قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

سپاهان قهرمان لیگ برتر تنیس روى میز شد

تیم تنیس روی میز فولاد مبارکه سپاهان عنوان قهرمانی سی و چهارمین دوره لیگ برتر مردان کشور را از آن خود کرد.
 سپاهان قهرمان لیگ برتر تنیس روى میز شد



۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

بنیامین فرجی، فراتر از یک استعداد/ مسیر متفاوت ستاره ۱۶ ساله پینگ‌پنگ ایران

به گزارش خبرنگار ورزشی برنا، اگر قرار باشد مسیر بنیامین فرجی را تنها با تعداد مدال‌هایش اندازه بگیریم، بخش مهمی از داستان او را از دست داده‌ایم. اتفاق مهم درباره این بازیکن ۱۶ ساله، فقط برنز مالمو یا مدال‌هایی که پیش از آن به دست آورده نیست؛ مسئله اصلی این است که فرجی خیلی زودتر از سن معمول، خود را وارد رقابت با بازیکنانی کرده که سال‌ها تجربه حضور در بالاترین سطح تنیس روی میز جهان را دارند.

در اسمش جوانان اروپا در مالمو، فرجی در رده زیر ۱۹ سال به میدان رفت و در مسیر رسیدن به نیمه‌نهایی از فرانچسکو ترویزان ایتالیایی، آنتوان نوآرو فرانسوی، دومینیکاس ساموئلیوس دانمارکی، هونگ چه‌ین از چین‌تایپه و تیاگو آبیودون پرتغالی عبور کرد. پنج پیروزی متوالی او را به جمع چهار بازیکن پایانی رساند. جایی که در یک مسابقه نزدیک و هفت‌گیمه، با نتیجه ۴ بر ۳ مقابل ریوسه‌ای کاواکامی از ژاپن شکست خورد و به مدال برنز رسید. این مدال، نخستین مدال ایران در اسمش جوانان اروپا بود.

اما شاید مهم‌تر از خود مدال، تصویری باشد که این مسابقات از فرجی ارائه کرد. او در شرایطی در یک تورنمنت زیر ۱۹ سال تا نیمه‌نهایی پیش رفت که هنوز از نظر سنی در ابتدای این رده قرار دارد. چنین عملکردی نشان می‌دهد که فرجی برای موفقیت در رده‌های پایه صرفاً به اختلاف سنی یا تجربه بیشتر متکی نیست؛ او توانایی رقابت فنی با بازیکنان بزرگ‌تر را پیدا کرده است.

این ویژگی البته در مالمو برای نخستین بار دیده نشد.

نام بنیامین فرجی از سال ۲۰۲۴ جدی‌تر در سطح بین‌المللی مطرح شد. زمانی که در ۱۴ سالگی در مسابقات قهرمانی آسیا مقابل وانگ چوچین، ستاره سرشناس چین، به پیروزی رسید. همان سال، فرجی در مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان نیز به مدال برنز رسید،مدالی که به عنوان نخستین برنز انفرادی ایران در این رقابت‌ها ثبت شد.

فرجی در سال ۲۰۲۵ نیز نشان داد موفقیتش مقابل یک ستاره بزرگسال اتفاقی نبوده است. او در مسابقات قهرمانی آسیا برابر لین شی‌دونگ، یکی دیگر از چهره‌های مطرح تنیس روی میز چین، به پیروزی رسید و بار دیگر توجه‌ها را به خود جلب کرد.در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین نیز فرجی به مدال برنز انفرادی رسید.

وجه مشترک این نتایج را باید در نوع بازی فرجی جست‌وجو کرد. او بازیکنی نیست که صرفاً منتظر اشتباه حریف بماند. تلاش برای در اختیار گرفتن ابتکار عمل، بازی رو به جلو و تمایل به تحمیل ریتم مسابقه از ویژگی‌هایی است که باعث شده فرجی بتواند مقابل بازیکنان باتجربه‌تر نیز وارد نبردی برابر شود.

البته این مسیر بدون نقص نیست. بازی در بالاترین سطح تنیس روی میز به جز کیفیت ضربات، نیازمند مدیریت جزئیات است؛ از تصمیم‌گیری در چند امتیاز پایانی گرفته تا کنترل فشار روانی، تغییر تاکتیک در جریان مسابقه و حفظ کیفیت بازی زمانی که حریف ریتم اولیه را از بین می‌برد.

نیمه‌نهایی مالمو دقیقا از همین زاویه قابل بررسی است. فرجی تا گیم هفتم برابر کاواکامی پیش رفت و در نهایت شکست خورد. بنابراین فاصله او با فینال نه یک اختلاف بزرگ، بلکه مجموعه‌ای از جزئیات در یک مسابقه نزدیک بود. همین مسابقه می‌تواند برای فرجی بیش از یک شکست، یک تجربه فنی مهم باشد.

نکته امیدوارکننده برای تنیس روی میز ایران این است که این تجربه‌ها در سن ۱۶ سالگی به دست می‌آیند. فرجی هنوز در مرحله‌ای از دوران حرفه‌ای خود قرار دارد که می‌تواند بخش‌های مختلف بازی‌اش را تکمیل کند؛ از ثبات بیشتر در مسابقات بزرگسالان تا افزایش تجربه تاکتیکی و توانایی مدیریت مسابقات طولانی و پرفشار.

در واقع، شاید بهتر باشد مدال برنز مالمو را نه به عنوان مقصد، بلکه به عنوان یکی از ایستگاه‌های مسیر فرجی ببینیم. او پیش از این مقابل وانگ چوچین و لین شی‌دونگ برنده شده، در نوجوانان جهان مدال گرفته، در بازی‌های آسیایی جوانان روی سکو رفته و حالا در اروپا نیز در رده‌ای بالاتر از سن واقعی خود به نیمه‌نهایی رسیده است.

برای تنیس روی میز ایران، ارزش این مسیر در همین نکته خلاصه می‌شود. فرجی دیگر صرفاً یک استعداد آینده‌دار نیست که باید منتظر رسیدن روزهای بزرگش ماند. او همین حالا در حال ساختن تجربه‌ای است که می‌تواند پایه دوران بزرگسالانش باشد و شاید تا ۲۰ سال آینده بشود روی این قهرمان حساب کرد.

مدال مالمو یک برنز است، اما پیامی که پشت آن قرار دارد بزرگ‌تر از رنگ مدال است. اینکه تنیس روی میز ایران بازیکنی ۱۶ ساله دارد که از رقابت با هم‌نسلان خود عبور کرده و حالا در حال نزدیک شدن به سطحی است که نام‌های بزرگسال جهان در آن حضور دارند.

انتهای پیام/


۳ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

آخرین اخبار سپاهان امروز / دو غایب بزرگ زردپوشان برای دیدار با استقلال / حاشیه تازه قبل از سوپرکلاسیکو 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ با اعلام باشگاه سپاهان دو بازیکن این تیم نمی توانند در دیدار با استقلال این تیم را همراهی کنند اما خرید جدید زردها مشکلی نخواهد داشت.

تیم فوتبال سپاهان در حالی خود را برای دیدار هفته دوم لیگ برتر برابر استقلال آماده می‌کند که دو بازیکن این تیم به دلیل مصدومیت قادر به همراهی طلایی‌پوشان نخواهند بود و کارت بازی خرید جدید این تیم نیز صادر شده است.

با اعلام باشگاه سپاهان؛ پس از بررسی نتایج تصویربرداری MRI امید نورافکن توسط پزشکان تیم، مشخص شد این بازیکن به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران به حدود دو هفته زمان برای پشت سر گذاشتن دوره درمان نیاز دارد و به این ترتیب در دیدار پیش‌روی سپاهان برابر استقلال غایب خواهد بود.

همچنین سعید واسعی در تمرین قبلی سپاهان از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد و طبق نظر پزشکان، این بازیکن نیز به مدت دو هفته قادر به همراهی تیم نخواهد بود.

در سوی دیگر، کارت بازی عباس حبیبی، خرید جدید سپاهان، صادر شده و این بازیکن از نظر قانونی مشکلی برای حضور در ترکیب طلایی‌پوشان ندارد و در صورت صلاحدید کادر فنی می‌تواند تیمش را در دیدار برابر استقلال همراهی کند.

سپاهان روز یکشنبه اول شهریور در ورزشگاه شهدای شهر قدس از ساعت ۱۹:۳۰ میهمان استقلال خواهد بود.


۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سپاهان اولین محک جدی فرعباسی

حبیب فرعباسی در شروع فصل توانسته اعتماد سرمربی استقلال را به دست بیاورد و در دو هفته ابتدایی نیز با ثبت دو کلین‌شیت، پاسخ مثبتی به این اعتماد داده است. با این حال نمی‌توان از کنار اهمیت دیدار با سپاهان به سادگی عبور کرد. این مسابقه می‌تواند مهم‌ترین آزمون فرعباسی در هفته‌های ابتدایی لیگ باشد و عملکرد او در این دیدار، تصویر روشن‌تری از میزان آمادگی و توانایی‌هایش ارائه خواهد داد.

فرعباسی در کنار علیرضا بیرانوند، خلیفه و گروسیان، یکی از چهار دروازه‌بانی است که پس از گذشت ۱۸۰ دقیقه از مسابقات لیگ، هنوز گلی دریافت نکرده‌اند. ثبت این آمار برای دروازه‌بان جوان استقلال اتفاق مثبتی است، اما هنوز برای قضاوت نهایی زود است.

برخی معتقدند فرعباسی در دو هفته نخست با حریفانی روبه‌رو شده که فشار چندانی روی دروازه استقلال ایجاد نکردند و به همین دلیل هنوز محک جدی نخورده است. این تحلیل را نمی‌توان کاملاً رد کرد، اما دیدار با سپاهان فرصت مناسبی برای پاسخ به همین تردیدها خواهد بود.

سپاهان یکی از مدعیان همیشگی لیگ است و طبیعتاً می‌تواند فشار بسیار بیشتری روی دروازه استقلال ایجاد کند. اگر فرعباسی در این مسابقه نیز بتواند دروازه‌اش را بسته نگه دارد و مقابل حملات سپاهان عملکرد مطمئنی داشته باشد، اعتمادها به او چندبرابر خواهد شد. حالا همه نگاه‌ها به فرعباسی است تا ببینند در نخستین آزمون بزرگ خود چگونه ظاهر می‌شود.

انتهای پیام/




 حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد

حجت الله بهمنی گفت : بازی های لیگ برتر تا هفته هفتم برگزار خواهد شد تا تیم امید برای بازی های ناگویا مشکلی نداشته باشد.

 ۵ جواهر بارسلونا که این فصل می‌درخشند
۳۹ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

۵ جواهر بارسلونا که این فصل می‌درخشند

از ستاره ۱۶ ساله تا مدافع آینده‌دار؛ نسل جدید لاماسیا آماده درخشش است

 تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد
۲۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد

رئیس بخش نقل و انتقالات باشگاه الوحده امارات از درخواست باشگاه‌های پرسپولیس و تراکتور برای جذب قربانی خبر داد.

 اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!
۲۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

نام دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال برای بازی‌های آسیایی ناگویا رجیستر شده است؛ اما علیرضا بیرانوند جزو آن‌ها نیست.

 مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ گفت: دیدار تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود.

 رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست
۱۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست

ازری کنسا، مدافع استون ویلا، با قراردادی ۴+۱ ساله به آرسنال پیوست.