قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

ترافیک سنگین در چند آزادراه و یک محور مسدود شد | آخرین وضعیت راه‌های کشور امروز چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

اگر قصد سفر یا تردد بین‌شهری دارید، اطلاع از آخرین وضعیت جاده‌های کشور می‌تواند از اتلاف وقت و تغییر ناگهانی مسیر جلوگیری کند.
 ترافیک سنگین در چند آزادراه و یک محور مسدود شد | آخرین وضعیت راه‌های کشور امروز چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵



۱۰ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی و آزادراه‌های منتهی به تهران

به گزارش تجارت نیوز، ایمان محرابی‌نیا، مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور، از ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی و آزادراه‌های منتهی به تهران خبر داد و گفت: در حال حاضر در برخی محورهای مواصلاتی شمال کشور و مسیرهای منتهی به پایتخت، ترافیک سنگین گزارش شده است.

وی اظهار کرد: در محور هراز در مسیر رفت و برگشت، محدوده سه‌راهی چلاو، ترافیک سنگین است.

محرابی‌نیا افزود: در محور چالوس در مسیر جنوب به شمال نیز در محدوده بیلقان و حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه ترافیک سنگین گزارش شده است. همچنین در مسیر شمال به جنوب این محور، حدفاصل ولی‌آباد تا سیاه‌بیشه، ترافیک سنگین جریان دارد.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور ادامه داد: در محور فیروزکوه در مسیر جنوب به شمال، محدوده شهرهای دماوند و پل سفید با ترافیک سنگین مواجه است.

وی همچنین از ترافیک سنگین در محور قدیم تهران ـ بومهن در محدوده تقاطع اتوبان شهید بابایی و پیچ‌های جاجرود در مسیر رفت و برگشت خبر داد.

محرابی‌نیا گفت: در آزادراه تهران ـ پردیس نیز حدفاصل ابتدای آزادراه تا تونل شماره ۴ ترافیک سنگین گزارش شده است.

وی درباره وضعیت تردد در سایر محورهای شمالی اظهار کرد: تردد در آزادراه تهران ـ شمال، آزادراه قزوین ـ رشت و محور فیروزکوه در مسیر شمال به جنوب و همچنین آزادراه پردیس ـ تهران روان است.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور در ادامه با اشاره به وضعیت ترافیکی آزادراه‌های منتهی به تهران بیان کرد: در آزادراه تهران ـ کرج ـ قزوین، حدفاصل شهرک جهان‌نما تا استاندارد و همچنین حدفاصل پلیس راه مهرشهر تا امامزاده طاهر و پل فردیس تا پل کلاک، ترافیک سنگین گزارش شده است.

محرابی‌نیا همچنین درباره وضعیت جوی محورهای مواصلاتی گفت: پدیده مه‌گرفتگی در برخی از محورهای استان مازندران گزارش شده و رانندگان باید هنگام تردد در این مناطق، ضمن رعایت سرعت مطمئنه، فاصله طولی مناسب با خودروهای مقابل را حفظ کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


۱۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تمهیدات ترافیکی پلیس برای برگزاری مراسم بزرگ عید بیعت

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای طرح و اعمال محدودیت‌های انتظامی-ترافیکی ویژه و هماهنگی پلیس با سایر مبادی ذیربط برای تأمین نظم و ایمنی برگزاری مراسم عید بیعت که از فردا جمعه ۳۰ مرداد در میدان حضرت ولیعصر (عج) به مناسبت نهم ربیع الاول برگزار می‌شود، خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار سید ابوالفضل موسوی پور در توضیح بیشتر گفت: برای مراسم فردا که ساعت ۲۰:۳۰ برگزار می‌شود، محدودیت‌های تردد در دو مرحله به اجرا گذاشته می‌شود «مرحله اول» محدودیت های ترافیکی از ساعت ۱۶ فردا جمعه ۳۰ مرداد از سمت شمال در خیابان ولیعصر (عج) از تقاطع زرتشت، جنوب خیابان ولیعصر (عج) از تقاطع خیابان طالقانی، شرق خیابان کریمخان تقاطع حافظ و از سمت غرب خیابان فلسطین می‌باشد.

وی افزود: مرحله دوم محدودیت‌های ترافیکی از ساعت ۱۹ روز جمعه ۳۰ مرداد از سمت شمال در خیابان مطهری و خیابان فاطمی، جنوب خیابان انقلاب اسلامی، شرق خیابان شهید قرنی و از سمت غرب خیابان حجاب تا عادی شدن و ‌پایان مراسم است.

سردار موسوی پور، محل‌های مجاز پارک خودروهای شخصی را نیز در خیابان‌های فاطمی، مطهری، مفتح و کلیه معابر اصلی و فرعی «خارج از محدوده توقف ممنوع  و محل مجاز پارک اتوبوس ها» اعلام کرد ‌و ادامه داد: نکته مهم آنکه در محل‌هایی که امکان پارک مورب میسر باشد همکاری لازم صورت گیرد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با تأکید بر ضرورت رعایت اصول ایمنی توسط موتورسیکلت‌سواران اظهار کرد: کلاه ایمنی«کلاه زندگی» مهم‌ترین سپر دفاعی در برابر صدمات ناشی از حوادث رانندگی است. استفاده از کلاه ایمنی استاندارد برای راننده و ترک‌نشین موتورسیکلت الزامی است و می‌تواند تا حد زیادی از شدت آسیب‌های جانی در هنگام وقوع تصادفات بکاهد.

بر اساس گزارش مرکز جامع اطلاع رسانی برخط پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، وی با اشاره به ضرورت مدیریت تردد در روز برگزاری این مراسم به شهروندان تهرانی و همچنین مراجعه‌کنندگان توصیه کرد تا جایی که امکان‌ دارد از وسایل حمل‌ونقل عمومی به ویژه مترو، اتوبوس و تاکسی استفاده کنند تا ضمن تسهیل در رفت‌وآمد از ایجاد ترافیک در معابر اطراف محل برگزاری مراسم جلوگیری شود.


۱۶ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز

به گزارش آفتاب نیوز،

به گزارش پلیس راه، سرهنگ سیاوش محبی جانشین پلیس راه راهور فراجا در تشریح آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور اظهار کرد: در محور هراز، مسیر رفت و برگشت در محدوده سه‌راهی چلاو با ترافیک سنگین مواجه است.

وی افزود: در محور چالوس نیز در مسیر (جنوب به شمال)، حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه، ترافیک سنگین گزارش شده است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: در آزادراه قزوین–کرج–تهران نیز حدفاصل استاندارد تا پل کلاک ترافیک سنگین است.

محبی گفت: تردد در محور فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس، آزادراه تهران–شمال و آزادراه قزوین–رشت در مسیر رفت و برگشت روان گزارش شده است.

وی همچنین با اشاره به وضعیت محور چالوس خاطرنشان کرد: تردد در مسیر (شمال به جنوب) این محور روان است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا در پایان گفت: محور‌های شمالی کشور در حال حاضر فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.




 آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان

قیمت دلار در معاملات امروز (پنجشنبه) بدون تغییر نسبت به روز گذشته، روی رقم ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان باقی ماند.

 تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟
۲۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟

رئیس سازمان سنجش درباره تفاوت کنکور امسال با سال گذشته از نظر تأثیر سوابق تحصیلی و نمره کل آزمون گفت: در سال ۱۴۰۴، سوابق تحصیلی ۶۰ درصد و نمره آزمون سراسری ۴۰ درصد تأثیر داشت. بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، از این ۶۰ درصد، ۴۳ درصد به پایه دوازدهم و ۱۷ درصد به پایه یازدهم اختصاص داشت.

 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
۱۹ ساعت قبل / روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.

 مرگ دل خراش زنی ۱۵ساله که شلاق خورده بود
۲۲ ساعت قبل / سایت تابناک

مرگ دل خراش زنی ۱۵ساله که شلاق خورده بود

اوایل هفته منابع بیمارستانی، مرگ مشکوک زنی جوان در بیمارستان هاشمی نژاد را به پلیس اطلاع می‌دهند. با حضور مأموران در بیمارستان و تأیید موضوع، با دستور قضایی...

 ماجرای دود غلیظ ‌در جنوب تهران چه بود؟
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای دود غلیظ ‌در جنوب تهران چه بود؟

روابط عمومی پالایشگاه گفت: دود مشاهده‌شده در جنوب تهران ناشی از آتش‌سوزی ۲ تانکر در محل بارگیری نفت سفید بود.

 جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب

فرمانده پایگاه دریابانی میناب از کشف و جمع‌آوری یک خط لوله ۶ کیلومتری انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی این شهرستان خبر داد؛ خط لوله‌ای که قاچاقچیان برای مخفی...