قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۷

درمان حیوان‌گزیدگی کاملاً رایگان است

هاری یکی از مرگبارترین بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان است. بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت، سالانه بیش از ۵۹ هزار نفر در جهان بر اثر ابتلا به هاری جان خود را از دست می‌دهند.
 درمان حیوان‌گزیدگی کاملاً رایگان است



۱ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

علت شیوع عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان چیست؟

به گزارش اصلاحات نیوز؛

بررسی گزارش‌های نظام مراقبت‌های دیده‌وری عفونت‌های تنفسی در گردش طی فصل تابستان نشان می‌دهد، میزان ابتلا به آنفلوآنزا در برخی هفته‌های تابستان افزایش داشته؛ به طور مثال، میزان ابتلا به آنفلوآنزا طی هفته بیست‌ویکم سال نسبت به هفته بیستم افزایش داشته است.

دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره افزایش آنفلوآنزا در برخی هفته‌های تابستان گفت: عفونت‌های ویروسی، اغلب در تجمعات شکل می‌گیرد. با توجه به اینکه برخی از مناسبت‌ها به فصل تابستان منتقل می‌شود، عفونت‌های تنفسی نیز افزایش می‌یابد.

او توضیح داد: همچنین جهش ژنی که در برخی ویروس‌ها شکل می‌گیرد، سبب می‌شود بیماری‌های تنفسی فصلی در درصدی از عفونت‌های تنفسی در فصول دیگر باشد. البته ویروسی مانند کرونا فصل نمی‌شناخت و در تمام فصول سال وجود داشت.

رئیسی درباره علت افزایش عفونت‌های تنفسی گفت: علت شیوع ویروس‌های تنفسی خیلی معمولی که وجود دارند، بیشتر به دلیل تجمعات است. هر تجمعی می‌تواند سبب انتشار بیماری‌های تنفسی شود.


۷ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

چرا عفونت‌های تنفسی در تابستان شیوع پیدا کرده‌اند؟ / علت افزایش بیماری‌های تنفسی در روزهای گرم سال چیست؟ / توضیحات مهم وزارت بهداشت

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ بررسی گزارش‌های نظام مراقبت‌های دیده‌وری عفونت‌های تنفسی در گردش طی فصل تابستان نشان می‌دهد، میزان ابتلا به آنفلوآنزا در برخی هفته‌های تابستان افزایش داشته؛ به طور مثال، میزان ابتلا به آنفلوآنزا طی هفته بیست‌ویکم سال نسبت به هفته بیستم افزایش داشته است.

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره افزایش آنفلوآنزا در برخی هفته‌های تابستان گفت: عفونت‌های ویروسی، اغلب در تجمعات شکل می‌گیرد. با توجه به اینکه برخی از مناسبت‌ها به فصل تابستان منتقل می‌شود، عفونت‌های تنفسی نیز افزایش می‌یابد.

او توضیح داد: همچنین جهش ژنی که در برخی ویروس‌ها شکل می‌گیرد، سبب می‌شود بیماری‌های تنفسی فصلی در درصدی از عفونت‌های تنفسی در فصول دیگر باشد. البته ویروسی مانند کرونا فصل نمی‌شناخت و در تمام فصول سال وجود داشت.

رئیسی درباره علت افزایش عفونت‌های تنفسی گفت: علت شیوع ویروس‌های تنفسی خیلی معمولی که وجود دارند، بیشتر به دلیل تجمعات است. هر تجمعی می‌تواند سبب انتشار بیماری‌های تنفسی شود.

 


۷ ساعت قبل / سایت نورنیوز

جزییات افزایش شیوع آنفلوانزا در کشور/ علایم و استانهای درگیر

نورنیوز-گروه اجتماعی: قباد مرادی، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: بنابر اعلام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و بر اساس داده‌های نظام مراقبت دیده‌وری تنفسی، دو پاتوژن تنفسی آنفلوآنزا و کووید-۱۹ در هفته بیست‌ویکم سال جاری، منتهی به مردادماه، نسبت به موارد دارای علائم عفونت‌های تنفسی در مراجعان سرپایی و بستری افزایش یافته است؛ به‌نحوی که ۶.۱ درصد از مراجعان سرپایی دارای علائم شبه‌آنفلوانزا و ۶.۴ درصد از مراجعان بستری دارای علائم تنفسی شدید هستند. میزان عفونت‌های تنفسی در مراجعان سرپایی و بستری در هفته گذشته، به‌ترتیب ۴.۴ و ۵.۷ درصد بود.

وی افزود: نسبت نمونه‌های مثبت از نظر آنفلوانزا طی هفته بیست‌ویکم سال در بیماران بستری و سرپایی افزایش یافته است. این نسبت در هفته مشابه سال قبل، یک درصد بود. نسبت نمونه‌های تنفسی مثبت از نظر کووید-۱۹ نیز همچنان در سطح پایینی قرار دارد؛ این نسبت در هفته مشابه سال قبل ۱۱.۴ درصد بود.

 مرادی در ادامه خاطرنشان کرد: در مجموع ۲۶۶۰ نمونه تنفسی، معادل ۹۵.۵ درصد از نمونه‌های اخذشده از بیماران بستری، آزمایش شده که ۷۲ مورد آن از نظر آنفلوانزا مثبت بوده و معادل ۲.۷ درصد است. ۷۸.۹ درصد موارد مثبت آنفلوانزا را تایپ B تشکیل می‌دهد و همچنان تایپ غالب به حساب می‌آید. آنفلوانزا نوع A، تایپ غالب در مقطع زمانی مشابه در سال گذشته بود.

به گفته وی، دو استان بوشهر و خوزستان، به‌ترتیب با ۲۹.۳ و ۱۱.۱ درصد موارد مثبت آنفلوانزا، بالاتر از آستانه هشدار بالا قرار دارند. همچنین چهارمحال و بختیاری با ۵.۶ درصد موارد مثبت آنفلوانزا، کمتر از آستانه هشدار پایین است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در پایان گفت: ۴۱.۶ درصد موارد مثبت آنفلوانزا به گروه سنی کودکان تعلق دارد؛ ۶.۹ درصد موارد مثبت آنفلوانزا مربوط به گروه سنی کمتر از ۲ سال است. همچنین گروه‌های سنی ۲ تا ۵ سال و ۶ تا ۱۵ سال، به‌ترتیب ۱۳.۹ و ۲۰.۸ درصد از موارد مثبت آنفلوانزا را به خود اختصاص داده‌اند.




 آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی در سلامت کامل برگزار شد
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی در سلامت کامل برگزار شد

آزمون سراسری پذیرش دانشجو - معلم سال ۱۴۰۵ در گروه‌ آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح روز جمعه ۳۰ مرداد ماه با رقابت بیش از ۴۶۰ هزار متقاضی در سلامت و آرامش کامل برگزار شد.

 گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست

دبیر هیات امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های تابعه با اشاره به تغییرات گسترده در بازار کار و گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی (فریلنسر)، گفت: ساختار فعلی نظام بیمه‌های اجتماعی کشور پاسخگوی واقعیت‌های جدید بازار کار نیست و لازم است الگوهای پوشش بیمه‌ای متناسب با این تحولات بازطراحی شود.

 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود
۱۴ ساعت قبل / سایت رکنا

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود

رکنا:رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محورهای چالوس، هراز و فشم در روزهای جمعه و شنبه 30 و 31 مردادماه خبر داد.

 رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو
۱۰ ساعت قبل / سایت سلام نو

رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو

مسعود پزشکیان رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۱۳ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...

 بازسازی پل B1 کرج با هزینه‌ای نجومی
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

بازسازی پل B1 کرج با هزینه‌ای نجومی

پل B1 کرج که در آستانه افتتاح قرار داشت، در جریان حمله فروردین‌ماه دشمن آمریکایی-صهیونیستی آسیب جدی دید. اکنون یک هیئت ۱۵ نفره از متخصصان سازه و پل‌سازی مأمو...