
رضا فرقانی اظهار کرد: این حادثه منجر به جان باختن شش نفر و مصدومیت ۲۲ تن دیگر شده است.
وی بیان کرد: مینیبوس از سمت منطقه کوهسرخ به مقصد کاشمر در حرکت بود که در کیلومتر ۱۸، با تپهای خاکی که توسط اداره راهداری در کنار مسیر ایجاد شده بود، برخورد کرده و در نهایت کنترل خود را از دست داده و به درون دره سقوط کرد.
رئیس اداره آتشنشانی کاشمر، درباره جزئیات این حادثه و اقدامات انجام شده، اظهار کرد: به محض دریافت گزارش حادثه در کیلومتر ۱۸ جاده کاشمر به کوهسرخ، تمامی نیروهای آمادهباش سازمان آتشنشانی به همراه تیمهای امدادی هلال احمر، اورژانس و پلیس راه به محل اعزام شدند تا عملیات نجات را آغاز کنند.
وی با بیان اینکه این عملیات بیش از دو ساعت به طول انجامید، افزود: به دلیل ماهیت جغرافیایی محل حادثه و سقوط خودرو به درون دره، عملیات بسیار دشوار و پیچیده بود. در پی این برخورد، تعداد زیادی از سرنشینان مینیبوس در داخل خودرو محبوس شدند که این امر روند امدادرسانی را با چالش جدی مواجه کرد.
فرقانی با تأکید بر همکاری میانسازمانی گفت: یک عملیات مشترک و هماهنگ میان نیروهای آتشنشانی و هلال احمر برای …






