قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

طاهری و ایری در آستانه سرخ‌پوش‌ شدن - پارس فوتبال

باشگاه پرسپولیس در حال نهایی کردن انتقال دو بازیکن جوان از نساجی به این تیم است.
 طاهری و ایری در آستانه سرخ‌پوش‌ شدن - پارس فوتبال



۳۶ دقیقه قبل / سایت برترینها

بازگشت کاپیتان محبوب به نیمکت سرخ‌ها

تسنیم: بعد از کش و قوس فراوان و بحث‌های زیادی که درباره خرید امتیاز تیم دوم برای پرسپولیسی‌ها شکل گرفته بود، اکنون گفته می‌شود این باشگاه موفق شده در مذاکره با فولاد امتیاز تیم دسته اولی خوزستانی‌ها را خریداری کند.

فولاد نوین اهواز که در این فصل راهی لیگ آزادگان شده، زیرمجموعه تیم فولاد خوزستان لیگ برتری محسوب می‌شود و از چندی پیش بحث واگذاری امتیاز آن بعد از صعود به زبان افتاده بود. از سوی دیگر باشگاه پرسپولیس نیز در مسیر برنامه‌ریزی ویژه‌ای که در نظر گرفته، مذاکرات خود را از مدت‌ها قبل بزای در اختیار گرفتن امتیاز تیمی از لیگ پایین‌تر استارت زده بود و حتی شایعه توافق با تیم هوادار تهران نیز به میان آمده بود.

اکنون اما گفته می‌شود این باشگاه در مذاکره با جنوبی‌ها موفق شده امتیاز تیم دوم آن را که در لیگ آزادگان قرار بود حاضر شود، در اختیار بگیرد.

در این خصوص گفته می‌شود طی ساعات آتی این موضوع نهایی و رسمی و اعلام خواهد شد. اما نکته جالب‌تر ماجرا روی نیمکت و تصمیمی که برای آن در نظر گرفته‌اند، شکل خواهد گرفت.

گفته می‌شود این باشگاه قصد دارد برای سرمربیگری با کاپیتان اسبق و محبوب خود به توافق دست یابد. سیدجلال حسینی کاپیتان پرافتخار و دست نیافتنی سرخ‌ها که بعد از دوران بازی به عنوان مربی در کادرفنی یحیی گل‌محمدی حاضر شده بود و در ادامه مسیر دروی جام‌ها، در این بخش نیز نام خود را در تاریخ این باشگاه قرار داده بود، اکنون بعد از دو فصل دوری، با پیشنهاد جالبی مواجه شده است.

شنیده‌ها حاکی از این است که قرمزهای تهرانی قصد دارند در صورتی که توافق امضای واگذاری امتیاز فولاد نوین را طی ساعات آتی دریافت و اعلام کنند، بلافاصله از سرمربی ویژه و محبوب خود نیز روی نیمکت این تیم رونمایی کنند. جایی که قرار است سیدجلال حسینی میراث بزرگ کشف، استعدادیابی و پرورش نسل آتی این باشگاه را در دسته پایین‌تر عهده‌دار شود. 

موضوعی که گفته می‌شود طی ساعات آتی رسمی و نهایی خواهد شد و این باشگاه برنامه نسل جدید خود را برای موفقیت استارت می‌زند.


۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدافع چپ گل‌گهر دوباره گزینه پرسپولیس شد - پارس فوتبال

به گزارش مشرق، مصدومیت ابوالفضل جلالی موجب شده جذب مدافع چپ به یکی از اولویت‌های پرسپولیس تبدیل شود. تارتار از مدیران باشگاه درخواست کرده است هرچه سریع‌تر یک بازیکن در این پست جذب کنند.

ابوالفضل رزاق‌پور، مدافع چپ فولاد خوزستان، گزینه نخست پرسپولیس محسوب می‌شود. مدیران پرسپولیس طی هفته‌های اخیر چند مرتبه برای جذب این بازیکن با مسئولان فولاد مذاکره کرده‌اند، اما حمید مطهری با جدایی رزاق‌پور مخالفت کرده است. به همین دلیل، انتقال این بازیکن به پرسپولیس با موانع جدی مواجه شده است.

در صورت منتفی شدن حضور رزاق‌پور، امیر جعفری مدافع چپ گل‌گهر، گزینه بعدی مهدی تارتار خواهد بود. جعفری پیش از این نیز در فهرست گزینه‌های پرسپولیس قرار داشت، اما در نهایت با توجه به اینکه پرسپولیس چند بازیکن را از گل‌گهر جذب کرده بود، پروسه جذب او نیمه کاره ماند.

حالا با توجه به مصدومیت جلالی و نیاز پرسپولیس به تقویت سمت چپ خط دفاعی، جعفری بار دیگر به گزینه سرخپوشان تبدیل شده است. قرار است مدیران پرسپولیس مذاکرات خود را با مسئولان گل‌گهر آغاز کنند تا در صورت توافق، این بازیکن را به خدمت بگیرند.


۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

آخرین وضعیت لیست پرسپولیس برای نقل و انتقالات تابستانی؛ ۱+۳ جای خالی

به گزارش خبرگزاری برنا؛ بدون شک باشگاه پرسپولیس در فصل جاری نقل و انتقالات تابستانی اش بهترین شرایط ممکن را دارد و خرید‌های جدید این تیم متناسب با نیاز‌های فنی و فوتبالی این تیم بوده است.

در این بازار نقل و انتقالاتی، باشگاه پرسپولیس از ۸ سهمیه ممکن برای جذب بازیکنان لیگ برتر، ۷ خرید را انجام داده است و در حال حاضر در این بخش یک جای خالی دارد.

بررسی لیست کنونی پرسپولیس نشان می‌دهد نفراتی مانند مهدی تیکدری نژاد، سید مجید عیدی، محمد مهدی زارع، سید ابوالفضل جلالی، پویا پورعلی، محمد مهدی محبی و دانیال ایری، هشت بازیکن سهمیه خرید لیگ برتری پرسپولیس در نقل و انتقالات به شمار می‌روند تا بدین ترتیب مدیران این باشگاه برای ادامه فصل نقل و انتقالات تابستانی تنها قادر به اضافه کردن یک بازیکن لیگ برتری به جمع سرخ پوشان باشند.

گفتنی است پرسپولیسی‌ها در بخش بازیکنان آزاد فیفا امکان خرید سه بازیکن آزاد را دارند، بازیکنانی که شاید در ادامه با صلاحدید کادرفنی قرمز‌ها به جمع شاگردان مهدی تارتار اضافه شوند. حالا باید منتظر ماند و دید در نهایت این ۳+۱ جای خالی در لیست پرسپولیس به چه شکلی برای تکمیل سرخ پوشان پر خواهد شد.

انتهای پیام/




 چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا
۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا

یاسر آسانی مشکلی برای به میدان رفتن ندارد و شکایت علیه استقلال در این مورد به جایی نمی‌رسد. آسانی قرارداد دو فصل با استقلال دارد.

 باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)
۲۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- پرتاب های اوت نادر محمدی در روسیه تبدیل به یک سوژه جدی و تحلیلی شده است.به گزارش فوتبالی، با پیوستن نادر محمدی به تیم اسپارتاک کاستروما در لیگ «اف‌ان‌ال» که لیگ سطح دو کشور روسیه محسوب می‌شود و معادل لیگ آزادگان خودمان است، پیش‌بینی می‌شد که اوت دستی‌های او تبدیل به یکی از سوژه‌های جذاب این لیگ شود.اما بعد از اولین پرتاب‌های او که ویدیوهایش فضای مجازی را در نوردید، حالا رسانه‌های روسیه به آنالیز و بررسی پرتاب‌های او رو آورده‌اند و ماجرا از چیزی که پیش‌بینی می‌شد خیلی جدی‌تر ...,نادر محمدی,اسپارتاک کاستروما,پیشنهاد سردبیر

 گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون
۲۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون - دقیقه 20

 مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ گفت: دیدار تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود.

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۲۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

نام دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال برای بازی‌های آسیایی ناگویا رجیستر شده است؛ اما علیرضا بیرانوند جزو آن‌ها نیست.