قیمت طلا امروز




 روزنامه پیام ما / ۱۴۰۵/۰۴/۲۰

امداد مترویی تهران

تهران در حال برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی شبکه امداد مترویی و اتصال برخی خطوط مترو به بیمارستان‌هاست؛ طرحی برای تسریع انتقال مصدومان در بحران و ازدحام شهری.
 امداد مترویی تهران



۷ ساعت قبل / خبرگزاری جام جم

باران و رگبار در شمال، گرمای ۵۱ درجه در جنوب؛ باد شدید و گردوخاک در راه است

به گزارش جام جم آنلاین، صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، درباره شرایط جوی کشور طی روزهای آینده گفت: روز جمعه ۳۰ مرداد، در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و همچنین ارتفاعات تهران، سمنان و البرز، رگبار و رعدوبرق، گاهی با شدت، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس این پیش‌بینی، بخش‌هایی از نیمه شمالی کشور طی روزهای آینده با تغییر محسوس شرایط جوی مواجه خواهند بود و در برخی مناطق احتمال وقوع رگبارهای نسبتاً شدید و رعدوبرق وجود دارد. رگبار و رعدوبرق در جنوب شرق

ضیاییان افزود: طی روزهای جمعه و شنبه، در ساعات بعدازظهر و شب، در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان و شمال و شرق هرمزگان نیز احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق همراه با وزش باد شدید موقت وجود دارد.

این شرایط جوی می‌تواند در برخی مناطق موجب کاهش موقت دید و اختلال در تردد شود؛ به‌ویژه در مناطقی که بارش‌های رگباری در مدت کوتاه رخ می‌دهد. بارش پراکنده در ارتفاعات تا سه‌شنبه

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی روزهای ابتدایی هفته آینده نیز اظهار کرد: روز یکشنبه اول شهریور، در ارتفاعات کهگیلویه و بویراحمد، البرز غربی و غرب اصفهان افزایش ابر و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی، روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، دوم و سوم شهریور، نیز ارتفاعات مازندران و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی شاهد افزایش ابر و رگبار پراکنده خواهند بود. وزش باد شدید و گردوخاک در چند منطقه کشور

ضیاییان همچنین از تداوم وزش باد شدید در بخش‌هایی از کشور خبر داد و گفت: از جمعه تا یکشنبه در دامنه‌های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال، شمال شرق و جنوب شرق کشور و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق، در برخی ساعات وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود که این شرایط در برخی مناطق می‌تواند با گردوخاک و کاهش کیفیت هوا همراه باشد. دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان مواج می‌شوند

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت دریاها نیز گفت: طی دو روز آینده دریای خزر و خلیج فارس مواج خواهند بود و دریای عمان نیز از جمعه تا یکشنبه شرایط مواج خواهد داشت.

بر این اساس، فعالان دریایی و مسافران باید نسبت به شرایط نامساعد دریا و افزایش ارتفاع موج احتیاط بیشتری داشته باشند. پیش‌بینی هوای تهران؛ دما تا ۳۷ درجه

ضیاییان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان پایتخت در روز شنبه ۳۱ مرداد، صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد و گردوغبار پیش‌بینی می‌شود.

همچنین در ساعات بعدازظهر وزش باد ادامه خواهد داشت و حداقل دمای تهران ۲۴ و حداکثر دما ۳۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی شده است.

وی افزود: روز یکشنبه اول شهریور نیز آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد رخ می‌دهد. حداقل دمای پایتخت در این روز ۲۵ درجه و حداکثر دما ۳۷ درجه سانتیگراد خواهد بود. اهواز گرم‌ترین و اردبیل سردترین مرکز استان

بر اساس اعلام رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، طی روزهای آینده اختلاف دمای قابل توجهی میان مراکز استان‌های کشور وجود خواهد داشت.

ضیاییان گفت: اهواز با دمای ۵۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با دمای ۱۰ درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان کشور در روزهای مورد اشاره خواهند بود.

این اختلاف دمای بیش از ۴۰ درجه‌ای میان گرم‌ترین و سردترین مراکز استان، بار دیگر تنوع قابل توجه شرایط جوی در نقاط مختلف کشور را نشان می‌دهد. نکات مهم پیش‌بینی هوا در روزهای آینده 🌧️ رگبار و رعدوبرق: گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی ⛈️ رگبار در ارتفاعات: تهران، سمنان و البرز 🌦️ رگبار جنوب شرق: جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان و شمال و شرق هرمزگان 💨 وزش باد شدید و گردوخاک: دامنه‌های جنوبی البرز، مرکز، شمال شرق، شرق و جنوب شرق 🌊 دریای خزر و خلیج فارس: مواج طی دو روز آینده 🌊 دریای عمان: مواج از جمعه تا یکشنبه 🌡️ گرم‌ترین مرکز استان: اهواز با ۵۱ درجه ❄️ سردترین مرکز استان: اردبیل با ۱۰ درجه 🏙️ دمای تهران: حداکثر ۳۵ درجه در شنبه و ۳۷ درجه در یکشنبه




 رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو
۹ ساعت قبل / سایت سلام نو

رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو

مسعود پزشکیان رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.

 سرنوشت بازسازی پل B1 کرج به کجا رسید؟؛تصمیم‌گیری با ۱۵ متخصص
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سرنوشت بازسازی پل B1 کرج به کجا رسید؟؛تصمیم‌گیری با ۱۵ متخصص

پل B1 کرج که در آستانه افتتاح قرار داشت، در جریان حمله فروردین‌ماه دشمن آمریکایی-صهیونیستی آسیب جدی دید. اکنون یک هیئت ۱۵ نفره از متخصصان سازه و پل‌سازی مأمور تعیین سرنوشت بازسازی این پروژه شده‌اند.

 تهران خنک می شود
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهران خنک می شود

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 میگنا - چرا تشخیص اضطراب در کودکان دشوار است؟
۹ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - چرا تشخیص اضطراب در کودکان دشوار است؟

در این مقاله با بررسی علائم پنهان، تفاوت‌های رشدی، علائم جسمی و رفتاری و همپوشانی با اختلالات دیگر، این موضوع را بررسی می‌کنیم.

 جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب
۲۴ ساعت قبل / سایت تابناک

جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب

فرمانده پایگاه دریابانی میناب از کشف و جمع‌آوری یک خط لوله ۶ کیلومتری انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی این شهرستان خبر داد؛ خط لوله‌ای که قاچاقچیان برای مخفی...

 بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند
۱۰ ساعت قبل / سایت عصر خبر

بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند

تاکید همزمان بیات، دهقان‌کیا، عیوضی، برهانی و روحبخش بر این چهار محور، پیام روشنی دارد: بازنشستگان خواهان تعیین تکلیف روشن و زمان‌بندی مشخص برای مطالبات خود هستند، نه صرفا تکرار وعده‌ها.