قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۲ ساعت قبل

تریکوتیلومانیا؛ بیماری کندن خودخواسته مو!

یک مطالعه جدید توضیح می‌دهد که چرا مردم احساس می‌کنند مجبورند موهای خود را بکنند.
 تریکوتیلومانیا؛ بیماری کندن خودخواسته مو!

به گزارش ایسنا، تریکوتیلومانیا(Trichotillomania) همان بیماری کندن موهای سر، ابرو، مژه یا جاهای دیگر بدن به شکل خودخواسته است.

طبق اسناد تاریخی، اولین اشاره‌های کتبی به آن در اپیدمی‌های سوم بقراط، در ۴۱۰ سال قبل از میلاد مسیح دیده می‌شود. حدود ۳۵۰ سال قبل از میلاد مسیح، ارسطو در اخلاق نیکوماخوس در مورد رذایل نوشت و «عادت کندن مو یا جویدن ناخن» را ذکر کرد.

تریکوتیلومانیا که «اختلال کندن مو» نیز نامیده می‌شود، به عنوان یک رفتار تکراری متمرکز بر بدن طبقه‌بندی می‌شود و می‌تواند منجر به ریزش مو و اختلال روانی یا اجتماعی قابل توجه شود.

این بیماری بین ۱ تا ۲ درصد از مردم ایالات متحده را تحت تأثیر قرار می‌دهد، هر دو جنسیت را به طور مساوی تحت تأثیر قرار می‌دهد و اغلب در کنار سایر بیماری‌های روانی مانند اضطراب و افسردگی، اختلال استرس پس از سانحه(PTSD)، اختلال وسواس فکری-عملی(OCD) و اختلال کم‌توجهی-بیش‌فعالی (ADHD) دیده می‌شود.

یک توضیح رایج برای تریکوتیلومانیا، تنظیم هیجانی است. اینکه کندن مو به افراد کمک می‌کند تا با احساسات ناخوشایندی مانند اضطراب، تنش یا ناامیدی کنار بیایند و پس از اتمام عمل احساس آرامش کنند، اما تحقیقات قبلی شواهد متناقضی را برای حمایت از ایده تنظیم هیجانی ارائه داده‌اند، زیرا کندن مو می‌تواند زمانی که فرد حواسش پرت است یا حتی از انجام آن آگاه نیست نیز اتفاق بیفتد.

برای درک بهتر آنچه در لحظه اتفاق می‌افتد، محققان بیمارستان دانشگاه هایدلبرگ ۶۱ بزرگسال مبتلا به تریکوتیلومانیا را به مدت ۱۰ روز تحت نظر گرفتند.

این تیم در مطالعه جدید خود که در مجله روانپزشکی جامع منتشر شده است، می‌نویسد: اکثر مطالعات موجود عمدتاً بر رفتار تمرکز دارند و میل و عوامل اساسی که ممکن است بر آن تأثیر بگذارند را نادیده می‌گیرند.

بنابراین محققان تصمیم گرفتند اطلاعات بیشتری در مورد این میل و پیامدهای آن کشف کنند. آنها به جای اینکه از شرکت‌کنندگان بخواهند هر شب، تمام روز خود را در یک دفترچه خاطرات به یاد بیاورند که روشی رایج برای جمع‌آوری این نوع داده‌ها است، از یک ارزیابی لحظه‌ای اکولوژیکی استفاده کردند.

این رویکرد افراد را ترغیب می‌کند تا احساسات و اعمال خود را در لحظه ثبت کنند تا اینکه احساسات ساعت‌ها قبل را به یاد بیاورند.

شرکت‌کنندگان …



 بادبادک کودکان آواره غزه؛ بهانه تازه نتانیاهو برای شعله‌ورکردن جنگ - تسنیم
۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

بادبادک کودکان آواره غزه؛ بهانه تازه نتانیاهو برای شعله‌ورکردن جنگ - تسنیم

نتانیاهو این بار بادبادک‌های کودکان غزه را تبدیل به دستاویزی برای شعله‌ور نگه‌داشتن آتش جنگ غزه کرده است.

 آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در تهران و مشهد؛ از فردا
۴۹ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در تهران و مشهد؛ از فردا

ثبت‌نام در طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان (طرح آشیان)، ویژه متقاضیان استان‌های تهران و خراسان رضوی، از فردا ( سوم شهریورماه) به مدت دو روز، آغاز می‌شود.

 تهدید ترامپ علیه ایران با نام «روز دی»
۳۰ دقیقه قبل / سایت فردای اقتصاد

تهدید ترامپ علیه ایران با نام «روز دی»


 تصمیم استقلال برای اعزام سحرخیزان، رزاقی‌نیا و قلی‌زاده به تیم امید پس از دیدار با السد
۲۳ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

تصمیم استقلال برای اعزام سحرخیزان، رزاقی‌نیا و قلی‌زاده به تیم امید پس از دیدار با السد

استقلال تصمیم دارد سحرخیزان، رزاقی‌نیا و قلی‌زاده را پس از دیدار با السد (۲۳ شهریور) به تیم امید برای بازی‌های آسیایی ناگویا بدهد.

 سامانه جامع ساماندهی مشاغل کشور راه اندازی می شود
۲۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سامانه جامع ساماندهی مشاغل کشور راه اندازی می شود

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، در چهارمین نشست کارگروه تخصصی ساماندهی مشاغل شهر و فرآورده‌های کشاورزی بر ضرورت راه‌اندازی سامانه‌های یکپارچه برای ساماندهی مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی در کشور تأکید کرد.

 قتل خانم فوتبالیست به دست مادر و دوست‌ پسرش / شیطان دستور کشتن داد + عکس ها
۳۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

قتل خانم فوتبالیست به دست مادر و دوست‌ پسرش / شیطان دستور کشتن داد + عکس ها

حوادث رکنا: کارولین هینتز، بازیکن ۱۸ ساله فوتبال و دانشجوی دانشگاه پن‌وست کالیفرنیا در ایالت پنسیلوانیا، به دست دوست‌پسرش به قتل رسید. پلیس می‌گوید متهم پس از جنایت، از مادرش برای پاک‌کردن آثار جرم و انتقال خودرو کمک گرفته است.