قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

دستگیری دختر جوانی که مردان مجرد را بیهوش می‌کرد

دختر جوان که با تبلیغ آموزش زبان انگلیسی در فضای مجازی با مردان مجرد آشنا می‌شد و سپس آنها را با آبمیوه مسموم بیهوش می‌کرد، به همراه همدستش دستگیر شد.
 دستگیری دختر جوانی که مردان مجرد را بیهوش می‌کرد

به گزارش شهرآرانیوز، رسیدگی به پرونده سرقت‌های سریالی این دو دختر جوان زمانی آغاز شد که مردی با مراجعه به پلیس از سرقت اموالش پس از بیهوشی در خانه خود خبر داد و شکایتی طرح کرد. این مرد که مدعی است به گفته پزشکان چند قدم بیشتر با مرگ فاصله نداشت هنگام شکایت& جزئیات ماجرا را برای ماموران شرح داد.

او به ماموران گفت: «در یوتیوب با دختر جوانی به نام المیرا آشنا شدم که آموزش زبان انگلیسی می‌داد. چون هزینه کلاس‌های خصوصی او نسبت به دیگران خیلی پایین بود تصمیم گرفتم از او بخواهم برای تدریس به خانه‌ام بیاید.»

او ادامه داد: «روز حادثه المیرا به خانه‌ام آمد. من وسایل پذیرایی را آماده کردم و برای انجام کاری به اتاق رفتم. بعد از مدتی برگشتم و نوشیدنی‌ای را که خودم درست کرده بودم خوردم. چند لحظه بعد بیهوش شدم. بعد از آن دیگر چیزی به خاطر ندارم تا اینکه خانواده‌ام که چند روز از من خبری نداشتند نگران شدند و با پلیس تماس گرفتند. وقتی وارد خانه شدند مرا در حالی پیدا کردند که وضعیت خوبی نداشتم و بلافاصله به بیمارستان منتقل شدم.»

در ادامه حتما بخوانید بلاگری که در لایو اینستاگرام زنان را کتک می‌زد، با شلیک پلیس زمین‌گیر شد + عکس و فیلم (۸ مرداد ۱۴۰۵)

این مرد ادامه داد: «پزشکان به من گفتند اگر مقدار دارویی که داخل نوشیدنی ریخته شده بود کمی بیشتر بود، احتمال داشت زنده نمانم.»

پس از این شکایت، تحقیقات کارآگاهان برای شناسایی عاملان سرقت آغاز شد. بررسی دوربین‌های مداربسته اطراف محل حادثه نشان داد دختر جوان پس از بیهوش کردن مرد صاحبخانه، در ورودی خانه را باز کرده و دختر دیگری وارد شده است. این دو نفر با حضور در خانه، نقشه سرقت را اجرا کرده بودند.

با شروع تحقیقات درباره شکایتی که طرح شده بود، ماموران با شکایت‌های مشابهی روبه‌رو شدند. بررسی …