قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۴/۲۲

حمله به پایانه مرزی شلمچه خرمشهر تکذیب شد /شهادت یک نگهبان در حمله آمریکا به ایستگاه پمپاژ آب ماهشهر

ولی‌الله حیاتی، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان، از شهادت یک نفر و مجروحیت 4 تن دیگر در اثر تهاجم هوایی دشمن آمریکایی به شهرستان ماهشهر خبر داد.
 حمله به پایانه مرزی شلمچه خرمشهر تکذیب شد /شهادت یک نگهبان در حمله آمریکا به ایستگاه پمپاژ آب ماهشهر



۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

مشکلات کارگری در ماهشهر/ از خودکشی نافرجام تا سرپیچی از احکام قضایی

به گزارش خبرنگار ایلنا، یکی از کارگران اخراجی پتروشیمی‌های ماهشهر با پنج سال سابقه کار پیمانکاری، روز سه‌شنبه ۲۰ مردادماه در جریان تجمع مقابل اداره کار بندر ماهشهر اقدام به خودکشی کرد. این اقدام با مداخله به‌موقع سایر کارگران حاضر در محل نافرجام ماند و نیروهای امدادی وی را به بیمارستان حاجیه نرگس ماهشهر منتقل کردند که بر اساس اطلاعات منتشرشده، وی همچنان در این مرکز درمانی بستری است.

ابراهیم پیرایش، دبیر اجرایی خانه کارگر بندر امام، در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا دربارۀ این حادثه اظهار داشت: طبق اخبار واصله، این کارگر حدوداً ۳۵ساله پس از مراجعه به ادارۀ کار و عدم دریافت پاسخ قانع‌کننده نسبت به مطالباتش، دست به این اقدام زده است.

پیرایش دربارۀ پیشینۀ مشکلات کارگران ماهشهر از جمله کارگران اخراجی شرکت پتروناد توضیح داد: پروژۀ این شرکت هنوز به مرحلۀ بهره‌برداری نرسیده، اما در جریان شرایط جنگی، کارفرما بیش از ۲۰ نفر از نیروها را از کار بیکار کرده است.

به گفتۀ وی، پس از پیگیری‌های انجام‌شده کمتر از ۱۰۰ نفر از کارگران به سر کار بازگشته‌اند، اما تعدادی از نیروهای سابق همچنان امکان بازگشت نیافته‌اند؛ این در حالی است که پروژۀ شرکت همچنان فعال است و کارگران در آن مشغول به کار هستند.

دبیر اجرایی خانه کارگر بندر امام با انتقاد از عملکرد برخی شرکت‌ها تصریح کرد: برخی مجموعه‌ها با وجود خسارات ناشی از شرایط جنگی، نیروهای خود را حفظ کرده و تعدیل نیرو انجام نداده‌اند، اما برخی شرکت‌ها، جنگ و بحران را بهانه‌ای برای برکناری نیروهای خود کرده‌اند.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو به وضعیت معیشتی کارگران شرکت‌های فعال در مجموعۀ بندر اشاره کرد و گفت: این مجموعه‌ها با مشکلات گوناگونی در زمینۀ تعیین حقوق و دستمزد روبه‌رو هستند. خود ادارۀ بندر اجازه نمی‌دهد یک شرکت حقوق کافی به کارگران بپردازد، بلکه نحوۀ مدیریت شرکت‌ها به گونه‌ای است که دستمزدها را نسبت به یکدیگر می‌سنجند؛ رویه‌ای که در عمل به پرداخت حقوق کمتر منجر می‌شود، نه پرداختی متعارف و قانونی.

وی افزود این معضل فقط به بندر ماهشهر محدود نیست و در بخش‌های مختلف منطقۀ ویژه نیز دیده می‌شود.

این فعال کارگری، با اشاره به‌عدم اجرای آرای مراجع حل‌اختلاف و احکام قضایی در برخی شرکت‌ها تاکید کرد: برخی شرکت‌ها در منطقه آزاد به هیچ‌کس پاسخگو نیستند و با وجود صدور آرای هیئت‌های حل‌اختلاف، دستورات مقام قضایی و احکام اجرای احکام دادگستری، همچنان از پذیرش و اجرای احکام صادرشده سر باز می‌زنند.

پیرایش با یادآوری ضوابط قانونی در برخورد با مستنکفین از احکام افزود: برابر قانون باید با فرد یا مجموعۀ مستنکف، برخورد قانونی صورت گیرد، اما متأسفانه شاهد اجرای این ضمانت‌های قانونی نیستیم.

وی معتقد است؛ این رویه موجب قرار گرفتنِ کارگران در شرایط بسیار دشواری شده است؛ به طوری که از یک سو نیروهای اخراجی برای تامین معاش در بلاتکلیفی به سر می‌برند و از سوی دیگر کارگران شاغل نیز با مشکلات دستمزدی و عدم تحقق مطالبات قانونی مواجه‌اند.

دبیر اجرایی خانه کارگر بندر امام در پایان خاطرنشان کرد: این بی‌توجهی‌ها به حقوق کارگران تقریباً همه‌گیر شده و حتی برخی شرکت‌های زیرمجموعۀ وزارتخانه‌ها و نهادهای دولتی را نیز در بر گرفته است. در شرایط فعلی، هم‌زمانی مشکلات اشتغال، معیشت و  عدم اجرای مطالبات قانونی، وضعیت کارگران بندر ماهشهر را حساس‌تر از گذشته کرده و در نتیجه، پیگیری جدی مسئولان، تعیین تکلیف نیروهای اخراجی پتروناد و نظارت بر اجرای احکام قضایی در شرکت‌های منطقه را ضروری‌ ساخته است.

  انتهای پیام/




 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
۲۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.

 رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو
۵۳ دقیقه قبل / سایت سلام نو

رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو

مسعود پزشکیان رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.

 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
۲۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...

 میگنا - ۵ علامت مهم سکته مغزی
۱۶ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - ۵ علامت مهم سکته مغزی

در کنگره کشوری و بین المللی سکته مغزی ضمن تشریح علایم و عوامل سکته مغزی، در عین حال بر ضرورت تکمیل زنجیره درمان این بیماری، از مرحله انتقال سریع بیمار تا درمان‌های پیشرفته و توانبخشی، بر توسعه زیرساخت‌های تشخیص و درمان این بیماری و افزایش دسترسی بیماران به خدمات تخصصی تأکید شد.

 در نقد درگیری مجالس عزاداری |  انصاف نیوز
۲۲ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

در نقد درگیری مجالس عزاداری | انصاف نیوز

علی برقراری در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «در نقد درگیری مجالس عزاداری» نوشت: