قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۵ ساعت قبل

تصادف زنجیره‌ای ۳ اتوبوس و ۲ سواری در آزادراه قزوین- کرج

رئیس پلیس راه استان قزوین از وقوع تصادف زنجیره‌ای در باند جنوبی آزادراه قزوین- کرج خبر داد و گفت: دو نفر در این حادثه مصدوم شدند.
 تصادف زنجیره‌ای ۳ اتوبوس و ۲ سواری در آزادراه قزوین- کرج

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

سرهنگ حسین‌ تقی‌خانی اظهار کرد: ساعت ۵:۱۵ صبح امروز ۹ شهریور، در کیلومتر ۲۲ باند جنوبی آزادراه قزوین_کرج، محدوده شهرک صنعتی کاسپین، یک دستگاه اتوبوس ولوو به‌علت تخطی از سرعت مطمئنه و ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه در جاده لغزنده با نیوجرسی‌های میانی آزادراه برخورد کرده و از مسیر خود منحرف شد.

وی افزود: در ادامه، یک دستگاه اتوبوس ولووی دیگر که از پشت‌سر در حال حرکت بود، با اتوبوس سانحه‌دیده برخورد کرد، سپس یک دستگاه سواری سمند با اتوبوس دوم برخورد کرد و در ادامه نیز یک دستگاه اتوبوس دیگر با سواری سمند و یک دستگاه سواری جویر برخورد کرد.

رئیس پلیس راه استان قزوین با بیان اینکه در مجموع سه دستگاه اتوبوس و دو دستگاه خودروی سواری دچار سانحه شده‌اند، عنوان کرد: در این تصادف ۲ نفر مجروح و جهت ادامه روند درمان به مراکز درمانی منتقل شدند. 

تقی‌خانی علت وقوع این حادثه را عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه در جاده لغزنده اعلام کرد و افزود: در بررسی کارشناسی، در هر یک از برخوردهای زنجیره‌ای، وسیله نقلیه‌ای که با خودروی جلویی برخورد کرده، به‌عنوان مقصر حادثه مربوطه شناخته شد.

وی بیان کرد: در پی این حادثه، ترافیکی به طول حدود چهار کیلومتر در محدوده نیروگاه ایجاد شد که با حضور و تلاش حدود سه‌ ساعته عوامل پلیس راه و نیروهای امدادی، خودروهای حادثه‌دیده از مسیر خارج و محور بازگشایی شد و تردد در این محدوده به حالت عادی و روان بازگشت.

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین، ردز دوشنبه ۹ شهریور، رئیس پلیس راه استان در پایان با تأکید بر ضرورت رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب، از رانندگان درخواست کرد: در شرایط لغزندگی جاده، سرعت خود را متناسب با وضعیت مسیر کاهش داده و با توجه کامل به جلو حرکت کنند تا از بروز حوادث رانندگی پیشگیری شود. 

انتهای پیام …





دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026