قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

جزئیات تازه از پرونده شهادت سید سجاد علوی و مهدی هنرمند، بسیجیان مدافع امنیت در مشهد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی با اشاره به دستگیری قاتلان ۲ تن از بسیجیان مدافع امنیت در مشهد، جزئیات جدیدی از این پرونده را تشریح کرد.
 جزئیات تازه از پرونده شهادت سید سجاد علوی و مهدی هنرمند، بسیجیان مدافع امنیت در مشهد

به گزارش شهرآرانیوز، حسن همتی فر اظهار داشت: در روز تشییع پیکر مطهر «شهید ایران» که مراسم بسیار باشکوه و در کمال امنیت برگزار شد، در پایان مراسم و در فاصله ۱۵ کیلومتری از حرم مطهر رضوی، ۲ نفر از بسیجیان عزیز توسط راکب و سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت به شهادت رسیدند.

وی با بیان اینکه از همان ساعات اولیه وقوع جنایت، بازپرس ویژه در دادسرا تعیین شد، افزود: نیرو‌های اطلاعاتی و امنیتی بلافاصله تلاش‌های گسترده خود را برای شناسایی قاتلان آغاز کردند.

دادستان مرکز خراسان رضوی در خصوص نحوه دستگیری متهمان که پیش‌تر خبر آن رسانه‌ای شده بود، تصریح کرد: با تلاش شبانه روزی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان خراسان رضوی و همکاری سایر ضابطان، یکی از قاتلان در مشهد و نفر دوم در تهران دستگیر شدند.

در ادامه حتما بخوانید دستگیری عاملان قتل دو بسیجی شهید در مشهد مقدس + عکس (۷ مرداد ۱۴۰۵)

همتی فر همچنین از دستگیری عوامل مرتبط با این تیم خبر داد و گفت: علاوه بر عاملان اصلی، دو نفر دیگر نیز که به عنوان پشتیبان این افراد عمل می‌کردند، شناسایی و بازداشت شده‌اند.

وی در پایان با تاکید بر قاطعیت دستگاه قضا خاطرنشان کرد: مراحل بازجویی و تحقیقات مقدماتی در حال انجام است و به این پرونده با سرعت و دقت رسیدگی خواهد شد و نتیجه به سمع و نظر مردم خواهد رسید.

شهیدان مدافع امنیت «مهدی هنرمند» و «سید سجاد علوی» شامگاه پنجشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۵ در حالی که برای ایجاد آرامش و تامین امنیت در حوالی میدان سرافرازان مشهد (در فاصله حدود ۱۵ کیلومتری از حرم مطهر) در حال گشت زنی بودند، ناجوانمردانه هدف گلوله قرار گرفتند و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.





 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی
۶ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد

رئیس پلیس راه خراسان شمالی از توقیف یک دستگاه کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه خبر داد و گفت: رانندگی با وسایل نقلیه سنگین بدون مهارت و صلاحیت قانونی خطرآفرین است.

 فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار
۱۷ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار

حوادث رکنا:جوان 23 ساله‌ای در شاهرود که برای رساندن شام به یک باغ رفته بود، در جریان تیراندازی افرادی که برای انتقام از صاحب باغ کمین کرده بودند، هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد؛ حالا 10 سال از این جنایت گذشته و متهمان اصلی همچنان فراری هستند.

 انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از انهدام باند حرفه‌ای سارقان طلافروشی‌ها و کشف بیش از ۱۰ میلیارد تومان طلاجات مسروقه خبر داد.

 ۲ ساعت سکوت در روز با مغز ما چه می‌کند؟
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

۲ ساعت سکوت در روز با مغز ما چه می‌کند؟

کارشناسان می‌گویند ۲ ساعت سکوت در روز، نقش مهمی در سلامت روان، حفظ حافظه، کاهش استرس و پیشگیری از بیماری‌های تحلیل‌برنده‌ی مغز داشته باشد.

 خواهر از قصاص برادرش گذشت
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

خواهر از قصاص برادرش گذشت

پسر دورگه که متهم بود با همدستی دوستش، پدرش را به قتل رسانده و اموالش را سرقت کرده با رضایت اولیای دم از مرگ نجات یافت و از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد.