قیمت طلا امروز




 روزنامه توسعه ایرانی / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

پرسشی ناظر بر رای اخیر دیوان عدالت در مورد کارگران: هیأت‌های تشخیص مناطق آزاد منحل شدند؟

به دنبال صدور رأی اخیر دیوان عدالت اداری در خصوص ابطال اطلاق ماده ۳۰ مقررات اشتغال مناطق آزاد ، برخی برداشت ها حاکی از تسری قانون کار سرزمین
 پرسشی ناظر بر رای اخیر دیوان عدالت در مورد کارگران:  هیأت‌های تشخیص مناطق آزاد منحل شدند؟



۸ ساعت قبل / سایت عصر خبر

رضایی: تغییر مدیرعامل تامین اجتماعی بدون تغییر رویکرد، دور باطل است

عضو هیات مدیره کانون عالی کارگران بازنشسته تامین اجتناعی کشور و رئیس کانون استان خراسان رضوی با انتقاد از تصمیم اخیر وزیر برای تغییر مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، این تصمیم را یک «اشتباه راهبردی» دانست و تأکید کرد: مشکل اصلی شخص مدیر نیست، بلکه رویکرد مدیریتی است و بازنشستگان خواهان تغییر ساختار و برقراری واقعی اصل سه‌جانبه‌گرایی هستند.

  نوشته های مشابه درخواست جدایی به خاطر میوه کال 1395/02/02 وزیر کار: توسعه تعاون نیازمند اصلاح قوانین است 1401/12/26

به گزارش عصر خبر، علی‌اصغر رضایی اظهار داشت: تصمیم اخیر جناب آقای وزیر کار مبنی بر تغییر مدیرعامل، اگرچه در ظاهر گامی برای اصلاحات به نظر می‌رسد، اما از نظر ما در کانون استان خراسان رضوی، یک اشتباه راهبردی است.

 

وی افزود: مشکل اصلی، شخصِ مدیر نیست؛ بلکه مشکل، رویکردِ مدیریتی است.

عضو هیات مدیره کانون عالی بازنشستگان کشور با تأکید بر اینکه مطالبه بازنشستگان صرفاً تغییر مدیران نیست، گفت: جناب وزیر، ما از شما خواهان تغییر مهره‌ها نیستیم، بلکه خواهان تغییر ساختار هستیم.

 

رضایی ادامه داد: به جای اینکه به جای برقراری اصل سه‌جانبه‌گرایی و مشارکت دادن واقعی کانون‌ها و ذی‌نفعان در تصمیم‌گیری‌ها، صرفاً به تعویض مدیرعامل بسنده کنید درست نیست، باید مسیر تعامل را هموار کنید.

 

رئیس کانون کارگران بازنشسته استان خراسان رضوی تصریح کرد: ما به دنبال مدیریتی هستیم که در آن، تصمیمات نه به صورت یک‌جانبه و از بالا به پایین، بلکه با تکیه بر اصل سه‌جانبه‌گرایی و با حضور کانون‌های صنفی و ذی‌نفعان اتخاذ شود.

 

وی خاطرنشان کرد: تغییر مدیر بدون تغییر رویکرد به سمت سه‌جانبه‌گرایی، تنها چرخیدن در یک دور باطل است که هیچ دردی از دردهای ما را دوا نخواهد کرد. کپی لینک لینک کپی شد


۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

اعتراضات کارگران فرودگاه «بن‌گوریون» را به تعطیلی کشاند/ وزیر صهیونیست در تعطیلات

به گزارش برنا و به نقل از شبکه ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی (کان)، فرودگاه بن‌گوریون در پی تشدید اعتراضات کارگری و توقف فعالیت کارکنان تعطیل شد و موج تازه‌ای از آشفتگی در فضای داخلی رژیم صهیونیستی را رقم زد.

اداره فرودگاه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «اختلالات کاری تحت نظارت کمیته کارگران» رخ داده و به شرکت‌های هواپیمایی اطلاع داده شده است که فرود هواپیما‌ها از ساعت ۱۴ به وقت محلی متوقف خواهد شد.

شبکه کان نوشت، متصدیان بار که مسئول تخلیه و بارگیری چمدان‌های هواپیما‌ها هستند، به دلیل کمبود نیروی انسانی و افزایش شدید حجم کار، اقدامی اعتراضی را شروع کرده‌اند. در پی این وضعیت، میز‌های پذیرش نیز بسته شده‌اند، زیرا نیروی کافی برای دریافت و انتقال چمدان‌ها وجود ندارد.

یکی از مسافران در گفت‌و‌گو با کان از شدت آشفتگی در فرودگاه خبر داد و گفت که پس از ورود از لس‌آنجلس، به مسافران اعلام شده است در هواپیما باقی بمانند، زیرا نیرویی برای اتصال هواپیما به پل مسافری وجود نداشته است.

اداره فرودگاه‌ها در واکنش به این وضعیت، کارکنان را به توقف فوری اقدامات اعتراضی فراخواند و تهدید کرد در صورت ادامه اختلالات، برای مداخله قضایی به دادگاه کار مراجعه خواهد کرد.

در همین حال، «میری رگو» وزیر حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی که در حال حاضر برای استراحت در کشور مغرب به سر می‌برد، کارکنان معترض را تهدید به برخورد قضایی کرد و دستور داد علیه کمیته کارگران به دادگاه کار شکایت شود.

رگو در اظهاراتی تند، معترضان را متهم کرد که ده‌ها هزار مسافر را «گروگان» گرفته‌اند و تهدید کرد کسانی که در ایجاد این اختلال نقش داشته‌اند، «بهای سنگینی» خواهند پرداخت.

اما فدراسیون عمومی کارگران رژیم صهیونیستی (هیستادروت) هرگونه صدور دستور برای توقف کار را رد کرد و ریشه بحران را نه در تصمیم اتحادیه برای اعتصاب، بلکه در کمبود جدی نیروی انسانی و بی‌توجهی مدیریت و وزارت حمل‌ونقل به هشدار‌های قبلی دانست.

این اتحادیه اعلام کرد ماه‌ها به مدیریت اداره فرودگاه‌ها و وزیر حمل‌ونقل هشدار داده شده بود که شمار کارکنان موجود پاسخگوی حجم پیش‌بینی‌شده فعالیت در فرودگاه بن‌گوریون نیست.

هیستادروت همچنین تأکید کرد کارکنان فرودگاه برای حفظ فعالیت سیستم، فراتر از وظایف معمول خود کار می‌کنند، اما نمی‌توان اداره یک فرودگاه را بر پایه فرسودگی مداوم نیروی انسانی بنا کرد.

این بحران در حالی رخ می‌دهد که در هفته‌های گذشته گزارش‌های متعددی درباره تأخیر پروازها، صف‌های طولانی و انتظار قابل توجه مسافران برای دریافت چمدان‌ها در فرودگاه بن‌گوریون منتشر شده است.

رئیس سازمان فرودگاه‌های رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به انتقادها، بخشی از مشکلات را به افزایش فشار بر فضای فرودگاه و حضور هواپیما‌های سوخت‌رسان آمریکایی در بخش غیرنظامی نسبت داد و گفت این هواپیما‌ها ظرفیت پارکینگ را اشغال کرده و بر روند فعالیت تأثیر گذاشته‌اند.

وی همچنین هشدار داده است که در صورت افتتاح نشدن یک فرودگاه مکمل، بن‌گوریون در آینده با محدودیت جدی ظرفیت مواجه خواهد شد و حل این مساله نیازمند تصمیم‌گیری دولت است.

انتهای پیام/




 دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در استان بوشهر
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در استان بوشهر

هم‌زمان با ثبت دمای ۵۰ درجه سانتی‌گراد در برخی شهرستان‌های استان بوشهر، رطوبت هوا در شهرهای ساحلی به ۱۰۰ درصد رسید.

 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور
۱۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور

رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای...

 جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب

فرمانده پایگاه دریابانی میناب از کشف و جمع‌آوری یک خط لوله ۶ کیلومتری انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی این شهرستان خبر داد؛ خط لوله‌ای که قاچاقچیان برای مخفی...

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.

 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.