قیمت طلا امروز




 سایت اینتیتر / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

وضعیت هوای فردا کردستان پنجشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا کردستان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی کردستان

وضعیت هوای فردا کردستان پنجشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۵ را در این مطلب مشاهده می کنید.
 وضعیت هوای فردا کردستان پنجشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا کردستان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی کردستان



۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پیش بینی کارشناس هواشناسی درباره کاهش دما در کشور | هوای تهران هم ۳ روز خنک می‌شود

رویداد۲۴| صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی، در گفت‌وگویی درباره وضعیت جوی کشور در روزهای پیش رو گفت: روز پنجشنبه ۲۹ مردادماه در مناطقی از شرق گیلان، مازندران، گلستان و همچنین ارتفاعات شمال و غرب کشور، افزایش ابر، گاهی وزش باد و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود. در شرق و جنوب شرق کشور نیز وزش باد پدیده غالب خواهد بود.

او افزود: روز جمعه ۳۰ مردادماه در مناطقی از شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارندگی خواهیم داشت. همچنین در ارتفاعات استان‌های تهران و البرز احتمال وقوع رگبار وجود دارد و در این مناطق کاهش نسبی دما نیز رخ خواهد داد. رگبار و رعدوبرق در جنوب کشور

ضیائیان با اشاره به وضعیت جوی مناطق جنوبی کشور گفت: در بعدازظهر روز جمعه در ارتفاعات هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب شرق فارس، افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود. همچنین در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد و احتمال وقوع گرد و خاک، به‌ویژه در منطقه زابل، زیاد است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی ادامه داد: روز شنبه ۳۱ مردادماه در دامنه‌های جنوبی البرز، واقع در استان‌های البرز، تهران و سمنان، و همچنین ارتفاعات شرق و جنوب شرق کشور، افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق پراکنده و گاهی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. در برخی مناطق نیز احتمال خیزش گرد و خاک وجود دارد. تهران از جمعه تا یکشنبه خنک‌تر می‌شود

ضیائیان درباره وضعیت هوای تهران نیز گفت: پدیده غالب در تهران طی روزهای آینده، به‌ویژه روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه، کاهش نسبی دما خواهد بود.

او افزود: روز یکشنبه در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید و گاهی خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. همچنین در ارتفاعات استان‌های فارس، کرمان و کهگیلویه و بویراحمد، به‌ویژه در ساعات بعدازظهر، احتمال وقوع رگبار باران وجود دارد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با اشاره به روند تغییرات دمایی در روزهای آینده اظهار کرد: از روز جمعه ۳۰ مردادماه کاهش نسبی دما، به‌ویژه در نیمه شمالی کشور، آغاز می‌شود و این روند تا روز یکشنبه یکم شهریورماه ادامه خواهد داشت.

به گفته او، از روز دوشنبه دوم شهریورماه دما دوباره به‌طور نسبی حدود یک تا دو درجه افزایش پیدا می‌کند.

ضیائیان در پایان تأکید کرد: کاهش دما یکباره اتفاق نمی‌افتد که از یک فصل گرم وارد یک فصل سرد شویم، بلکه این تغییر به‌صورت پله‌ای و با عبور سامانه‌های جوی مختلف رخ می‌دهد تا به‌تدریج شاهد تغییر فصل باشیم.


۱ ساعت قبل / سایت اینتیتر

در «آرال» چه اتفاقی افتاده است؟

به گزارش اینتیتر به نقل از خبرآنلاین، تازه‌ترین آمار وزارت منابع آب و آبیاری قزاقستان نشان می‌دهد از اکتبر ۲۰۲۵ تاکنون حدود ۱.۴ میلیارد مترمکعب آب از طریق رود سیردریا وارد آرال شمالی شده است. حجم آب این بخش اکنون حدود ۲۳.۵ میلیارد مترمکعب اعلام شده و شوری آن نیز نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ درصد کاهش یافته و به ۷.۹ پرمیل رسیده است.

بخش مهمی از این تغییر به پروژه‌ای بازمی‌گردد که در سال ۲۰۰۵ با حمایت بانک جهانی و دولت قزاقستان اجرا شد. ساخت سد کوکارال، آرال شمالی را از بخش جنوبی جدا کرد و اجازه داد آب سیردریا در این محدوده باقی بماند. پیامد این اقدام، افزایش سطح و حجم آب، کاهش شوری و فراهم شدن دوباره شرایط زیست آبزیان بود؛ به‌طوری که طبق گزارش بانک جهانی، تولید ماهی پس از اجرای این پروژه بیش از سه برابر شد.

همزمان، تلاش برای مهار پیامدهای خشکی نیز ادامه دارد. بانک جهانی در مارس ۲۰۲۶ از تولید میلیون‌ها نهال ساکساول و دیگر گونه‌ها برای کاشت در بستر خشک‌شده آرال خبر داد؛ اقدامی برای تثبیت خاک و کاهش گردوغبار و نمک.

تجربه آرال نشان می‌دهد برخی خسارت‌های محیط‌زیستی، در صورت توقف روند تخریب و اجرای برنامه‌های علمی و بلندمدت، می‌توانند تا اندازه‌ای جبران شوند. آرال هنوز همان دریای گذشته نیست، اما بازگشت آب، ماهیگیری و بخشی از حیات به شمال آن نشان می‌دهد حتی یک اکوسیستم به‌شدت آسیب‌دیده نیز ممکن است بخشی از ظرفیت بازسازی خود را حفظ کرده باشد.


۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان کشور

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امدادونجات، محمدحسین کبادی معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از آماده‌باش کامل نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار نارنجی سازمان هواشناسی برای استان‌های گلستان، خراسان شمالی، ارتفاعات شرقی مازندران و ارتفاعات شمالی استان‌های سمنان و خراسان رضوی خبر داد و با اشاره به هشدار نارنجی سازمان هواشناسی گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده، امروز در برخی مناطق شاهد رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و کاهش نسبی دما خواهیم بود و احتمال جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، لغزندگی محور‌های مواصلاتی، اختلال در تردد و وقوع صاعقه وجود دارد.

وی افزود: در پی این هشدار، نیرو‌ها و تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال‌احمر در مناطق تحت تأثیر، در آماده‌باش کامل قرار دارند تا در صورت وقوع حوادث احتمالی، خدمات امدادی در کوتاه‌ترین زمان ارائه شود.

کبادی با توصیه به هموطنان برای رعایت نکات ایمنی، گفت: از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مناطق مستعد سیلاب خودداری و در هنگام تردد در محور‌های مواصلاتی، ضمن رعایت سرعت مطمئنه، به هشدار‌های هواشناسی و توصیه‌های ایمنی توجه کنند.

معاون عملیات سازمان امدادونجات همچنین از کوهنوردان و طبیعت‌گردان خواست با توجه به احتمال وقوع رعدوبرق و وزش باد شدید، از حضور در ارتفاعات و مناطق کوهستانی در زمان فعالیت این سامانه جوی خودداری کنند.

وی تأکید کرد: هموطنان در صورت بروز هرگونه حادثه یا نیاز به خدمات امدادی می‌توانند با شماره ۱۱۲ ندای امدادونجات جمعیت هلال‌احمر تماس بگیرند.




 انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم
۲۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی
۲۰ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو با تأکید بر ضرورت مصرف منطقی استامینوفن، گفت: تزریقی بودن یک دارو به معنای اثربخشی بیشتر آن نیست.

 ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم

سخنگوی پلیس از ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور خبر داد.

 تمدید زمان مشاهده و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو - معلم
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تمدید زمان مشاهده و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو - معلم

رئیس مرکز ارزشیابی و کیفیت نظام تضمینی آموزش و پرورش از تمدید مهلت مشاهده، بررسی و بررسی سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم و آزمون سراسری تا پایان روز شنبه (۳۱ مردادماه) خبر داد.

 نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش گفت: نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ اواخر شهریورماه اعلام می‌شود و دانشگاه ها هر دو نیمسال را خواهند داشت.