قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۲۵ ساعت قبل

اجرای الگوی کشت نیازمند تحول بنیادین در مدیریت کشاورزی است

نماینده مردم علی‌آبادکتول در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از پایین بودن بهره‌وری در بخش کشاورزی گفت: اجرای دقیق و هدفمند الگوی کشت می‌تواند راندمان تولید و بهره‌وری را افزایش دهد، اما برای تحقق آن باید در مدیریت کشاورزی کشور تحول بنیادین ایجاد شود.
 اجرای الگوی کشت نیازمند تحول بنیادین در مدیریت کشاورزی است

رحمت‌اله نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی در طول سال‌های پس از انقلاب اظهار کرد: در سال ۱۳۵۷ جمعیت کشور حدود ۳۶ میلیون نفر بود، اما امروز جمعیت ایران به بیش از ۸۰ میلیون نفر رسیده و با وجود جنگ تحمیلی و مشکلات متعدد، خدمات ارزشمندی در سراسر کشور ایجاد شده است.

وی افزود: با وجود ظرفیت‌های متعدد گلستان، این استان همچنان بیشتر به عنوان قطب کشاورزی شناخته می‌شود و در حوزه صنعت و گردشگری آن‌گونه که باید مورد توجه قرار نگرفته است.

نماینده مردم علی‌آبادکتول در مجلس ادامه داد: باید بر اساس سند آمایش سرزمین، در حوزه صنعت، خدمات و گردشگری گام‌های جدی‌تری برداشته شود و از ظرفیت‌های استان برای ایجاد ارزش افزوده و اشتغال استفاده کنیم.

نوروزی با تأکید بر ظرفیت‌های کشاورزی گلستان گفت: مردم این استان سال‌ها از محل کشاورزی امرار معاش کرده‌اند و امروز نیز گلستان از بضاعت خوبی در این بخش برخوردار است، اما کشاورزی باید از نظر اقتصادی برای کشاورز صرفه داشته باشد.

وی با اشاره به افزایش هزینه‌های تولید افزود: اگرچه تشکیل شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی گام مثبتی در مسیر تعیین قیمت محصولات بود، اما این اقدام به تنهایی کافی نیست چراکه هزینه نهاده‌ها، کود، سم و سایر هزینه‌های تولید هر سال افزایش پیدا می‌کند و باید قیمت محصولات نیز متناسب با این افزایش هزینه‌ها تعیین شود.

نماینده مردم علی‌آبادکتول در مجلس با تأکید بر ضرورت اجرای الگوی کشت تصریح کرد: الگوی کشت اگر به صورت دقیق و هدفمند اجرا شود، می‌تواند بسیار ارزشمند باشد، اما اجرای آن نیازمند هماهنگی میان وزارت جهاد کشاورزی، معاون اول رئیس‌جمهور، استانداران، فرمانداران، بخشداران و مراکز خدمات کشاورزی است.

نوروزی …



 جنگ با ایران محدودیت قدرت ابرقدرت‌ها را نشان داد
۱۵ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

جنگ با ایران محدودیت قدرت ابرقدرت‌ها را نشان داد

دبیرکل سازمان ملل با اشاره به تحولات جهانی تاکید کرد که کشور‌های بزرگ باید متوجه حد و حدود و مرز‌های قدرت خود باشند.

 قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵/ افزایش قیمت سکه
۲۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵/ افزایش قیمت سکه

اقتصادنیوز: قیمت سکه امامی امروز با افزایش، در نرخ 222 میلیون تومان در معامله بود.

 آخرین وضعیت بنزین در تهران؛ علت تعطیلی برخی جایگاه‌های سوخت چیست؟ - سرمایه و بورس
۳۶ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

آخرین وضعیت بنزین در تهران؛ علت تعطیلی برخی جایگاه‌های سوخت چیست؟ - سرمایه و بورس

گزارش‌های دریافتی از شهروندان از بسته بودن یا اختلال در فعالیت شماری از جایگاه‌های سوخت در نقاط مختلف تهران حکایت دارد.

 جواد نکونام سرمربی تراکتور : در نیمه دوم کاری کردیم که پرسپولیس با پنج دفاع بازی کند
۱۷ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

جواد نکونام سرمربی تراکتور : در نیمه دوم کاری کردیم که پرسپولیس با پنج دفاع بازی کند

جواد نکونام سرمربی تراکتور گفت: می دانستیم پرسپولیس چگونه بازی می کند. در نیمه دوم کاری کردیم که پرسپولیس با پنج دفاع بازی کند.

 ایران به لحاظ علم و فناوری، ظرفیت‌های بزرگی دارد
۴۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ایران به لحاظ علم و فناوری، ظرفیت‌های بزرگی دارد

معاون علمی رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های ایران در حوزه‌های مختلف گفت: ایران از نظر جغرافیا، انرژی، نیروی انسانی، بازار، علم و فناوری ظرفیت‌های بزرگی دارد.

 واکنش وزیر به ماجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان |‌ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود!
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش وزیر به ماجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان |‌ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود!

وزیر علوم درباره طرح جدید تغذیه دانشجویی گفت: اگر در پی عدالت، شفافیت، اصلاح الگوی مصرف و جلوگیری از هدررفت منابع هستیم، باید در شیوه تغذیه فعلی دانشگاه‌ها که در دنیا منحصر به فرد است، بازنگری کنیم.



بیم و امید در میان محاصره - همدلی
روزنامه همدلی

بیم و امید در میان محاصره - همدلی

زهره قلیچی فعال رسانه آمریکا می‌گوید ایران را محاصره اقتصادی کرده است. این موضوع این روزها نقل مجالس است و هر جا باشی ردی از آن خواهی یافت اما جامعه‌ی ایرانی تجربه فراوانی در این زمینه دارد. واقعیت این است که وضعیت اقتصاد ایران در سال‌های اخیر تحت تأثیر جنگ اقتصادی قرار گرفته که [ ]
دیه زن؛ از نصّ روایی تا ضرورت بازخوانی اجتهادی - همدلی
روزنامه همدلی

دیه زن؛ از نصّ روایی تا ضرورت بازخوانی اجتهادی - همدلی

مسلم سلیمانی فعال رسانه مسئلهٔ نصف بودن دیهٔ زن نسبت به مرد، از جمله احکامی است که هم در فقه و هم در حقوق کیفری ایران، همواره محل بحث بوده است. اهمیت این بحث از آن‌روست که از یک سو با «جان انسان» و کرامت او پیوند دارد و از سوی دیگر، با واقعیت‌های [ ]
سندرمِ «زندگیِ در لیستِ انتظار» - همدلی
روزنامه همدلی

سندرمِ «زندگیِ در لیستِ انتظار» - همدلی

عاشور حسن زاده عرب پژوهشگر جان دیویی در کتاب «دموکراسی و آموزش و پرورش»، با نگاهی نقادانه و موشکافانه، به سراغ سه نظریه‌ی رایج و تأثیرگذار در تاریخ تعلیم و تربیت می‌رود که هرکدام، به‌نوعی، تصویری ناقص و یک‌بعدی از فرآیند آموزش ارائه می‌دهند. او این سه نظریه را «آماده‌سازی برای آینده»، «گشودن استعدادهای درونی» [ ]
سایت اکوایران

هشدار درباره توافق با آمریکا؛ تکرار تجربه برجام در راه است؟

بانک‌ها پشت در بازار باز ماندند
سایت اکوایران

بانک‌ها پشت در بازار باز ماندند

اکوایران: در شرایطی که بانک‌ها برای تامین نقدینگی به منابع بانک مرکزی چشم دوخته‌اند، سیاستگذار پولی همچنان دست‌ودلبازی گذشته را نشان نمی‌دهد. در آخرین عملیات بازار باز، از مجموع ۴۱۹.۹ هزار میلیارد تومان درخواست بانک‌ها تنها ۷۰ هزار میلیارد تومان پذیرفته شد؛ به این معنا که بیش از ۸۳ درصد تقاضای بانک‌ها بی‌پاسخ ماند.
فوران خشم در کرملین؛ چرا لندن فناوری محرمانه نظامی خود را در اختیار اوکراین قرار می‌دهد؟
سایت اکوایران

فوران خشم در کرملین؛ چرا لندن فناوری محرمانه نظامی خود را در اختیار اوکراین قرار می‌دهد؟

اکوایران: استفاده اوکراین از تسلیحات دوربردتر باعث شده وسعت عظیم سرزمین روسیه، که زمانی یک مزیت نظامی محسوب می‌شد، به مشکلی برای مسکو تبدیل شود.