قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

«جنگ و صلح» به سبک ترامپ؛ ادامه اظهارات ضد و نقیض علیه ایران

رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر در اظهاراتی متناقض، همزمان که از آمادگی برای حمله به ایران خبر می‌داد، گفت که امکان دستیابی به توافق با تهران وجود دارد.
 «جنگ و صلح» به سبک ترامپ؛ ادامه اظهارات ضد و نقیض علیه ایران

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر در سخنانی همزمان بر ادامه فشار نظامی علیه ایران و امکان دستیابی به توافق با تهران تأکید کرد.

ترامپ مدعی شد: با قدرت به ایران حمله خواهیم کرد و آنها این موضوع را می‌دانند.

وی در ادامه با تکرار سخنانش ادعا کرد: با قدرت به ایران حمله خواهیم کرد و خواهیم دید که آیا می‌توانیم به توافقی دست پیدا کنیم.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین ادعا کرد: ایرانی‌ها شب گذشته پنج موشک شلیک کردند که همه آنها رهگیری و سرنگون شدند.

ترامپ همچنین گفت که درباره آنچه در مصر رخ داده، گزارشی دریافت کرده است، اما جزئیات بیشتری در این خصوص ارائه نداد.

ساعاتی پیش بود که تأسیسات گازی آمریکا در بندر دمیاط مصر هدف حمله پهپادی قرار گرفت.



 توسعه همکاری‌های گردشگری ایران و کشورهای عضو بریکس
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

توسعه همکاری‌های گردشگری ایران و کشورهای عضو بریکس

در این نشست، کارشناسان و نمایندگان کشورهای عضو بریکس به تبادل نظر درباره پیشرفت‌های حاصل‌شده در حوزه گردشگری پرداختند و راهکارهای تقویت همکاری‌های چندجانبه، افزایش تاب‌آوری صنعت گردشگری و توسعه پایدار این حوزه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

مسلم شجاعی، مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی معاونت گردشگری، به‌عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در این کارگروه حضور داشت و دیدگاه‌های کشورمان را درباره ظرفیت‌ها و الزامات توسعه همکاری‌های گردشگری میان اعضای بریکس تشریح کرد.

وی با اشاره به تأثیرات جنگ اخیر موسوم به «جنگ رمضان» که از ۲۸ فوریه ۲۰۲۶ با حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران آغاز شد، اظهار کرد: این رویداد بر صنعت گردشگری غرب آسیا تأثیر گذاشته و با کاهش شدید ورود گردشگر، افزایش هزینه‌های سفر و آسیب به تصویر ذهنی مقاصد و آثار فرامنطقه‌ای همراه بوده است.

شجاعی با بیان اینکه گردشگری ایران نیز مانند بسیاری از کشورهای منطقه خاورمیانه پس از رشد ابتدای سال ۱۴۰۴ با چالش‌هایی مواجه شده است، گفت: گردشگری داخلی همچنان فعال بوده و تنها در تعطیلات نوروز بیش از ۳۰ میلیون سفر در کشور ثبت شده است. با این حال، ظرفیت بالای جمعیتی کشورهای عضو بریکس می‌تواند زمینه‌ساز افزایش سهم گردشگران این کشورها در بازار گردشگری ایران باشد.

نماینده ایران در این نشست، پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران را برای درج در بیانیه پایانی ارائه کرد که از جمله آن‌ها می‌توان به تسهیل روادید و افزایش پروازهای مستقیم میان کشورهای عضو بریکس، حمایت از توسعه و معرفی محصولات متنوع گردشگری از جمله گردشگری تاریخی، فرهنگی، طبیعت‌گردی و سلامت، طراحی و اجرای رویدادهای مشترک گردشگری و برگزاری تورهای آشنایی اشاره کرد.

برگزاری برنامه‌های تبلیغاتی و ترویجی با هدف تسهیل جریان گردشگری میان کشورهای عضو بریکس، تقویت همکاری منطقه‌ای، گسترش تعاملات فرهنگی و پیشبرد صلح و امنیت پایدار در منطقه نیز از دیگر پیشنهادهای ایران در این نشست بود.

شجاعی تأکید کرد: ایران گردشگری را پلی برای گفت‌وگو، تفاهم و همکاری میان ملت‌ها می‌داند و امیدوار است با پایان هرچه سریع‌تر جنگ و استقرار صلح پایدار، صنعت گردشگری منطقه و جهان بار دیگر در مسیر رشد و رونق قرار گیرد.



 تعطیلی ادارات استان ها شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/علت تعطیلی ادارات شنبه ۳۱ مرداد - مجله اینترنتی کولاک
۲ ساعت قبل / سایت کولاک

تعطیلی ادارات استان ها شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/علت تعطیلی ادارات شنبه ۳۱ مرداد - مجله اینترنتی کولاک

با توجه به تداوم موج شدید گرما، ناترازی در شبکه برق و ضرورت مدیریت مصرف انرژی، تعطیلی ادارات و نهادهای دولتی استان ها در روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ در این مطلب بررسی خواهد شد.

در پی افزایش بی‌سابقه دمای هوا در روزهای اخیر و رشد چشمگیر مصرف برق در استان ها ، مقامات استانی در حال بررسی گزینه‌های مختلف برای مدیریت بار شبکه و جلوگیری از خاموشی‌های گسترده هستند. گرما و قطعی برق؛ شنبه تعطیل می‌شود؟

بر اساس این گزارش، یکی از سناریوهای مطرح‌شده، تعطیلی موقت ادارات و نهادهای دولتی در روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ است تا از فشار بر شبکه برق کاسته شود و صرفه‌جویی لازم در مصرف انرژی صورت گیرد.

طبق سخنان گذشته استانداری ها اولویت حفظ پایداری شبکه برق و تأمین نیازهای ضروری مردم است. در صورت تداوم شرایط فعلی و عدم کاهش دما، تصمیم نهایی درباره تعطیلی ادارات در این مطلب اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است که مراکز خدماتی ضروری، بیمارستان‌ها، اورژانس‌ها و نهادهای امدادی از این تصمیم مستثنا بوده و به ارائه خدمت ادامه خواهند داد. شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ سر کار برویم یا نه؟

از شهروندان هر استان درخواست می‌شود ضمن صرفه‌جویی در مصرف برق، اطلاع‌رسانی‌های تکمیلی را از همین طریق پیگیری کنند. برچسب هاتعطیلی ادارات تعطیلی ادارات استان ها تعطیلی ادارات شنبه تعطیلی ادارات کشور تعطیلی بانکها پیوند کوتاه کپی شد!



 این خوراکی‌ها کلسترول بد را پایین می‌آورند
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

این خوراکی‌ها کلسترول بد را پایین می‌آورند

کم‌کردن حجم وعده‌های غذایی می‌تواند به‌طور غیرمستقیم به بهبود سطح کلسترول کمک کند؛ به‌ویژه اگر باعث کاهش دریافت کالری اضافی، چربی‌های اشباع، کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده و قند افزوده شود. با این حال، آنچه می‌خورید اهمیت بیشتری از صرفاً مقدار غذایی دارد که می‌خورید.

جایگزین کردن چربی‌های اشباع با چربی‌های غیراشباع و افزایش مصرف فیبر محلول می‌تواند به کاهش کلسترول بد یا LDL کمک کند. کنترل حجم غذا همچنین در افراد دارای اضافه‌وزن می‌تواند به کاهش وزن و در نتیجه بهبود وضعیت کلسترول کمک کند.

خوردن وعده‌های کوچک‌تر مستقیماً کلسترول را کاهش می‌دهد؟

وعده‌های کوچک‌تر به‌خودی‌خود باعث کاهش کلسترول نمی‌شوند، اما اگر به کاهش مصرف چربی‌های اشباع، کالری اضافی، قند، کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده و الکل کمک کنند، می‌توانند به کنترل بهتر کلسترول منجر شوند.

کنترل حجم غذا به‌ویژه زمانی مفید است که باعث کاهش مصرف مواد غذایی زیر شود:

نمک و سدیم افزوده

قند افزوده

گوشت‌های چرب و فرآوری‌شده

لبنیات پرچرب

غذاهای فوق‌فرآوری‌شده

چربی‌های اشباع

برای کنترل بهتر حجم غذا نیز می‌توان غذای اضافی را بلافاصله پس از سرو کنار گذاشت، هنگام رستوران رفتن یک وعده را با فرد دیگری تقسیم کرد، میان‌وعده‌ها را در ظرفی با مقدار مشخص ریخت و مستقیماً از بسته‌بندی نخورد و برچسب مواد غذایی و اندازه هر وعده را بررسی کرد.

وزن چه تأثیری بر کلسترول دارد؟

وعده‌های غذایی بزرگ می‌توانند احتمال پرخوری و در نهایت افزایش تدریجی وزن را بیشتر کنند. اضافه‌وزن، به‌خصوص چربی اضافی در ناحیه شکم، می‌تواند سطح کلسترول خوب یا HDL را کاهش دهد و در مقابل، کلسترول بد LDL و تری‌گلیسرید را افزایش دهد.

در افرادی که اضافه‌وزن دارند، حتی کاهش وزن نسبتاً کم نیز می‌تواند به کاهش LDL و تری‌گلیسرید و افزایش HDL کمک کند. فعالیت بدنی منظم نیز با کمک به کنترل وزن، کاهش تری‌گلیسرید و افزایش HDL، اثرات مثبتی بر سلامت قلب دارد.

نوع غذا از اندازه وعده مهم‌تر است

اگر هدف کاهش LDL باشد، نوع چربی مصرفی و کیفیت رژیم غذایی تأثیر …



 بدون نهاد و تداوم نهادی، «محافظه‌کاری» به‌عنوان یک سنت سیاسی شکل نمی‌گیرد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

بدون نهاد و تداوم نهادی، «محافظه‌کاری» به‌عنوان یک سنت سیاسی شکل نمی‌گیرد

حامد زارع در آغاز نشست عنوان داشت: «قصه عجیب‌وغریب لیبرالیسم در ایران معاصر جالب توجه است، به‌ویژه پس از شهریور 1320 با غلبه چپ‌گرایی و بعدها در خرداد 1360 که با تثبیت اسلام سیاسی، لیبرالیسم به یک برچسب تبدیل شد؛ به‌گونه‌ای‌که شخصیت‌هایی با دیدگاه‌های کاملاً متفاوت، همچون ابوالحسن بنی‌صدر و هاشمی‌رفسنجانی از سوی مخالفان، با عنوان «لیبرال» معرفی می‌شدند». از همین رو، به گفته او، برای فهم نسبت لیبرالیسم با ایران معاصر، گاهی باید پرسید: «چه کسی لیبرال نیست؟» و «لیبرالیسم چه چیزی نیست؟»

زارع وضعیت «محافظه‌کاری» را نیز مشابه دانست. به‌گفته وی، در دهه‌ 1360 چپ‌های اسلامی که بعدها در قالب اصلاح‌طلبی ظاهر شدند، از سوی مخالفان خود، محافظه‌کار نامیده می‌شدند؛ فارغ از این‌که این مخالفان به سنت بازار متکی باشند مثل مؤتلفه اسلامی، یا اینکه به اسلام سیاسی متکی باشند مثل جامعه روحانیت مبارز و یا اینکه در قالب اصول‌گرایی و جریان‌هایی مانند آبادگران و پایداری تعریف شوند. بنابراین، به‌باور وی، در مورد محافظه‌کاری نیز باید پرسید: «محافظه‌کار چه کسی نیست؟» و «محافظه‌کاری چه چیزی نیست؟»

او سپس به جذابیت و درعین‌حال ابهام ترکیب «محافظه‌کاری و لیبرالیسم» اشاره کرد و گفت که نخستین بار در اواخر دهه ۱۳۸۰، هنگام مطالعه کتاب دکتر حسین بشیریه، با قرار گرفتن این دو مفهوم در کنار یکدیگر توجه وی به این نسبت جلب شده است. نیز بعدها در اواخر دهه 1380، سیدجواد طباطبایی در گفت‌وگویی با روزنامه شرق، خود را «لیبرال محافظه‌کار» معرفی کرده بود؛ ترکیبی که به اعتقاد زارع نیازمند گره‌گشایی است: آیا لیبرالیسم همان محافظه‌کاری است؟ محافظه‌کاری چه ریشه‌ای دارد و چه نسبتی با لیبرالیسم برقرار می‌کند؟

زارع با اشاره به وضعیت حساس ایران در زمان برگزاری نشست، تأکید کرد که این مباحث نباید صرفاً بحث‌هایی انتزاعی یا فانتزی تلقی شوند. به‌گفته وی، ایران در یکی از حساس‌ترین برهه‌های تاریخ معاصر خود قرار دارد و در وضعیتی است که می‌توان آن را هم «نه جنگ و نه صلح» و هم به تعبیری «هم جنگ و هم صلح» دانست. از این منظر، بازگشت به بنیادهای نظری این مفاهیم اهمیت دارد و انتشار آثاری همچون کتاب اسکروتن و برگزاری نشست‌هایی از این دست می‌تواند نشانه‌ای امیدوارکننده از امکان گفت‌وگو درباره آینده ایران …



 درخشش شهاب پس از جدال با چلسی
۳ ساعت قبل / سایت آوش

درخشش شهاب پس از جدال با چلسی

 تیم جوهور دارالتعظیم که شهاب زاهدی را دراختیار دارد، پس از انجام مسابقه تدارکاتی جذاب مقابل چلسی و تساوی سه بر سه برابر آبی‌های لندن، در آخرین بازی دوستانه پیش‌فصل به مصاف تانجونگ پاگار مالزی رفت و با درخشش این مهاجم ایرانی به برتری دست یافت.

شهاب زاهدی که در مسابقه با چلسی پایه‌گذار گل اول تیمش شده بود، در دیدار تدارکاتی جوهور دارالتعظیم مقابل تانجونگ پاگار مالزی که دو ترکیب متفاوت در دو نیمه داشتند، در مدت کوتاهی توانست بیشترین تاثیر را در جریان برتری‌شان بگذارد و با دو گل و یک پاس گل به استقبال فصل جدید برود.

جوهور دارالتعظیم در آخرین دیدار دوستانه پیش‌فصل مقابل تانجونگ پاگار به برتری 6 بر صفر دست پیدا کرد که شهاب زاهدی در دقیقه 53 پاس گل داد و پس از آن هم دو گل در دقایق 65 و 67 به ثمر رساند.

قهرمان مالزی که خود را برای شروع فصل جدید سوپر لیگ این کشور و مهم‌تر از آن لیگ نخبگان آسیا آماده می‌کند، امیدوار است با درخشش این مهاجم ایرانی بتواند در نخستین بازی رسمی خود مقابل کوچینگ سیتی که فردا در قالب سوپرجام برگزار می‌شود، به برتری دست پیدا کند.

     

 





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده
سایت تجارت نیوز

رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم

استاد افشین علا در گفتگو با برنامه غمزه درباره ویژگی‌های شخصی رهبر شهید انقلاب اسلامی نکاتی بیان کرد.
 هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان
سایت جهان صنعت نیوز

هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان

رئیس پارلمان لبنان با انتقاد از احتمال پایان مأموریت نیروهای یونیفل در جنوب این کشور، تداوم حضور یونیفل را برای اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ ضروری دانست و نسبت به پیامدهای اقدامات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان هشدار داد.
 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص ۳ کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرا...
 حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه
سایت ایران آنلاین

حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: به طرح‌های مسکن خبرنگاران که فرایند اختصاص زمین به آن‌ها تکمیل شده باشد تسهیلات حمایتی از سوی این صندوق اعطا می شود.
 واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران
سایت تابناک

واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران

واکنش لورا روزن، خبرنگار ارشد المانیتور به وعده اعمال تحریم‌های شدیدتر علیه ایران توسط ترامپ
 انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است
سایت جماران

انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی …

یک نماینده مجلس به «جماران» گفت: نباید انتظار داشت یک گواهینامه به‌تنهایی مشکلات اجتماعی کشور را حل کند، اما اعتماد اجتماعی از همین مسائل به ظاهر کوچک و روزمره ساخته می‌شود. جامعه امروز بعد از حوادث و فشارهای سال‌های اخیر بیش از هر زمان دیگری نیاز دارد احساس کند مطالبات قانونی و منطقی شهروندان شنیده می‌شود و اگر دولت تصمیمی می‌گیرد، آن تصمیم در عمل نیز اجرا خواهد شد.
 قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار
سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، 189,610 (یکصد و هشتاد و نه هزار و ششصد و ده) تومان رسید.