قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

سکوت در برابر تخریب محیط‌ زیست در جنگ در حال تبدیل شدن به یک رویه خطرناک جهانی

رییس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن بیان اینکه سکوت در برابر تخریب محیط‌ زیست در جنگ در حال تبدیل شدن به یک رویه خطرناک جهانی است، خواستار شکل‌گیری همکاری زیست‌محیطی جدید در جنوب جهانی شد.
 سکوت در برابر تخریب محیط‌ زیست در جنگ در حال تبدیل شدن به یک رویه خطرناک جهانی

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، شینا انصاری در اجلاس وزرای محیط زیست کشورهای عضو بریکس در هند، با اشاره به تجربه جمهوری اسلامی ایران از منازعات و حملات نظامی اخیر اظهار کرد: حفاظت از محیط زیست موضوعی صرفاً نظری نیست بلکه به‌طور مستقیم با صلح و امنیت کشورها و ملت‌ها پیوند دارد.

وی با اشاره به حمله نظامی ۲۸ فوریه ۲۰۲۶ به ایران گفت: این حمله، علاوه بر تلفات انسانی و خسارت به زیرساخت‌های غیرنظامی، مخاطرات و پیامدهای قابل توجهی برای محیط زیست به همراه داشته است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه تأسیسات انرژی، صنعتی و زیرساخت‌های حیاتی در شرایط جنگی بخشی از یک شبکه به‌هم‌پیوسته هستند، افزود: تخریب این تأسیسات می‌تواند موجب انتشار آلاینده‌ها، مواد شیمیایی، سوخت و سایر مواد خطرناک در هوا، خاک و منابع آبی شود و در کنار آثار ناشی از تغییرات اقلیمی، ابعاد بحران‌های محیط زیستی را تشدید کند.

انصاری تأکید کرد: محیط زیست در جنگ یک قربانی خاموش است و پیامدهای این آسیب‌ها الزاماً در مرزهای کشور درگیر جنگ متوقف نمی‌شود. خلیج فارس؛ زیست‌بومی شکننده در برابر تبعات منازعات

معاون رئیس‌جمهوری با اشاره به اهمیت ویژه خلیج فارس و دریای عمان اظهار کرد: این پهنه‌ها از حساس‌ترین و شکننده‌ترین اکوسیستم‌های دریایی جهان هستند و زیستگاه‌های مرجانی، جنگل‌های حرا، سواحل، ذخایر آبزیان و گونه‌های دریایی و مهاجر آن‌ها در برابر آلودگی‌ها و اختلالات ناشی از فعالیت‌های نظامی آسیب‌پذیرند.

وی افزود: خلیج فارس و دریای عمان پیش از این نیز بر اثر پیامدهای جنگ‌های گذشته و حضور ناوگان‌های نظامی کشورهای فرامنطقه‌ای، آسیب‌های گسترده‌ای را تجربه کرده‌اند و استمرار چنین روندهایی می‌تواند امنیت اکولوژیک و معیشت جوامع ساحلی را تحت تأثیر قرار دهد.

انصاری با تأکید بر اینکه آثار زیست‌محیطی جنگ می‌تواند فراتر از مرزهای سیاسی گسترش یابد، تصریح کرد: جنگ در یک منطقه الزاماً به همان منطقه محدود نمی‌ماند و پیامدهای محیط زیستی آن می‌تواند نسل‌های آینده و بخش‌های مختلف کره زمین را تحت تأثیر قرار دهد. تأکید ایران بر مسئولیت بین‌المللی در قبال تخریب محیط زیست

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اصول حقوق بین‌الملل …





 ویدیو/ فرهاد همتی، از پیشگامان ناشناخته پزشکی ایران
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ فرهاد همتی، از پیشگامان ناشناخته پزشکی ایران

فرهاد همتی از نخستین متخصصان پوست در ایران بود؛ پزشکی که سال‌ها در شرایط دشوار، به خدمت ادامه داد اما نامش کمتر در حافظه عمومی ماند. به مناسبت روز ملی پزشکی در ایران نگاهی داشته‌ایم به زندگی این پزشک کمتر شناخته‌شده.

 مرگ دو عنصر تروریستی در اشرف
۵۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

مرگ دو عنصر تروریستی در اشرف

برخی اخبار حکایت از آن دارد که «نسرین شهرابی» و «مژگان مهدوی» از اعضای گروهک تروریستی منافقین در کمپ اشرف ۳ به درک واصل شده‌اند.

 همتی و عضویت در بانک توسعه بریکس - دیپلماسی ایرانی
۵۱ دقیقه قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

همتی و عضویت در بانک توسعه بریکس - دیپلماسی ایرانی

برای ایران، عضویت ظاهراً گامی دیگر در جهت کاهش وابستگی به مؤسسات مالی تحت سلطه غرب و کاهش انزوای اقتصادی بین‌المللی آن خواهد بود. با...

 تحریم‌ها به فرصت بومی‌سازی و جهش صنعت دفاعی ایران تبدیل شد
۲۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

تحریم‌ها به فرصت بومی‌سازی و جهش صنعت دفاعی ایران تبدیل شد

سخنگوی وزارت دفاع گفت: تحریم‌هایی که از سوی آمریکا و برخی کشور‌های غربی اعمال شد یکی از عوامل تبدیل تحریم و محدودیت به فرصت برای خوداتکایی و بومی سازی تسلیحا...

 سیاه‌نمایی از ایران
۱۲ دقیقه قبل / روزنامه شرق

سیاه‌نمایی از ایران

در روزهای گذشته برنامه اینترنتی «‌آزاد» با محدودیت‌های قضائی مواجه شد و هم‌زمان طرحی در دستور کار مجلس قرار گرفت که به طرز شگفت‌آوری محدودیت‌های بی‌وجهی برای فعالیت‌های علمی کشور پدید می‌آورد.

 کنسرو جوشانده را چند ساعت می‌توان نگه داشت؟ | روش درست نگهداری صحیح کنسرو باز شده
۳۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کنسرو جوشانده را چند ساعت می‌توان نگه داشت؟ | روش درست نگهداری صحیح کنسرو باز شده

یکی از مهم‌ترین نگرانی‌ها هنگام مصرف کنسرو، خطر بوتولیسم است؛ به همین دلیل کارشناسان بر جوشاندن برخی کنسروها پیش از مصرف تأکید دارند. اما آیا می‌توان یک قوطی کنسرو را فقط یک‌بار جوشاند و چند روز بعد مصرف کرد؟