قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۴/۱۷

پیشرفت ۵۰ درصدی طرح اتصال مترو به بیمارستان امام خمینی/۳ بیمارستان در اولویت اتصال به مترو

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اعلام کرد: پروژه اتصال ایستگاه متروی مدافعان سلامت به مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با سرعت در حال اجراست.
 پیشرفت ۵۰ درصدی طرح اتصال مترو به بیمارستان امام خمینی/۳ بیمارستان در اولویت اتصال به مترو



۲۶ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

هشدار فوری در مازندران؛ از رودخانه‌ها فاصله بگیرید

کد خبر: 787389 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۱۲:۱۶:۰۰ اعتمادآنلاین |

مدیرکل هواشناسی مازندران اعلام کرد: این سامانه عمدتاً مناطق مرتفع و شیبدار را تحت تأثیر قرار می دهد و هماهنگی با دستگاه های امدادی و اجرایی برای مدیریت بحران احتمالی ضروری است.

ایرنا: مدیرکل هواشناسی مازندران با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرد که بارش رگبار و وقوع رعدوبرق احتمال جاری شدن روان‌آب و سیلاب‌ در ارتفاعات استان طی ۲۴ ساعت آینده محتمل است و شهروندان و گردشگران از اسکان در حاشیه و بستر رودخانه ها و مسیل ها خودداری کنند.

هوشنگ بهزادی روز جمعه در گزارشی به خبرنگاران از صدور هشدار سطح زرد شماره ۱۷ برای دامنه ها و ارتفاعات استان مازندران، به ویژه نیمه شرقی، خبر داد و اظهار داشت: این ناپایداری همرفتی از صبح امروز فعال شده و پیامدهایی همچون رگبار باران، وزش باد، رعدوبرق، آبگرفتگی محلی، روانآب، پرآب شدن رودخانه ها، کاهش دید، ریزش سنگ و لغزندگی جاده ها را به همراه دارد.

وی با تأکید بر جدی گرفتن این هشدار، اظهار کرد: شهروندان و گردشگران از اسکان در حاشیه و بستر رودخانه ها و مسیل ها خودداری کنند و هنگام تردد در جاده ها و محورهای کوهستانی احتیاط لازم را به عمل آورند.

او افزود: با توجه به احتمال وقوع صاعقه، هرگونه فعالیت گردشگری و کوهنوردی در این بازه زمانی ممنوع است و از هم استانی ها خواستاریم سایر اقدامات پیشگیرانه را نیز مد نظر قرار دهند.

مدیرکل هواشناسی مازندران تصریح کرد: این سامانه عمدتاً مناطق مرتفع و شیبدار را تحت تأثیر قرار می دهد و هماهنگی با دستگاه های امدادی و اجرایی برای مدیریت بحران احتمالی ضروری است. اخبار مرتبط فعالیت‌های دریای مازندران تا ظهر دوشنبه ۲۶ مرداد تعطیل شد هشدار محیط زیست مازندران درباره افت بی‌سابقه تراز آب دریای خزر


۵۲ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

کاهش دما و رگبار باران در برخی استان‌ها/ وزش باد شدید در نقاط مختلف کشور

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صادق ضیاییان درباره وضعیت جوی کشور طی روز‌های آینده گفت: روز جمعه (۳۰ مرداد) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز وقوع رگبار و رعدوبرق گاهی شدید، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: طی امروز و فردا (۳۰ و ۳۱ مرداد) در ساعات بعدازظهر و شب در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان، شمال و شرق هرمزگان، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت دور از انتظار نیست.

ضیاییان ادامه داد: یکشنبه (اول شهریور) در ارتفاعات واقع در کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات البرز غربی و غرب اصفهان، دوشنبه و سه‌شنبه (۲ و ۳ شهریور) در ارتفاعات مازندران و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می‌رود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: از جمعه تا یکشنبه در دامنه‌های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال، شمال شرق و جنوب شرق و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور، در برخی ساعات وزش باد شدید موقت، گاهی گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان طی دو روز آینده دریای خزر، خلیج فارس و از جمعه تا یکشنبه دریای عمان مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۳۱ مردادماه) صاف تا قسمتی ابری در برخی ساعت‌ها باد و گرد و غبار، بعد از ظهر صاف تا قسمتی ابری و وزش باد با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و طی یکشنبه (اول شهریورماه) صاف تا قسمتی ابری در برخی ساعات وزش باد حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا اهواز با دمای ۵۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با دمای ۱۰ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.


۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

کاهش دما در نیمه شمالی کشور از امروز/ افزایش مجدد دمای تهران از سه‌شنبه آینده

به گزارش تجارت نیوز، صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا گفت: روند کاهشی دما، به‌ویژه در نیمه شمالی کشور، از امروز آغاز می‌شود و از روز شنبه تا دوشنبه، بسته به مناطق مختلف، با شدت متفاوتی ادامه خواهد داشت. پس از آن، مجدداً افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: در صورتی که مجدداً دما به کمتر از میزان فعلی برسد، هوا خنک‌تر خواهد شد. پس از این هفته نیز دما چند درجه، حدود دو تا سه درجه، کاهش می‌یابد؛ هرچند این میزان کاهش چندان چشمگیر نیست، اما به‌طور نسبی هوا خنک‌تر می‌شود.

ضیائیان در پایان خاطرنشان کرد: در استان تهران نیز کاهش دما تا روز یکشنبه پیش‌بینی می‌شود و پس از روز سه‌شنبه، مجدداً افزایش نسبی دما رخ خواهد داد.

منبع: ایلنا




 وزیر بهداشت: مسائل مربوط به معیشت اساتید را پیگیری کرده‌ایم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

وزیر بهداشت: مسائل مربوط به معیشت اساتید را پیگیری کرده‌ایم

برنا - گروه اجتماعی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از محل طراحی سؤالات آزمون بورد تخصصی و فوق‌تخصصی، با اشاره به حضور حدود ۲۷۰ استاد از ۲۴...

 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود
۳ ساعت قبل / سایت رکنا

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود

رکنا:رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محورهای چالوس، هراز و فشم در روزهای جمعه و شنبه 30 و 31 مردادماه خبر داد.

 کشت خشخاش ممنوع است
۱۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

کشت خشخاش ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد.

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.

 سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان
۱۹ ساعت قبل / سایت رکنا

سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان

در پی وقوع یک حادثه جاده‌ای در جاده بلخ-سمنگان در شمال افغانستان دست کم سه نفر جان باختند. علت دقیق تصادف هنوز مشخص نیست و مسئولین در حال بررسی هستند.

 هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان
۱۹ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان

درحالی برای 4 استان شمال و شمال شرق هشدار بارندگی صادر شده که همزمان بیشنه دمای جنوب به 46 درجه می‌رسد.