در مسیر رفت و برگشت روان است و محور‌های شمالی نیز فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

وی افزود: در محور‌های منتهی به مرز‌ها نیز تردد در محور‌های ایلام–مرز مهران، بستان–مرز چذابه، پیرانشهر–مرز تمرچین، خرمشهر–مرز شلمچه، قصرشیرین–مرز خسروی و مریوان–مرز باشماق روان گزارش شده است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به وضعیت ترافیکی محور حمیل–سرابله–ایلام گفت: در محدوده تونل آزادی این محور، در مسیر رفت و برگشت، ترافیک نیمه‌سنگین جریان دارد.

سرهنگ محبی همچنین از انسداد محور شریانی بندرعباس–لار در محدوده کلمتعلی خبر داد و تصریح کرد: تردد از مسیر جایگزین کهورستان–منبع آب–بندرعباس انجام می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: محور بندرترکمن–بندرگز (جاده ساحلی) نیز تا اطلاع بعدی مسدود است.




 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.

 مورینیو: دوست ندارم یامال به رئال بیاید!

مورینیو: دوست ندارم یامال به رئال بیاید!

ژوزه مورینیو می‌گوید تمایلی به داشتن لامین یامال در تیمش ندارد و درباره پرونده جنجالی نگریرا هم صحبت کرد.

 سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

کیهان/ «بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم حسن رشوند است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تاکنون ۷۳ سال می‌گذرد. یعنی ایران در حالی گرفتار این کودتا می‌شد که صدها سال دارای نظام سیاسی مستقل و به تعبیری پروژه دولت‌ساز

 نام ایستگاه مترو شهید باقری تغییر کرد

نام ایستگاه مترو شهید باقری تغییر کرد

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه گفت: بر اساس مصوبه شصت و سومین جلسه کمیسیون نام‌گذاری معابر و اماکن شورای اسلامی شهر تهران، نام ایستگاه مترو «شهید باقری» به «شهیدان باقری» تغییر یافت

 خواهر از قصاص برادرش گذشت

خواهر از قصاص برادرش گذشت

پسر دورگه که متهم بود با همدستی دوستش، پدرش را به قتل رسانده و اموالش را سرقت کرده با رضایت اولیای دم از مرگ نجات یافت و از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد.

 یه مردابه توی تن از فراموشی / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

یه مردابه توی تن از فراموشی / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

در همین دوران، مسیر فعالیت موسیقایی او نیز جدی‌تر شد. یکی از اتفاقات مهم در زندگی هنری اصلانی، شبی بود که به عنوان مهمان پری زنگنه، تصنیف «آهوی وحشی» را اجرا...

 رویترز: کدام شرکت‌ها پس از پایان جنگ ایران، فعالیت‌های خود را از سر خواهند گرفت؟

رویترز: کدام شرکت‌ها پس از پایان جنگ ایران، فعالیت‌های خود را از سر خواهند گرفت؟

با توقف درگیری‌ها میان ایران و اسرائیل و پایان حملات هوایی آمریکا و اسرائیل، مرحله‌ای تازه در خاورمیانه آغاز خواهد شد؛ مرحله‌ای که در آن بازسازی تأسیسات نفت و گاز، پالایشگاه‌ها، خطوط لوله، بنادر، شبکه برق و زیرساخت‌های آب می‌تواند به یکی از بزرگ‌ترین بازارهای پروژه‌های مهندسی و انرژی تبدیل شود.

 روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پرونده‌ای که جامعه را تکان داد

روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پرونده‌ای که جامعه را تکان داد

روایت ملیکا پارسادوست از پرونده شکایتش علیه پژمان جمشیدی، فراتر از جزئیات یک پرونده قضایی، تصویری از دشواری مسیر شاکیان آزار جنسی در ایران ارائه می‌کند؛ از سرگردانی میان کلانتری و پزشکی قانونی تا حضور در دادگاهی که به گفته او، در آن احساس می‌کرد به جای شاکی، خودش زیر ذره‌بین قرار گرفته است.