قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

توصیه های وزارت بهداشت برای پیشگیری از تب کریمه کنگو

رئیس اداره بیماری‌های زئونوز (بیماری‌های منتقله از حیوان به انسان) وزارت بهداشت با اشاره به ثبت دو فوت ناشی از تب کریمه کنگو در سال جاری، سه مسیر اصلی انتقال این بیماری شامل گزش کنه، تماس با دام آلوده و انتقال انسان به انسان را تشریح و بر رعایت اصول بهداشتی تأکید کرد.
 توصیه های وزارت بهداشت برای پیشگیری از تب کریمه کنگو



 تشریح مجازات مراکزی که سقط غیرقانونی انجام می‌دهند
۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

تشریح مجازات مراکزی که سقط غیرقانونی انجام می‌دهند

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی، با بیان اینکه سقط جنین در کشور تنها در چارچوب‌های قانونی و فرآیند مشخص‌شده امکان‌پذیر است، گفت: در صورت مشاهده سقط غیرقانونی در مراکز تحت پوشش وزارت بهداشت، از لغو پروانه فعالیت و تعطیلی مطب تا معرفی فرد متخلف به قوه قضاییه، برخورد‌های لازم انجام خواهد شد. سقط جنین خارج از چارچوب قانونی ممنوع است

معاون بهداشت وزارت بهداشت، با اشاره به ابعاد قانونی و شرعی موضوع سقط جنین در کشور اظهار کرد: سقط جنین در ایران ممنوع است و تنها در مواردی که در چارچوب قانونی تعریف شده باشد، امکان صدور مجوز وجود دارد.

وی افزود: برای مواردی که نقص یا معلولیت جنین تشخیص داده می‌شود، فرآیند مشخصی با مشارکت دستگاه‌های مرتبط از جمله قوه قضاییه و وزارت بهداشت پیش‌بینی شده است و صدور مجوز نیز تابع شرایط و محدودیت‌های مشخص، از جمله سن بارداری، است. آمار سقط‌های غیرقانونی قابل اتکا نیست

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به دشواری برآورد دقیق سقط‌های غیرقانونی، گفت: آمار‌هایی که درباره سقط جنین غیرقانونی منتشر می‌شود، به دلیل ماهیت غیرقانونی این اقدامات، لزوماً قابل اتکا نیست.

رئیسی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از این موارد خارج از مراکز درمانی و در منازل انجام می‌شود، نسبت به عوارض ناشی از مصرف دارو‌های غیرمجاز هشدار داد و گفت: خونریزی و سایر عوارض جدی می‌تواند در پی سقط‌های غیرقانونی رخ دهد و مواردی از مرگ و معلولیت نیز گزارش شده است. «پویش نفس»؛ حمایت از خانواده‌های مردد

وی همچنین به اقدامات وزارت بهداشت در حوزه فرهنگ‌سازی، آموزش و مشاوره اشاره کرد و گفت: «پویش نفس» در مراکز مختلف مستقر است و عمده فعالیت آن معطوف به خانواده‌هایی است که در مواجهه با یک بارداری درباره ادامه آن مردد هستند.

در ادامه حتما بخوانید ۲ شرط …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ اسرائیل: ​اردوغان، ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناکی در سوریه می‌کشاند/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان
سایت دیدارنیوز

سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ اسرائیل: ​اردوغان، ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناکی …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد
سایت رکنا

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.
 طلای هوش مصنوعی بعد از سه دوره انتظار به ایران رسید
خبرگزاری مهر

طلای هوش مصنوعی بعد از سه دوره انتظار به ایران رسید

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان با تشریح تازه‌ترین دستاوردهای المپیادهای علمی کشور، از کسب نخستین مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی و افزایش تعداد مدال‌های طلای بین‌المللی ایران خبر داد.
 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.
 اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی
سایت جهان صنعت نیوز

اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از اصلاح فرآیندهای نظارتی، توسعه سامانه‌های الکترونیکی و حرکت به سمت نظارت پسینی برای تسهیل تولید سالم خبر داد.
 تصاویر دردناک از شیوع بیماری آبولا در افریقا
سایت تابناک

تصاویر دردناک از شیوع بیماری آبولا در افریقا

گزارش تصویری رویترز از شیوع گسترده بیماری آبولا در افریقا
 ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در این دوره از مدیریت شهری، از آغاز نوسازی واحدهای تخریب‌شده در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.
 آخرین وضعیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده جنگ/پایان بازسازی کلیسای مریم مقدس وخانه نیما یوشیج
سایت جهان صنعت نیوز

آخرین وضعیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده جنگ/پایان بازسازی کلیسای مریم مقدس وخانه نیما یوشیج

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران با تشریح آخرین وضعیت بناهای تاریخی و میراثی آسیب‌دیده در جریان جنگ رمضان، از پایان تعمیرات و بازسازی شماری از این بناها از جمله کلیسای مریم مقدس، خانه نیما یوشیج، عمارت ارباب هرمز و موزه لانه جاسوسی خبر داد و گفت: با وجود آغاز روند مرمت در بخش قابل توجهی از اماکن آسیب‌دیده، درباره برخی بناها همچنان پاسخی از دستگاه‌های مسئول دریافت نشده است.