قیمت طلا امروز




 روزنامه تعادل / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

شرایط فروش فیدلیتی الیت تیپ ۲ و ریسپکت ۲/ ثبت‌نام نقدی و اعتباری با قیمت قطعی

شرکت بهمن موتور با انتشار بخشنامه جدید، شرایط فروش نقدی و نقدی-اعتباری دو محصول فیدلیتی الیت تیپ ۲ و ریسپکت ۲ را با قیمت قطعی اعلام کرد.
 شرایط فروش فیدلیتی الیت تیپ ۲ و ریسپکت ۲/ ثبت‌نام نقدی و اعتباری با قیمت قطعی



 سیل خودروهای خارجی در راه ایران؛ قیمت خودرو سقوط می‌کند؟
۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

سیل خودروهای خارجی در راه ایران؛ قیمت خودرو سقوط می‌کند؟

اقتصاد۲۴- خودرو‌های کارکرده یک‌بار دیگر در آستانه ورود به بازار ایران قرار گرفته‌اند. خبری که اگرچه در نگاه اول از یک تصمیم تازه حکایت دارد، اما روایت مسئولان نشان می‌دهد ماجرا چندان تازه نیست.

موضوع خودرو‌های کارکرده از این جهت حائز اهمیت است که این خودرو‌ها با قیمت پایین‌تری نسبت به نمونه‌های صفرکیلومتر وارد کشور می‌شوند و می‌توانند بخشی از نیاز مصرف‌کنندگان را پاسخ دهند. عضو هیأت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی همچنین تأکید می‌کند: «برای واردات نباید تنها به منابع رسمی تأمین ارز تکیه کرد.» به گفته ابراهیم‌پور، «امکان استفاده از منشأ ارز سپرده خود یا دیگران باید در فرآیند واردات مورد توجه قرار گیرد تا کسانی که منابع ارزی در اختیار دارند بتوانند بدون فشار بیشتر بر منابع ارزی کشور، خودرو وارد کنند.»

ابراهیم پور عضو هیأت‌رئیسه مجلس تأکید می‌کند: «واردات خودرو قرار است به افزایش رقابت در بازار کمک کند؛ رقابتی که در نهایت می‌تواند تنوع خودرو‌ها را بیشتر و قیمت‌ها را متعادل‌تر کند.»

موضوع دیگری که ابراهیم‌پور بر آن دست گذاشته، خدمات پس از فروش خودرو‌های کارکرده است. او می‌گوید: «برای خودرو‌های سه تا پنج سال ساخت باید سازوکاری متناسب با سن و ماهیت این خودرو‌ها در نظر گرفته شود و الزامات خدمات پس از فروش نباید به شکلی باشد که عملاً مسیر واردات را ببندد.» اصل این موضوع در قانون آمده است.

اما روایت محمد رستمی، عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی، از این ماجرا کمی متفاوت است. او در گفت‌و‌گو با «ایران» می‌گوید: «اگرچه اکنون از «آزادشدن» واردات خودرو‌های کارکرده صحبت می‌شود، اما اصل این موضوع پیش‌تر در قانون آمده است.»

به گفته رستمی، «مجلس در سال ۱۴۰۲ مواد ۱۱ تا ۱۳ قانون ساماندهی صنعت خودرو را اصلاح کرد و پس از آن، آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۱ نیز در ۱۳ تیر ۱۴۰۳ به تصویب هیأت وزیران رسید.» بنابراین، از نظر او، هم قانون وجود دارد و هم آیین‌نامه؛ مسأله اصلی، اجرای مقررات است.

بیشتر بخوانید:پیش بینی قیمت خودرو در ماه‌های آینده

رستمی در توضیح اظهارات اخیر درباره انتشار خبر واردات خودرو‌های کارکرده می‌گوید: «احتمالاً منظور از پیگیری‌های انجام‌شده این بوده که اجرای قانون با جدیت بیشتری دنبال شده است. به این …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار
سایت تابناک

اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار، قیمت میوه اعلام شد.
 شروع فروش آریا، پارس نوا و کوییک بدون قرعه‌کشی -شهریور۱۴۰۵ (+زمان و شرایط فروش)
سایت پرشین خودرو

شروع فروش آریا، پارس نوا و کوییک بدون قرعه‌کشی -شهریور۱۴۰۵ (+زمان و شرایط فروش)

شرایط فروش مشارکت در تولید سایپا برای متقاضیان عادی اعلام شد؛ جزئیات ثبت‌نام آریا، پارس نوا، کوییک GX-L و کوییک S، مبلغ پیش‌پرداخت، زمان تحویل، ظرفیت و سود مشارکت را بخوانید.
 گسترش قلمرو چری در انگلیس با افتتاح مرکز تحقیق و توسعه
سایت تجارت نیوز

گسترش قلمرو چری در انگلیس با افتتاح مرکز تحقیق و توسعه

چری یک مرکز تحقیق و توسعه خودروهای سواری در انگلیس افتتاح خواهد کرد که جدیدترین اقدام بزرگترین صادرکننده خودروی چین برای تقویت حضور خود در این بازار محسوب می‌شود.
 تأیید اثربخشی کنترل‌های داخلی وکادو
سایت صدای بورس

تأیید اثربخشی کنترل‌های داخلی وکادو

هیات‌مدیره شرکت تکادو (وکادو) با انتشار گزارش کنترل‌های داخلی منتهی به پایان خرداد ۱۴۰۵، بر اثربخشی این سیستم و عدم وجود هرگونه ضعف بااهمیت در ساختار گزارشگری مالی شرکت تأکید کرد.
 قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | دلار به کانال ۱۸۹ هزار برگشت؛ طلا و سکه صعودی شدند
سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | دلار به کانال ۱۸۹ هزار برگشت؛ طلا و سکه صعودی شدند

اقتصادنیوز: بازار در آخرین روز معاملاتی هفته دو مسیر متفاوت را تجربه کرد؛ دلار پس از صعود هیجانی روز گذشته به کانال ۱۸۹ هزار تومان برگشت، اما طلا و سکه با صعود اونس تا ۴۵۲۴ دلار، معاملات را در کانال‌های بالاتر آغاز کردند.
 وعده دیدار ترامپ و کیم؛ چرا پکن نگران پیوند یانگ شده؟
سایت اکوایران

وعده دیدار ترامپ و کیم؛ چرا پکن نگران پیوند یانگ شده؟

اکوایران: اولویت چین پرهیز از درگیری نظامی غیرضروری با ایالات متحده است، اما ادامه تحریکات هسته‌ای و موشکی کره شمالی، همکاری نظامی عمیق‌تر آن با روسیه و افزایش پیش‌بینی‌ناپذیری این کشور، خطر کشاندن چین به یک بحران را افزایش می‌دهد.
 لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر
سایت اسب بخار

لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر

لئوپارد 8 (Leopard) در حال حاضر پرشتاب ترین SUV بازار ایران است که سطح امکانات بسیار بالایی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار می دهد.
 نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده
سایت اکوایران

نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده

نفت و مواد خام می‌توانند برای کشورهای صادرکننده منبع ثروت باشند، اما اگر درآمدهای حاصل از رونق کالاهای پایه درست مدیریت نشوند، همین منابع به منشأ بی‌ثباتی اقتصادی تبدیل می‌شوند. بر اساس گزارش بانک جهانی، حدود دو سوم اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه و ۹۰ درصد کشورهای کم‌درآمد به صادرات کالاهای پایه وابسته‌اند. در این اقتصادها، افزایش قیمت نفت، فلزات و سایر کامودیتی‌ها معمولاً درآمد دولت و مخارج عمومی را بالا می‌برد؛ اما با سقوط قیمت‌ها، دولت نیز ناچار به کاهش هزینه‌ها می‌شود. نتیجه، سیاست مالی «موافق چرخه» و تشدید نوسانات اقتصادی است.