قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۴/۲۶

پست جنجالی انزو فرناندز پس از صعود به فینال - پارس فوتبال

هافبک جنجالی تیم ملی آرژانتین، پس از صعود دراماتیک آلبی‌سلسته به فینال جام جهانی، با انتشار پستی تمسخرآمیز در فضای مجازی علیه انگلیسی‌ها، خشم شدید هواداران سه‌شیرها را برانگیخت و باشگاه چلسی را وادار به واکنشی اضطراری کرد.
 پست جنجالی انزو فرناندز پس از صعود به فینال - پارس فوتبال



 دکو خریدی بزرگ در خط حمله را تأیید کرد
۲۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

دکو خریدی بزرگ در خط حمله را تأیید کرد

به گزارش ایلنا، دکو، مدیر ورزشی بارسلونا، در پایان دیدار این تیم برابر الاهلی در جام خوان گامپر که با پیروزی ۲ بر ۱ آبی‌اناری‌ها همراه بود، در پاسخ به سؤالات خبرنگاران تأیید کرد که باشگاه به دنبال جذب یک مهره جدید در خط حمله است.

وی در این باره اظهار داشت: «ما در تلاش هستیم تا بهترین راهکار ممکن را پیدا کنیم. گزینه‌هایی در داخل تیم داریم، اما با این حال در بازار نقل‌وانتقالات نیز به دنبال گزینه‌های جدید خواهیم بود. تمام بازیکنان مایل هستند که پیراهن بارسا را بر تن کنند. ما دو مهره هجومی خود یعنی لواندوفسکی و فران تورس را از دست داده‌ایم. در خصوص فران، بازیکنانی که تازه‌وارد هستند، می‌توانند جانشین او شوند، اما درباره رابرت شرایط پیچیده‌تر است و پر کردن جای خالی بازیکنی در سطح او اصلاً آسان نیست. شایعات فراوانی پیرامون تیم مطرح می‌شود، اما واقعیت این است که ما حتماً در بازار دست به اقدام خواهیم زد.»

  انتهای پیام/



 پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه جیانی اینفانتینو!
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه جیانی اینفانتینو!

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام نشریه گاردین ساندور چانی، رئیس فدراسیون فوتبال مجارستان و یکی از ۸ نایب‌رئیس شورای فیفا، رسماً حمایت خود را از اینفانتینو پس گرفت.

اینفانتینو در عرض تنها دو هفته اعتماد 5 نفر از 8 معاون خود را در شورای فیفا ازدست‌داده است تا دست راست و چپ خود را برای اعمال‌نفوذ از دست دهد.یعنی جیانی اینفانتینو عملاً دو سوم قدرت خود را در شورای فیفا از دست داد.

پروژه برکناری اینفانتیو از ریاست فیفا دو هفته پیش با زد و بند او با ترامپ و افشای رسوایی اخلاقی‌اش در زمان حضورش در یوفا آغاز شد.یوفا، AFC و کونکاکاف 3 کنفدراسیون اصلی آغازگر پروژه برکناری اینفانتینو بودند.

روز گذشته خبر اخراج یکی از مدیران ارشد فیفا توسط اینفانتینو به‌خاطر مخالفت با طرح فروش جام جهانی به شرکت برادر داماد ترامپ خبرساز شده بود.

روزنامه گاردین امروز این اتفاق را با تیتر «پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه اینفانتینو» پوشش داد و نوشت: چانی گفته اعتمادش به توانایی اینفانتینو برای رهبری فیفا تضعیف شده و برکناری کوین لامور، مدیر ارشد فیفا، "آخرین قطره" بوده است.

براساس گزارش گاردین، حالا اینفانتینو مقابل خود 5 نایب رئیس اصلی و تأثیرگذار خود یعنی الکساندر چفرین(رئیس یوفا)، ویکتور مونتاگلیانی(رئیس کونکاکاف)، شیخ سلمان(رئیس AFC)، دبی هویت(رئیس فدراسیون بریتانیا) و ساندرو چانی(رئیس فدراسیون مجارستان) را می‌بیند و در مقابل تنها 3 نائب رئیس نه‌چندان تأثیرگذار یعنی آفریقا، آمریکای جنوبی و اقیانوسیه همچنان پشت او هستند.

انتهای پیام/



 پایان تعقیب آلوارس توسط بارسلونا؛ گزینه‌های جدید روی میز دکو - پارس فوتبال
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پایان تعقیب آلوارس توسط بارسلونا؛ گزینه‌های جدید روی میز دکو - پارس فوتبال

بارسلونا فعلاً از تلاش برای جذب خولیان آلوارس دست کشیده و در روزهای پایانی پنجره نقل‌وانتقالات به دنبال گزینه‌های دیگری برای تقویت خط حمله است. منبعی به ESPN اعلام کرده که بارسا احتمال بازگشت به سراغ آلوارس در آینده، حتی در پنجره نقل‌وانتقالات ژانویه، را به‌طور کامل رد نکرده است؛ اما مخالفت اتلتیکومادرید با فروش مهاجم آرژانتینی، دکو، مدیر ورزشی باشگاه، را مجبور کرده تا گزینه‌های جایگزین را بررسی کند.

هانسی فلیک همچنان اصرار دارد که بارسلونا یک مهاجم شماره ۹ جذب کند تا جای خالی روبرت لواندوفسکی و فران تورس در خط حمله پوشش داده شود. فلیک روز چهارشنبه گفت: «ما به دنبال جذب یک مهاجم هستیم و دکو در حال انجام کار فوق‌العاده‌ای است.»

با این حال، برخی دیگر از مدیران بارسلونا معتقدند در صورت ناکامی در جذب مهاجم جدید، ترکیب فعلی تیم گزینه‌های کافی برای پر کردن این جایگاه را در اختیار دارد.

دکو در این باره گفت: «ما دو بازیکن هجومی، لِوا و فران، را از دست داده‌ایم. فکر می‌کنم با خریدهایی که انجام داده‌ایم، برای پوشش جای خالی فران راه‌حل داریم. اما جایگزین کردن روبرت بسیار دشوارتر است. واقعاً جایگزین کردن بازیکنی مثل او سخت است. ما چند راه‌حل داخلی داریم، اما باید ببینیم چه گزینه‌هایی در بازار وجود دارد. سر و صدای زیادی درباره این موضوع وجود دارد. فکر می‌کنم اتفاقات بیشتری رخ خواهد داد و ما همچنان سخت در حال کار هستیم.»

آلوارس از مدت‌ها قبل هدف اصلی بارسلونا بوده و ESPN نیز پیش‌تر این موضوع را گزارش کرده بود. بارسا اوایل تابستان پیشنهادی در حدود ۱۰۰ میلیون یورو برای جذب این مهاجم ارائه کرد که از سوی اتلتیکومادرید رد شد.

اتلتیکو همچنان بر موضع خود مبنی بر غیرقابل‌انتقال بودن آلوارس پافشاری می‌کند؛ این در حالی است که مهاجم آرژانتینی در گفت‌وگویی با ESPN به‌صراحت اعلام کرده بود که می‌خواهد باشگاهش را ترک کند.

بارسلونا امیدوار بود اظهارات آلوارس موضع اتلتیکومادرید را تغییر دهد، اما طبق اعلام این منبع، سران بارسا اکنون پذیرفته‌اند که مگر اینکه یک اتفاق کاملاً غیرمنتظره و رادیکال رخ دهد، انتقال آلوارس در این ماه انجام نخواهد شد.

فلیک همچنان خواهان یک مهاجم شماره ۹ است، اما اگر آلوارس به بارسا نیاید، …



 اینفانتینو بی دست شد؛ شوک جدید به رئیس فیفا
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

اینفانتینو بی دست شد؛ شوک جدید به رئیس فیفا

نشریه گاردین امروز(پنجشنبه) از شوک جدید به اینفانتینو خبر داد و نوشت: ساندور چانی، رئیس فدراسیون فوتبال مجارستان و یکی از ۸ نایب‌رئیس شورای فیفا، رسماً حمایت خود را از اینفانتینو پس گرفت.

اینفانتینو در عرض تنها دو هفته اعتماد ۵ نفر از ۸ معاون خود را در شورای فیفا ازدست‌داده است تا دست راست و چپ خود را برای اعمال‌نفوذ از دست دهد.

یعنی جیانی اینفانتینو عملاً دو سوم قدرت خود را در شورای فیفا از دست داد.

پروژه برکناری اینفانتینو از ریاست فیفا دو هفته پیش با زد و بند او با ترامپ و افشای رسوایی اخلاقی‌اش در زمان حضورش در یوفا آغاز شد.

یوفا، AFC و کونکاکاف ۳ کنفدراسیون اصلی آغازگر پروژه برکناری اینفانتینو بودند.

روز گذشته خبر اخراج یکی از مدیران ارشد فیفا توسط اینفانتینو به‌خاطر مخالفت با طرح فروش جام جهانی به شرکت برادر داماد ترامپ خبرساز شده بود.

روزنامه گاردین امروز این اتفاق را با تیتر «پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه اینفانتینو» پوشش داد و نوشت: چانی گفته اعتمادش به توانایی اینفانتینو برای رهبری فیفا تضعیف شده و برکناری کوین لامور، مدیر ارشد فیفا، "آخرین قطره" بوده است.

براساس گزارش گاردین، حالا اینفانتینو مقابل خود ۵ نایب رئیس اصلی و تأثیرگذار خود یعنی الکساندر چفرین(رئیس یوفا)، ویکتور مونتاگلیانی(رئیس کونکاکاف)، شیخ سلمان(رئیس AFC)، دبی هویت(رئیس فدراسیون بریتانیا) و ساندرو چانی(رئیس فدراسیون مجارستان) را می‌بیند و در مقابل تنها ۳ نائب رئیس نه‌چندان تأثیرگذار یعنی آفریقا، آمریکای جنوبی و اقیانوسیه همچنان پشت او هستند.



 عکس | تغییر چهره باورنکردنی آلوارز؛ پای پیشنهاد بارسلونا در میان است! - پارس فوتبال
۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس | تغییر چهره باورنکردنی آلوارز؛ پای پیشنهاد بارسلونا در میان است! - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در حالی که انریکه سرزو پرونده خولین آلوارز ۲۶ ساله را بسته می‌داند، اولین تصویر این بازیکن آرژانتینی با پیراهن فصل ۲۷-۲۰۲۶ اتلتیکو در شبکه‌های اجتماعی ویرال شده است. 

به گزارش ورزش سه، دلیل آن تفاوت رفتاری است که این مهاجم در عکس رسمی این فصل نسبت به فصل گذشته نشان می‌دهد. جدا از تغییر ظاهر او که از چند هفته پیش ریش گذاشته است، لبخند یک سال پیش او در تابستان امسال جای خود را به چهره‌ای بسیار جدی داده که موجب سوژه‌های طنز در فضای مجازی شده است.

خولین آلوارز تابستان بسیار دشواری را در مواجهه با موضع اتلتیکو سپری می‌کند، چرا که این باشگاه مذاکره برای جدایی احتمالی او را کاملاً رد کرده است. حتی صحبت‌های این مهاجم آرژانتینی در جریان جام جهانی که گفت به دلیل علاقه به تحقق رویاهایش، بهترین تصمیم برای خودش و اتلتیکو انجام این انتقال است، باعث تغییر تصمیم اتلتیکو نشد. جلسه این فوتبالیست با سیمئونه پس از بازگشت از تعطیلات نیز که در آن بر خواسته خود مبنی بر جدایی تاکید کرده بود، کمکی به حل این بن‌بست نکرد.

علاوه بر این، خود سیمئونه وقتی قبل از تقابل با مالاگا از او سوال شد، دوباره قاطعانه برخورد کرد: «اگر مالک باشگاه قاطعانه صحبت می‌کند، فکر می‌کنم همه چیز مشخص است. مثل دادگاه است: ادعا رد شد. به همین روشنی. از اینجا به بعد، از نظر ورزشی سعی می‌کنیم مراقب شخص و بازیکن باشیم و امیدوار باشیم در شرایطی قرار بگیرد که به حفظ اعتبار، سطح بازی و خدماتش به ما ادامه دهد. اکنون او را در شرایط بازی نمی‌بینیم. امیدوارم در روزهای آینده کمی بیشتر پیشرفت کند و به آنچه می‌خواهیم نزدیک‌تر شود.»

امروز نوبت انریکه سرزو، رئیس باشگاه اتلتیکو بود که تاکید کند این موضوع مربوط به گذشته است: «از همان روز اول به بارسلونا گفته شد که می‌خواهیم خولین با ما بماند و همین اتفاق هم افتاد. او بازیکن ما و بخش بسیار مهمی از تیم است. ما می‌خواهیم او کنار ما باشد.»

او در ادامه گفت: «نمی‌دانم خولین عذرخواهی خواهد کرد یا نه، اما ظرف دو بازی دل هواداران را به دست خواهد آورد. او بازیکنی بزرگ و انسانی فوق‌العاده است. مطمئنم خولین فصلی فوق‌العاده را با ما سپری خواهد کرد. ما در اتلتیکو می‌خواهیم قهرمان لیگ شویم و برای آن خواهیم جنگید.»





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 بارسلونا سراغ لائوتارو مارتینز می‌رود؛ انتقالی بالای ۱۰۰ میلیون دلار
سایت فوتبالی

بارسلونا سراغ لائوتارو مارتینز می‌رود؛ انتقالی بالای ۱۰۰ میلیون دلار

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا در آستانه تغییر مهمی در برنامه نقل‌وانتقالاتی خود برای خط حمله قرار گرفته است. به گزارش فوتبالی، طبق ادعای کریستیان کامینو از TNT، اگر پرونده جذب خولیان آلوارز تا فردا به نتیجه نرسد، مدیران بارسلونا آماده‌اند گزینه‌های جایگزین را جدی‌تر دنبال کنند و یکی از مهم‌ترین نام‌ها در این فهرست لائوتارو مارتینز، کاپیتان اینتر، است.این خبر در شرایطی منتشر شده که اتلتیکومادرید موضع بسیار محکمی درباره آینده آلوارز اتخاذ کرده است. مدیرعامل باشگاه مادریدی پیش‌تر اعلام کرده بود که ...,بارسلونا,اینتر,اتلتیکو مادرید,لائوتارو مارتینز,خولیان آلوارز,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات
 واکنش احساسی سردار دورسون به برد پرسپولیس؛ سه قلب قرمز برای هم‌تیمی‌های سابقش
سایت پارس فوتبال

واکنش احساسی سردار دورسون به برد پرسپولیس؛ سه قلب قرمز برای هم‌تیمی‌های سابقش

سردار دورسون، مهاجم سابق پرسپولیس، پس از پیروزی ۴-۱ تیم سابقش مقابل استقلال خوزستان، خوشحالی خود را ابراز کرد.
 برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!
سایت ورزش ۳

برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!

نمایش پرسپولیس در هفته اول مقابل شمس‌آذر یک ایراد محسوس داشت که در مسابقه امروز برابر استقلال خوزستان، مرتفع شد.
 غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)
سایت فوتبالی

غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- وینگر کنگویی پرسپولیس در جریان بازی مقابل تیم سابق خودش کاری کرد که از او بعید بود!به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر امروز پرسپولیس توانست در مسابقه‌‌ای که در ورزشگاه شهدای شهر قدس تهران برگزار شد با نتیجه پرگل 4 بر یک استقلال خوزستان را شکست بدهد.پرسپولیس در نیمه اول و در دقایق 6 و 20 توسط محمد خدا بنده لو و علی علیپور به دو گل رسید تا خیالش از پیروزی در این مسابقه راحت شود. در اوایل نیمه دوم هم ایگور سرگیف گل سوم را زد.در دقیقه 64 و روی یک پرتاب اوت ضر ...,تیوی بیفوما,پرسپولیس,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر
 یک گل و دو پاس گل؛ شبی فراموش‌نشدنی برای مهاجم پرسپولیس
سایت دیدارنیوز

یک گل و دو پاس گل؛ شبی فراموش‌نشدنی برای مهاجم پرسپولیس

در جریان برتری ۴ بر یک پرسپولیس برابر استقلال خوزستان، علی علیپور خوش درخشید و با یک گل و دو پاس گل، سهم بزرگی در پیروزی مردان تارتار در اولین بازی خانگی در...
 هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی مقابل استقلال خوزستان: مثل همیشه می‌بریم
سایت پارس فوتبال

هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی مقابل استقلال خوزستان: مثل همیشه می‌بریم

هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی این تیم مقابل استقلال خوزستان گفت: مثل همیشه می‌بریم؛ سه‌بر صفر با گل علی علی‌پور و ایگور سرگیف.
 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.
 بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد
سایت فوتبالی

بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا در آخرین دیدار پیش‌فصل خود موفق شد در جام خوان گمپر ۲۰۲۶ با نتیجه ۲ بر یک از سد الاهلی مصر عبور کند و جام سنتی پیش‌فصل خود را مقابل هوادارانش در ورزشگاه اسپاتیفای نیوکمپ بالای سر ببرد. به گزارش فوتبالی،‌ این مسابقه چهارشنبه شب برگزار شد و در واقع آخرین محک جدی شاگردان هانسی فلیک پیش از آغاز فصل جدید لالیگا بود. بارسلونا شروع قدرتمندی داشت و در دقیقه ۲۹ به گل نخست رسید. حمزه عبدالکریم، مهاجم جوان مصری که سابقه حضور در الاهلی را دارد، موفق شد دروازه تیم سابقش را باز ک ...,جام خوان گامپر,بارسلونا,الاهلی مصر,پیشنهاد سردبیر,رافینیا,لامین یامال,هانسی فلیک