قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

تأمین امنیت زائران اربعین و صیانت از اموال آنان با جدیت در دستور کار پلیس است

فرمانده قرارگاه مبارزه با سرقت فراجا با تأکید بر آمادگی کامل پلیس برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی، گفت: اجرای اقدامات پیشگیرانه، سلب تحرک سارقان و کشف...
 تأمین امنیت زائران اربعین و صیانت از اموال آنان با جدیت در دستور کار پلیس است



۴ ساعت قبل / سایت نورنیوز

طراحی پلاک جدید برای خودروهای عمرانی مناطق آزاد

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ محمدحسن ابراهیم‌پور در همایش توجیهی شرکت‌های واردکننده خودرو با موضوع فرآیند اخذ کاردکس و ترخیص خودروهای پلاک منطقه بیان کرد: خودروهای مناطق آزاد که وارد چرخه شماره‌گذاری شده‌اند، موجب جذب سرمایه در حوزه خودرویی نیز شد.

وی تصریح کرد: در راستای کنترل حجم واردات خودرو در مناطق آزاد و با هدف اینکه شرکت‌ها بتوانند خودروهای مناسب‌تری را در زنجیره حمل‌ونقل کشور قرار دهند، اقداماتی از سوی ریاست پلیس راهور پیش‌بینی و به تمامی استان‌های دارای مناطق آزاد ابلاغ شده است.

ابراهیم‌پور با بیان اینکه پلیس راهور همواره آخرین مرحله واردات یا تولید خودرو یعنی شماره‌گذاری را بر عهده داشته است، اظهار کرد: پلیس راهور از سال گذشته تاکنون علاوه بر انجام وظایف اجرایی در جایگاه سیاست‌گذار نیز نقش‌آفرینی کرده است.

وی تاکید کرد: فارغ از مسائل سیاسی و فضای اقتصادی جامعه، پلیس راهور در چارچوب وظایف خود تلاش می‌کند در این زمینه به مردم کمک کند.

معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه برای خودروهای عمرانی و کشاورزی در مناطق آزاد، پلاک جدیدی طراحی شده، عنوان کرد: با طراحی این پلاک فعالان این حوزه نیز می‌توانند از ظرفیت موجود بهره‌مند شوند.

وی درباره مطالبه مرخصی پلاک‌های موقت نیز گفت: به مردم قول می‌دهیم تا پایان شهریور این مشکل را حل کنیم و پلاک‌های موقت نیز مشمول مرخصی شوند.


۵ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

کشف ۹۶۴ کیلوگرم مواد مخدر در مرز سیستان‌وبلوچستان | انصاف نیوز

فرمانده مرزبانی انتظامی از کشف ۹۶۴ کیلوگرم انواع مواد مخدر توسط مرزداران سیستان و بلوچستان خبر داد.

ب️ه گزارش سایت زاهدنیوز، به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار علی‌اکبر جاویدان بیان کرد: مرزداران سیستان و بلوچستان با اشراف اطلاعاتی و رصد تحرکات در مناطق مرزی، به سرنخ‌هایی از قصد قاچاقچیان مسلح مواد مخدر برای ورود به خاک کشور در منطقه مرزی دست یافتند و با برنامه‌ریزی دقیق عملیاتی، تشدید اقدامات کنترلی در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: با پشتیبانی اطلاعاتی و هدایت عملیاتی، محل اختفای قاچاقچیان مشخص شد و پس از اخذ دستور قضایی، با اعزام چند تیم پوششی و عملیاتی و اجرای طرح مهار، مرزبانان شجاع؛ منطقه شناسایی شده را در کنترل خود قرار داده و توانستند قاچاقچیان را زمین‌گیر کنند.

سردار جاویدان تصریح کرد: مرزداران در این عملیات در بازرسی از محل که در منطقه مرزی واقع شده بود، ضمن توقیف ۲ دستگاه خودرو، مقدار ۹۶۴ کیلوگرم انواع مواد مخدر شامل؛ ۹۲۲ تریاک، ۴۲ کیلوگرم حشیش، پنج گلوله آرپی‌جی ۷ و ۳۰ گلوله نارنجک دستی را کشف کنند.

فرمانده مرزبانی فراجا با اشاره به دستگیری یک نفر سوداگر مرگ، خاطرنشان کرد: دشمنان نظام مقدس ایران اسلامی باید بدانند، امروز مرزداران مجاهد مرزبانی بیش از هر زمانی آمادگی و توان پاسخگویی به هر گونه تجاوز و تعرض به خاک میهن عزیزمان را دارند و همواره با چشمانی تیزبین، امنیتی مثال‌زدنی را برای ملت بزرگ ایران در سرحدات کشورمان به ارمغان خواهند آورد.

انتهای پیام


۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

دستگیری سارقان طلافروشی‌های بیرجند + جزییات

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار حسن شجاعی‌نسب اظهار کرد: در پی سرقت حدود ۴۰۰ گرم طلا از یک واحد صنفی طلافروشی در بازار مرکزی بیرجند موضوع به دلیل اهمیت و حساسیت آن به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان جنوبی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، هویت سارقان را شناسایی کردند و بررسی‌ها نشان داد متهمان، افرادی غیربومی و حرفه‌ای هستند که پیش از این نیز در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان مرتکب سرقت‌های مشابه شده و پس از آن به خراسان رضوی گریخته‌اند.

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی بیان کرد: با هماهنگی قضایی، گروهی از کارآگاهان پلیس آگاهی این استان به مشهد اعزام شدند و با همکاری پلیس آگاهی و کلانتری بانوان خراسان رضوی مخفیگاه متهمان را شناسایی کردند.

وی تصریح کرد: ماموران در عملیاتی غافلگیرانه، پنج زن و یک مرد را به اتهام عضویت در این باند دستگیر و مقادیری طلاجات مسروقه را از مخفیگاه آنان کشف کردند.

سردار شجاعی‌نسب با بیان اینکه متهمان تاکنون به هفت فقره سرقت اعتراف کرده‌اند، یادآور شد: ارزش طلاجات کشف‌شده بیش از ۱۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

وی عنوان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

در ادامه حتما بخوانید سارق طلا پس از دستگیری توسط پلیس: طلا گران شد، دزد شدم! + عکس

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از مالکان واحد‌های صنفی و طلافروشی‌ها خواست با استفاده از تجهیزات حفاظتی استاندارد، ضریب امنیت محل کسب خود را افزایش و موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

منبع: ایرنا 




 فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی
۱۰ ساعت قبل / سایت عصر خبر

فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی

دبیر و عضو هیأت‌مدیره کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی استان تهران خواستار تشکیل «کارگروه احیای شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی و اصلاح ساختار حکمرانی سازمان

 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد. کلید اولیه اول شهریورماه منتشر خواهد شد.

 آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان
۱۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان

قیمت دلار در معاملات امروز (پنجشنبه) بدون تغییر نسبت به روز گذشته، روی رقم ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان باقی ماند.

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.

 رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور
۱۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور

رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای...

 میگنا - ۵ علامت مهم سکته مغزی
۵ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - ۵ علامت مهم سکته مغزی

در کنگره کشوری و بین المللی سکته مغزی ضمن تشریح علایم و عوامل سکته مغزی، در عین حال بر ضرورت تکمیل زنجیره درمان این بیماری، از مرحله انتقال سریع بیمار تا درمان‌های پیشرفته و توانبخشی، بر توسعه زیرساخت‌های تشخیص و درمان این بیماری و افزایش دسترسی بیماران به خدمات تخصصی تأکید شد.