قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۲ ساعت قبل

۸ انتقال در ۴ سال/ چلسی و ویلا رکورد نقل‌انتقالات را شکستند

با انتقال امیلیانو مارتینس از استون ویلا به چلسی، شمار معاملات بین این دو باشگاه در ۴ سال اخیر به ۸ مورد رسید که رکوردی بی‌سابقه در لیگ برتر است.
 ۸ انتقال در ۴ سال/ چلسی و ویلا رکورد نقل‌انتقالات را شکستند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایسنا، در ادامه نقل و انتقالات گسترده بین دو باشگاه چلسی و استون ویلا، امیلیانو مارتینس دروازه‌بان آرژانتینی، با انتقالی از ویلا به چلسی پیوست تا هشتمین معامله بین این دو تیم در چهار سال اخیر رقم بخورد. این آمار، چلسی و ویلا را به پرفروش‌ترین زوج نقل‌انتقالاتی در لیگ برتر تبدیل کرده است.

اونای امری سرمربی استون ویلا در واکنش به این حجم از معاملات، هرگونه وجود روابط خوب بین دو باشگاه را رد کرد و گفت: روابط خوب؟ آنها می‌خواهند ما را بکشند و ما هم می‌خواهیم آنها را بکشیم! ما بازیکنان خوبی داریم و می‌توانیم بازیکنی از آنها جذب کنیم. این رابطه خوب نیست بلکه معامله‌ای برای پول و بازیکن است.

از تابستان ۲۰۲۲ که مالکان جدید چلسی کنترل باشگاه را به دست گرفتند، تاکنون ۸ انتقال قطعی یا قرضی بین دو تیم انجام شده است. کارنی چوکوئمکا، یان ماتسن، عمری کلیمن و اکسل دیساسی از جمله بازیکنانی بودند که پیش از این بین دو باشگاه جابه‌جا شده‌اند.

در پنجره نقل‌انتقالات تابستانی امسال نیز، مورگان راجرز با ۱۱۷ میلیون پوند به چلسی پیوست، الخاندرو گارناچو به صورت قرضی به ویلا رفت، نیکولاس جکسون با ۶۵ میلیون پوند راهی ویلا شد و در نهایت مارتینس به چلسی ملحق شد. آمارها نشان می‌دهد چلسی از سال ۲۰۲۲ تاکنون ۱۶۳.۵ میلیون پوند به ویلا پرداخت کرده و ویلا نیز ۱۰۲.۵ میلیون پوند هزینه کرده است.

این حجم از مبادلات، توجه سایر باشگاه‌های لیگ برتر را جلب کرده و برخی مدیران ارشد باشگاه‌ها نسبت به تکرار این معاملات ابراز نگرانی کرده‌اند، هرچند هیچ مدرکی مبنی بر نقض قوانین وجود ندارد.

کارشناسان معتقدند که قدرت مالی بالای باشگاه‌های لیگ برتر و کاهش ریسک شناخت بازیکنان، از دلایل اصلی جذابیت معاملات داخلی است اما فراوانی معاملات بین چلسی و ویلا همچنان قابل توجه است.

انتهای پیام …






 اخبار جدید

 فیلم  جنجالی حمله راننده پرشیا با چوب و چماق به MVM در اتوبان ارتش / خیلی زود وایرال شد
۴۱ دقیقه قبل / سایت رکنا

فیلم جنجالی حمله راننده پرشیا با چوب و چماق به MVM در اتوبان ارتش / خیلی زود وایرال شد

رکنا: ویدیویی از درگیری 2 خودرو در اتوبان ارتش در فضای مجازی منتشر شده که در آن راننده یک پرشیای سفید با چوب و چماق به خودروی MVM قرمز حمله می‌کند؛ رکنا در حال بررسی صحت این تصاویر و جزئیات حادثه است.

 موعود بنیادی‌فر داور داربی ۱۰۷ شد
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

موعود بنیادی‌فر داور داربی ۱۰۷ شد

موعود بنیادی‌فر قضاوت دیدار پرسپولیس و استقلال را بر عهده گرفت.

 بلیت‌فروشی دربی تهران آغاز شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

بلیت‌فروشی دربی تهران آغاز شد

عصر امروز سایت بلیت فروشی داربی تهران باز خواهد شد. این دیدار در اصفهان و ورزشگاه نقش جهان برگزار می‌شود.

 اژه‌ای: با عناصری که امنیت را مخدوش کنند، در حوزه محاکمه و مجازات قاطعانه‌تر از هر زمان دیگری عمل خواهیم کرد
۲۱ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

اژه‌ای: با عناصری که امنیت را مخدوش کنند، در حوزه محاکمه و مجازات قاطعانه‌تر از هر زمان دیگری عمل خواهیم کرد

رئیس قوه قضائیه گفت: دشمنان و مزدوران و اذناب آنها بدانند که نیرو‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی ما در بالاترین سطح آمادگی قرار دارند و قوه قضاییه نیز در حوزه محاکمه و مجازات عناصری که بخواهند امنیت مردم و کشور را مخدوش کنند، قاطعانه‌تر از هر زمان دیگری عمل خواهد کرد. تحکیم امنیت و مقابله قاطع با عناصر ضدامنیتی، جزء آن دست از مقولاتی است که آحاد مردم و مسئولان ما، در باب آن، اتفاق‌نظر دارند.

 ما بهترین نسل تاریخ فوتبال ایرانیم | شما هی نگویید باید برای ما مجسمه بسازند
۳۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ما بهترین نسل تاریخ فوتبال ایرانیم | شما هی نگویید باید برای ما مجسمه بسازند

پرویز برومند در حاشیه دیدار دوستانه پیشکسوتان استقلال و پرسپولیس در کیش، درباره حال‌وهوای این مسابقه، خاطرات دربی‌های گذشته و مقایسه نسل طلایی فوتبال ایران با امروز صحبت کرد.

 نقد وحدت‌شکنان، وحدت‌شکنی نیست
۴۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایمنا

نقد وحدت‌شکنان، وحدت‌شکنی نیست

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از برخی مسئولان و تأکید بر ضرورت انطباق دیدگاه مسئولان با مبانی دینی و فقه سیاسی اسلام گفت: رئیس‌جمهور پس از گذشت دو سال باید در تیم اطرافیان خود بازنگری جدی داشته باشد و اجازه ندهد مواضع وحدت‌شکنانه موجب نگرانی جامعه و آسیب به آرمان‌های انقلاب شود.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026