قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

احیای تالاب هامون مطالبه جدی مردم سیستان و بلوچستان از رئیس سازمان حفاظت محیط زیست

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به شرایط خاص محیط زیستی استان، احیای تالاب هامون و مدیریت یکپارچه مسائل مرتبط با آن را از مهم‌ترین مطالبات استان عنوان کرد و گفت: حل مشکلات این حوزه نیازمند همکاری همه دستگاه‌های مرتبط و نگاه ملی است.
 احیای تالاب هامون مطالبه جدی مردم سیستان و بلوچستان از رئیس سازمان حفاظت محیط زیست

منصور بیجار یکشنبه ۱۱ مرداد در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان که با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، اظهار کرد: این استان با وجود برخورداری از ظرفیت‌های گسترده در بخش‌های کشاورزی، معدن، خدمات، مرز، سواحل و دسترسی به آب‌های آزاد، همچنان با چالش‌هایی در مسیر توسعه مواجه بوده، با توجه به اینکه این استان از نظر جغرافیایی و اقلیمی دارای تنوع ویژه‌ای است این ظرفیت‌ها ضرورت برنامه‌ریزی متناسب با شرایط منطقه را دوچندان کرده است.

وی با اشاره به مشکلات محیط زیستی سیستان و بلوچستان، گفت: بخشی از مسائل موجود به شرایط طبیعی، خشکسالی‌های پی‌درپی و تغییرات اقلیمی بازمی‌گردد و بخشی نیز ناشی از استفاده نکردن کامل از ظرفیت‌های موجود است.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تالاب هامون یک موضوع مشترک میان چند کشور است، اظهار کرد: مشکلات این تالاب تنها محدود به ایران نیست و کشورهای ایران، افغانستان و پاکستان از پیامدهای آن متاثر هستند، بنابراین برای مدیریت این بحران باید نگاه منطقه‌ای و همکاری میان دستگاه‌های مختلف شکل گیرد.

وی خواستار هماهنگی بیشتر میان مجموعه‌های مرتبط از جمله وزارت نیرو، وزارت امور خارجه، وزارت جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، سازمان حفاظت محیط زیست و دیگر دستگاه‌ها شد و افزود: مسائل محیط زیستی زمانی نتیجه‌بخش خواهد بود که همه ظرفیت‌ها در کنار هم قرار گیرد.

بیجار همچنین پیشنهاد تشکیل شورای مشورتی متشکل از معتمدان، علما و نخبگان محلی را مطرح کرد و گفت: استفاده از ظرفیت اجتماعی مردم می‌تواند در حل مسائل منطقه و پیشبرد برنامه‌های محیط زیستی موثر باشد.

وی یکی دیگر از موانع توسعه سیستان …



 سهمیه سوخت خودروهای سیستان و بلوچستان به ۱۶۰ لیتر رسید
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

سهمیه سوخت خودروهای سیستان و بلوچستان به ۱۶۰ لیتر رسید

زاهدان- سهمیه ماهانه سوخت خودروهای استان سیستان و بلوچستان به ۱۶۰ لیتر افزایش یافت و از یکم شهریور در کارت های سوخت شارژ می شود.

 طوفان کلیه ادارات شمال سیستان و بلوچستان را تعطیل کرد
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

طوفان کلیه ادارات شمال سیستان و بلوچستان را تعطیل کرد

بنابر تصمیم ستاد مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان، کلیه ادارات منطقه سیستان روز یکشنبه مورخ ۱ شهریور ۱۴۰۵ در پی طوفان شدید و گرد و غبار تعطیل شد.

 ادارات منطقه سیستان در روز یکشنبه تعطیل شد
۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

ادارات منطقه سیستان در روز یکشنبه تعطیل شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به هشدار سطح نارنجی هواشناسی، شدت طوفان و افزایش غلظت ریزگردها، تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات و بانک‌های پنج شهرستان منطقه سیستان روز یکشنبه اول شهریور تعطیل اعلام شد.



چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی مواجه کرده و پاتوق و تجمع مصرف‌کنندگان در این مکان‌ها را یک آسیب اجتماعی جدی می‌نامند.
پیامدهای حقوقی طلاق صوری
روزنامه ستاره صبح

پیامدهای حقوقی طلاق صوری

پدیده‌ای به نام «طلاق صوری» در مرز میان حقوق، معیشت و اخلاق اجتماعی، موضوع خانواده ایرانی شده است. در این وضعیت، طلاق نه ناشی از فروپاشی عاطفی یا تصمیم واقعی زوجین برای پایان زندگی مشترک، بلکه گاه به عنوان راهکاری برای دستیابی به حمایت‌ اقتصادی و اجتماعی، از جمله برخورداری از مستمری والدین متوفی و مزایای قانونی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران
روزنامه ستاره صبح

درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران

روسیه دهه‌ها از مهم‌ترین صادرکنندگان انرژی جهان بود؛ کشوری که نه‌فقط نفت خام، بلکه فرآورده‌های نفتی خود را نیز به بازار می‌فرستاد و از انرژی به‌عنوان یکی از پایه‌های قدرت اقتصادی، سیاسی و نظامی خود استفاده می‌کرد. اما امروز جنگ با اوکراین و غرب روسیه را زمین گیر کرده است.
فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست
روزنامه ستاره صبح

فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست

اشاره: رییس سازمان بازرسی کل کشور روز چهارم مرداد از فساد عزیم تراستی ها پرده برداشت و گفت: 20 هزار و 676 نفر از تراستی ها 94 میلیارد یورو معادل 107 میلیارد دلار را به کشور باز نگردانده اند. رضا رمضانی خورشید دوست، استاد دانشگاه و نماینده دور اول مجلس به این موضوع پرداخته که در ادامه می آید.
از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟
سایت تجارت نیوز

از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟

دولت ترامپ در آستانه اجرای دور جدیدی از فشارهای اقتصادی علیه ایران قرار دارد و بنا بر گزارش رویترز، تحریم پالایشگاه‌ها و بانک‌های چینی، هدف قرار دادن شبکه‌های دور زدن تحریم‌ها و اعمال تعرفه علیه شرکای تجاری تهران از جمله گزینه‌های مطرح واشنگتن است.
آیا ایران عامل سقوط ترامپ می‌شود؟
سایت افکارنیوز

آیا ایران عامل سقوط ترامپ می‌شود؟

گاردین نوشت ترامپ در برابر مجموعه‌ای از گزینه‌های نامطلوب قرار گرفته و تنها راه پیش روی او، انتخاب گزینه‌ای است که «کمتر بد» باشد؛ اقدامی که ممکن است عملاً به معنای پذیرش شکست باشد.