قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

دانش‌آموزان خراسان رضوی با شعار «ما همه خونخواه حسینیم» رهسپار کربلای معلی شدند

«شهرآرانیوز_گروه جامعه» ۴۰۰ دانش‌آموز منتخب خراسان رضوی با شعار «ما همه خونخواه حسینیم» و به نیابت از دانش‌آموزان شهید میناب رهسپار کربلای معلی شدند.
 دانش‌آموزان خراسان رضوی با شعار «ما همه خونخواه حسینیم» رهسپار کربلای معلی شدند

به گزارش شهرآرانیوز، در هشتمین سال اعزام دانش‌آموزان منتخب استان خراسان رضوی به مراسم راهپیمایی اربعین حسینی، ۴۰۰ دانش‌آموز منتخب خراسان رضوی با شعار «ما همه خونخواه حسینیم» و به نیابت از دانش‌آموزان شهید میناب رهسپار کربلای معلی شدند.

سرهنگ دوم پاسدار مجید شعرباف تبریزی، مسئول بسیج دانش‌آموزی استان خراسان رضوی با اعلام این خبر گفت: در هشتمین اعزام دانش‌آموزی فرستادگان امام رضا (ع)، ۴۰۰ دانش‌آموز منتخب استان خراسان رضوی مشتمل بر ۲۵۰ دانش‌آموز دختر و ۱۵۰ دانش‌آموز پسر از سراسر استان خراسان رضوی در این مراسم شرکت می‌کنند.

وی افزود: این دانش‌آموزان در مسیر راهپیمایی پرشکوه اربعین حسینی در کشور عراق، با پرچم امام علی بن موسی الرضا (ع) شرکت می‌کنند و پرچم خوانخواهی امام شهید انقلاب اسلامی و دانش‌آموزان شهید میناب را نیز به همراه دارند.

شعرباف در ادامه گفت: شعار «ما همه خونخواه حسینیم» به عنوان شعار اصلی و محوری کاروان مشخص شده و این دانش‌آموزان در مسیر راهپیمایی در کشور عراق، مراسم مشترکی با دانش‌آموزان جبهه مقاومت برگزار می‌کنند و پیام حضور خود در مسیر پیاده‌روی اربعین را اعلام خواهند کرد.

در ادامه حتما بخوانید رئیس کمیته فرهنگی ستاد اربعین شهرداری مشهد: یادمان کوله از کربلا و نجف به مشهد می‌آید + فیلم





 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی
۶ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان...

 نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

وزیر بهداشت اعلام کرد نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود.

 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد
۱۷ ساعت قبل / سایت رکنا

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.

 ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در این دوره از مدیریت شهری، از آغاز نوسازی واحدهای تخریب‌شده در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.