قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۵۹ دقیقه قبل

نجات بیش از ۷۲۵۰ نفر از زیر آوار در جنگ تحمیلی سوم

رئیس جمعیت هلال‌احمر با تشریح عملکرد امدادگران در حوادث و جنگ تحمیلی سوم، گفت: نجاتگران جمعیت هلال‌احمر بیش از ۷۲۵۰ نفر را زنده از زیر آوار نجات دادند و در سخت‌ترین شرایط، کمتر از چهار دقیقه پس از وقوع حادثه در میدان حاضر شدند.
 نجات بیش از ۷۲۵۰ نفر از زیر آوار در جنگ تحمیلی سوم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایسنا، مراسم گرامیداشت هفته دولت و پاسداشت مقام شامخ شهدای والامقام، با حضور رئیس جمعیت هلال‌احمر، استاندار اصفهان، خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، پیشکسوتان ایثار و مقاومت و اقشار مختلف مردم شهیدپرور در مسجد مصلی اصفهان برگزار شد.

دکتر کولیوند، در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت و با اشاره به تقارن این ایام با میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، سه مفهوم «خدمت، مسئولیت و رحمت» را از مهم‌ترین پیام‌های این مناسبت‌ها دانست و گفت: شهیدان رجایی و باهنر به ما آموختند که ممکن است دوران مسئولیت کوتاه باشد، اما می‌توان با خدمت، صداقت، مردم‌داری و ایثار، ماندگار شد.

۷۲۵۰ نجات؛ روایت روزهای سخت امدادرسانی

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به عملکرد امدادگران در جریان حوادث و جنگ اخیر گفت: در این ۴۰ روز، بیش از ۷۲۵۰ نفر زنده از زیر آوار نجات پیدا کردند و امدادگران علاوه بر عملیات نجات، در تفحص و انتقال پیکر شهدای حوادث نیز حضور داشتند.

وی افزود: در بسیاری از حوادث، امدادگران هلال‌احمر در کمتر از چهار دقیقه خود را به محل حادثه می‌رساندند و در سخت‌ترین شرایط، زیر بمباران و حملات موشکی، میدان را ترک نکردند.

کولیوند با تجلیل از جوانان هلال‌احمر خاطرنشان کرد: جوانان امدادگر، با وجود قرار گرفتن در معرض خطر، بدون ترس وارد میدان شدند و برای نجات جان مردم تلاش کردند.

بی‌طرفی بشردوستانه به معنای بی‌تفاوتی نیست

رئیس جمعیت هلال‌احمر با تأکید بر مسئولیت این جمعیت در عرصه بین‌المللی گفت: «بی‌طرفی بشردوستانه» به معنای بی‌تفاوتی نیست و هلال‌احمر نمی‌تواند در برابر جنایت جنگی و نقض حقوق بشردوستانه سکوت کند.

وی از پیگیری‌های بین‌المللی … …