قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۴/۱۴

ترافیک سنگین در ورودی‌های پایتخت

جانشین پلیس راه راهور فراجا آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور را تشریح کرد.
 ترافیک سنگین در ورودی‌های پایتخت



۱۴ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد

 سرهنگ سیاوش محبی با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهار کرد: تردد در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال در مسیر جنوب به شمال تا اطلاع بعدی ممنوع است.

وی افزود: در مسیر شمال به جنوب محور چالوس، ترافیک در محدوده‌های میانک تا مکارود و ولی‌آباد تا سیاه‌بیشه سنگین گزارش شده است.

محبی ادامه داد: در محور هراز نیز ترافیک در مسیر رفت و برگشت محدوده سه‌راهی چلاو و در مسیر شمال به جنوب محدوده آب‌اسک سنگین است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به وضعیت ترافیکی آزادراه‌های منتهی به پایتخت گفت: در آزادراه قزوین–کرج–تهران نیز در محدوده‌های کمالشهر، گلشهر و حدفاصل محمدشهر تا پل کلاک ترافیک سنگین گزارش شده است.

وی خاطرنشان کرد: تردد در محور فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس و آزادراه قزوین–رشت در مسیر رفت و برگشت روان است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به وضعیت جوی محورهای شمالی کشور گفت: محور فیروزکوه در ارتفاعات با مه‌گرفتگی همراه است و سایر محورهای شمالی فاقد مداخلات جوی هستند.

محبی همچنین از مشاهده پدیده مه‌گرفتگی در برخی محورهای استان‌های مازندران و گلستان خبر داد و از رانندگان خواست با توجه به افزایش حجم تردد در محورهای شمالی، ضمن رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب، پیش از آغاز سفر از آخرین وضعیت راه‌ها و محدودیت‌های ترافیکی مطلع شوند.


۲ ساعت قبل / سایت آوش

ادارات تهران فردا شنبه ۳۱ مرداد تعطیل است؟

در روزهای اخیر، موج شدید گرما و افزایش بی‌سابقه مصرف برق در استان تهران، گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال تعطیلی ادارات و نهادهای دولتی در روز شنبه ۳۱ مرداد را به اوج رسانده است. با این حال، تا لحظه تنظیم این گزارش (جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵)، هیچ اطلاعیه یا بخشنامه رسمی از سوی استانداری تهران مبنی بر تعطیلی روز شنبه صادر نشده است. با وجود اینکه سناریوی تعطیلی موقت ادارات به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی مدیریت بار شبکه برق مطرح شده, اما همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و شهروندان و کارمندان باید منتظر اطلاعیه رسمی باشند. در این گزارش، آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران، دلایل مطرح‌شده، تحلیل سناریوهای محتمل و جدول وضعیت استان‌های مختلف را بررسی می‌کنیم.

آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران؛ هنوز خبری از اطلاعیه رسمی نیست

بر اساس آخرین بررسی‌ها و گزارش‌های رسمی، تا این لحظه (جمعه ۳۰ مرداد) هیچگونه اطلاعیه یا بخشنامه‌ای مبنی بر تعطیلی ادارات و بانک‌ها در روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ از سوی استانداری تهران صادر نشده است. مسئولان استانی تأکید کرده‌اند که در صورت تغییر شرایط جوی یا اتخاذ تصمیمات جدید، اطلاعیه‌های تکمیلی از سوی مراجع ذی‌صلاح منتشر خواهد شد.

با وجود این، شایعات و گمانه‌زنی‌ها در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی درباره تعطیلی شنبه به شدت داغ شده است. برخی منابع خبری از بررسی سناریوی تعطیلی موقت ادارات و نهادهای دولتی در روز شنبه توسط مقامات استانی خبر داده‌اند. هدف از این تصمیم احتمالی، کاستن از فشار وارد بر شبکه برق و مدیریت مصرف انرژی در پی افزایش بی‌سابقه دما عنوان شده است.

علت مطرح‌شدن سناریوی تعطیلی؛ گرمای بی‌سابقه و مصرف برق

در روزهای اخیر، موج شدید گرما بسیاری از مناطق کشور از جمله استان تهران را فرا گرفته است. پیش‌بینی‌های هواشناسی نشان می‌دهد که بیشینه دمای تهران در روز شنبه به ۳۵ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید. این افزایش دما، مصرف انرژی به‌ویژه برق را به طور چشمگیری افزایش داده و شبکه برق را با فشار مضاعفی مواجه کرده است.

افزایش مصرف برق در استان تهران که جمعیتی بالغ بر ۱۵ میلیون نفر را در خود جای داده، به یکی از چالش‌های اصلی مدیریت شهری تبدیل شده است. مقامات استانی در حال بررسی گزینه‌های مختلف برای مدیریت بار شبکه و جلوگیری از خاموشی‌های گسترده هستند. تعطیلی موقت ادارات به عنوان یکی از راهکارهای سریع‌الاثر برای کاهش مصرف برق در ساعات اوج بار (ظهر تا اوایل شب) مطرح شده است.

سابقه تعطیلی‌های اخیر در استان‌های دیگر

در هفته‌های اخیر، به دلیل گرمای بی‌سابقه هوا و ضرورت مدیریت مصرف انرژی، برخی استان‌ها اقدام به تعطیلی یا کاهش ساعات کاری ادارات در روزهای خاصی کرده‌اند. برای نمونه، ادارات استان بوشهر در روز چهارشنبه ۲۸ مرداد تعطیل شد و استان‌های کرمانشاه، قم، ایلام، چهارمحال و بختیاری و مازندران نیز در روزهای اخیر تعطیلی یا دورکاری داشته‌اند. با این حال، این تعطیلی‌ها عمدتاً مقطعی و برای روزهای خاصی بوده و به معنای تعطیلی سراسری در روزهای پنجشنبه و شنبه نیست.

جدول وضعیت تعطیلی استان‌های مختلف در شنبه ۳۱ مرداد

بر اساس آخرین اطلاعات موجود، وضعیت تعطیلی استان‌های مختلف در روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ به شرح زیر است: استان وضعیت شنبه ۳۱ مرداد توضیحات تهران تعطیل نیست (فعلاً) تاکنون هیچ اطلاعیه رسمی از سوی استانداری تهران صادر نشده است خوزستان تعطیل نیست با وجود گرمای شدید، تعطیلی برای این روز اعلام نشده است بوشهر تعطیل نیست ادارات بوشهر روز چهارشنبه ۲۸ مرداد تعطیل بود، اما برای شنبه تعطیلی اعلام نشده است هرمزگان تعطیل نیست تاکنون اطلاعیه‌ای صادر نشده است یزد در حال بررسی گمانه‌زنی‌هایی درباره تعطیلی وجود دارد، اما هنوز قطعی نیست البرز در حال بررسی سناریوی تعطیلی مطرح شده، اما هنوز اطلاعیه‌ای صادر نشده است فارس تعطیل نیست یکی از سناریوهای جدی مطرح شده، اما هنوز قطعی نیست مرکزی تعطیل نیست تاکنون اطلاعیه‌ای صادر نشده است اصفهان تعطیل نیست تاکنون اطلاعیه‌ای صادر نشده است قم تعطیل نیست تاکنون اطلاعیه‌ای صادر نشده است

 


۱۰ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

خبر مهم هواشناسی برای تهرانی ها / دمای تهران امروز و فردا کاهش می یابد / بارش های رگباری در راه ارتفاعات پایتخت

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و ابر پیش‌بینی می‌شود. طی روزهای جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریورماه) با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه، در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و باد، گاهی وزش باد شدید و در پاره‌ای از مناطق به‌ویژه شمالی و ارتفاعات، بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق رخداد مه پیش‌بینی می‌شود.

طی امروز و فردا کاهش نسبی دمای هوا در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۳۱ مرداد ماه) صاف و وزش باد، در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۴ و ۲۳ درجه سانتیگراد و برای یک‌شنبه (اول شهریورماه) صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای ۳۵ و ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.




 ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم

سخنگوی پلیس از ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور خبر داد.

 ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد
۱۴ ساعت قبل / سایت رکنا

ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد

رکنا:جانشین پلیس راه راهور فراجا از ممنوعیت تردد در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران–شمال تا اطلاع بعدی و ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران خبر داد.

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...

 طرز تهیه قورمه سبزی رشتی
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

طرز تهیه قورمه سبزی رشتی

قورمه سبزی رشتی یکی از غذاهای سنتی گیلان است که با قورمه سبزی رایج تفاوت‌هایی دارد. استفاده از سبزی‌های معطر شمالی مانند خالواش و چوچاق در کنار لوبیا چشم‌بلب...

 گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست
۲۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست

دبیر هیات امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های تابعه با اشاره به تغییرات گسترده در بازار کار و گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی (فریلنسر)، گفت: ساختار فعلی نظام بیمه‌های اجتماعی کشور پاسخگوی واقعیت‌های جدید بازار کار نیست و لازم است الگوهای پوشش بیمه‌ای متناسب با این تحولات بازطراحی شود.

 ۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست

برای بسیاری از مردم، مراجعه به دندانپزشک اتفاقی عادی در زندگی روزمره است؛ اما برای خانواده‌ای که با ای‌بی زندگی می‌کند، پیدا کردن دندانپزشکی که بیماری را بشناسد، شرایط جسمی بیمار را درک کند و درمان را با احتیاط پیش ببرد، می‌تواند به یکی از دغدغه‌های جدی تبدیل شود.