قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

پارکینگ بزرگ اربعین مهران آغاز به‌کار کرد

شهردار مهران اعلام کرد که خودروگاه بزرگ اربعین مهران با گنجایش ۶۰ هزار دستگاه وسیله نقلیه پس از تکمیل مراحل آماده‌سازی و تامین زیرساخت‌های مورد نیاز از امروز (چهارشنبه) آماده پذیرش خودروهای زائران است.
 پارکینگ بزرگ اربعین مهران آغاز به‌کار کرد



۶ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پورجمشیدیان: بیش از 3.5 میلیون ایرانی در اربعین امسال شرکت کردند

نورنیوز- گروه اجتماعی:   علی‌اکبر پورجمشیدیان قائم‌مقام وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین، امروز جمعه ۳۰ مرداد در سومین آیین ملی «شکراً للحسین و بیعة للمهدی» که در پاسداشت احیاگر اربعین در عصر حاضر، حضرت آیت الله شهید امام خامنه‌ای و تکریم خادمان اربعین در شبستان بقیع آستان مقدس مسجد جمکران برگزار شد، با بیان اینکه اربعین امسال از باشکوه‌ترین و ایمن‌ترین مراسم سال‌های اخیر بود، اظهار کرد: با وجود گرمای شدید هوا و افزایش حجم تردد زائران، با همکاری دستگاه‌های اجرایی، امدادی و دولت‌های ایران و عراق، مراسم با کمترین حادثه برگزار شد.

وی افزود: میزان فوتی‌های ناشی از حوادث جاده‌ای و همچنین فوتی‌های عادی در اربعین امسال نسبت به سال‌های گذشته حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد کاهش داشت. رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به بهبود روند تردد مرزی گفت: در سال‌های گذشته زائران گاهی بیش از ۱۰ ساعت و حتی یک روز در مرزها معطل می‌شدند، اما امسال با رفع نواقص و هماهنگی دستگاه‌ها، فرآیند ورود و خروج زائران با سرعت بسیار بیشتری انجام شد.

پورجمشیدیان با تأکید بر مردمی بودن اربعین تصریح کرد: تلاش کردیم میزبانی را از مردم عراق نگیریم و دولت تنها در بخش‌هایی که از توان مردم خارج است، مانند تأمین زیرساخت‌های آب و برق، امداد و نجات و نیازهای اساسی ورود کند.

وی با اشاره به فعالیت مواکب گفت: بیش از ۳ هزار موکب شناسنامه‌دار در ایام اربعین در ایران، مرزها و عراق فعالیت داشتند و در کنار آنها هزاران موکب مردمی نیز به صورت خودجوش به زائران خدمت‌رسانی کردند.

قائم‌مقام وزیر کشور، اربعین را حرکتی فرهنگی دانست و گفت: هرچه مشکلات زیرساختی و اجرایی کاهش یابد، فرصت بیشتری برای تقویت ابعاد فرهنگی این اجتماع عظیم فراهم می‌شود و باید ظرفیت فرهنگی اربعین بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به آمار حضور زائران در عراق اظهار کرد: امسال بیش از ۲۰ میلیون نفر در مراسم اربعین در کربلای معلی و نجف اشرف حضور یافتند که سهم ایران حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بود.

پورجمشیدیان گفت: با احتساب زائرانی که در دهه نخست محرم به عراق مشرف شدند، تعداد زائران ایرانی در این بازه از ۴ میلیون نفر فراتر رفت.

رئیس ستاد مرکزی اربعین در پایان از همه دستگاه‌های اجرایی، امدادی، فرهنگی، حمل‌ونقل، مواکب و مردم که در برگزاری این اجتماع عظیم نقش داشتند، قدردانی کرد.




 شناسایی مولکول مسؤول یکی از بدترین انواع «سرطان پستان»
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

شناسایی مولکول مسؤول یکی از بدترین انواع «سرطان پستان»

سرطان پستان سه‌گانه‌منفی از دشوارترین انواع این بیماری برای درمان است و به‌دلیل توان بالای گسترش به اندام‌های دیگر، نیازمند روش‌های دقیق‌تر برای شناسایی بیماران پرخطر و انتخاب درمان مناسب است.

 بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند
۱۶ ساعت قبل / سایت عصر خبر

بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند

تاکید همزمان بیات، دهقان‌کیا، عیوضی، برهانی و روحبخش بر این چهار محور، پیام روشنی دارد: بازنشستگان خواهان تعیین تکلیف روشن و زمان‌بندی مشخص برای مطالبات خود هستند، نه صرفا تکرار وعده‌ها.

 کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش گفت: نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ اواخر شهریورماه اعلام می‌شود و دانشگاه ها هر دو نیمسال را خواهند داشت.

 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود
۱۹ ساعت قبل / سایت رکنا

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود

رکنا:رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محورهای چالوس، هراز و فشم در روزهای جمعه و شنبه 30 و 31 مردادماه خبر داد.

 رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو
۱۵ ساعت قبل / سایت سلام نو

رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو

مسعود پزشکیان رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.