قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۸ ساعت قبل

برداشت بیش از ۶۰ هزار تن گندم در ری/ افزایش کشت کلزا به ۴۰۰ هکتار

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ری با تشریح آخرین وضعیت کشت و برداشت محصولات کشاورزی در این شهرستان از کشت حدود ۱۳ هزار هکتار گندم، پنج هزار و ۵۰۰ هکتار جو و ۱۵۰ هکتار کلزا خبر داد و گفت: با برنامه‌ریزی انجام‌شده، سطح زیرکشت کلزا در سال زراعی پیش‌رو به ۴۰۰ هکتار افزایش خواهد یافت.
 برداشت بیش از ۶۰ هزار تن گندم در ری/ افزایش کشت کلزا به ۴۰۰ هکتار

سعید نادری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در سال زراعی جاری حدود ۱۳ هزار هکتار گندم و پنج هزار و ۵۰۰ هکتار جو در اراضی کشاورزی شهرستان ری کشت شده است. همچنین حدود ۱۵۰ هکتار از اراضی به کشت کلزا اختصاص داشت که از این سطح حدود ۳۰۰ تن محصول برداشت شد. 

وی افزود: با توجه به اهمیت توسعه کشت دانه‌های روغنی و کمبود شدید این محصولات در کشور، برنامه‌ریزی شده است سطح زیرکشت کلزا در سال زراعی پیش‌رو به حدود ۴۰۰ هکتار برسد و بتوانیم حدود هزار تن کلزا تولید کنیم. 

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ری ادامه داد: در بخش گندم نیز تاکنون بیش از ۶۰ هزار تن محصول برداشت شده و میزان برداشت جو نیز حدود ۲۵ هزار تن بوده است. 

وی با اشاره به آغاز برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان ری گفت: در حال حاضر برداشت این محصول آغاز شده و حدود هشت هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی شهرستان به کشت ذرت علوفه‌ای اختصاص یافته است. پیش‌بینی می‌کنیم حدود ۴۵۰ هزار تن ذرت علوفه‌ای از اراضی کشاورزی شهرستان برداشت شود که بخش قابل توجهی از آن در دامداری‌های منطقه مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

رئیس جهاد …



 مطالبات وارد کنندگان کالاهای اساسی پرداخت می‌شود
۴۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

مطالبات وارد کنندگان کالاهای اساسی پرداخت می‌شود

وزیر جهاد کشاورزی گفت: تمام تلاشمان را می کنیم هر چه زودتر مصالبات واردکنندگان کالاهای اساسی پرداخت شود تا امکان فعالیت این افارد فراهم شود.

 ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا
۵۱ دقیقه قبل / سایت اقتصاد پویا

ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / آسیای مرکزی با حضور کشورهایی مانند قزاقستان، ازبکستان، ترکمنستان، تاجیکستان و قرقیزستان، بازاری مهم برای کالا و خدمات ایرانی به شمار می‌رود. نزدیکی جغرافیایی، اشتراکات تاریخی و فرهنگی، نیاز این کشورها به برخی محصولات صنعتی و کشاورزی و دسترسی ایران به آب‌های آزاد، مجموعه‌ای از مزیت‌هایی هستند که می‌توانند تجارت دوجانبه را [ ]