
به گزارش شهرآرانیوز، سردار روحاله گراوندی اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت محتویات داخل خودروهای شهروندان و زائران اربعین در شهرستان مهران، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات پلیسی موفق شدند اعضای این باند ۳ نفره را که با انجام سرقت از خودروهای زائران، موجب سلب آسایش عمومی شده بودند را شناسایی و دستگیر کنند.
جانشین انتظامی استان ایلام تصریح کرد: در عملیات دستگیری متهمان، مقادیر قابل توجهی از اموال و محتویات سرقتشده داخل خودروها به همراه یک دستگاه خودروی سرقتی از سارقان کشف و ضبط شد.
سردار گراوندی با بیان اینکه اعضای این باند در تحقیقات تخصصی پلیس به ۲۵ فقره سرقت اعتراف کردهاند، خاطرنشان کرد:متهمان پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
…












