قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۳ ساعت قبل

جنبش امل لبنان: روشن شدن سرنوشت امام موسی صدر مسئولیتی است که نباید به فراموشی سپرده شود

دفتر جنبش امل لبنان در ایران در چهل و هشتمین سالگرد ربایش امام موسی صدر در بیانیه‌ای اعلام کرد: پرونده ربودن امام موسی صدر و ۲ همراهش همچنان گشوده است و پیگیری آن تا روشن شدن سرنوشت و بازگشت آنان، مسئولیتی است که نباید به فراموشی سپرده شود. جای امام موسی صدر در میان ما خالی است.
 جنبش امل لبنان: روشن شدن سرنوشت امام موسی صدر مسئولیتی است که نباید به فراموشی سپرده شود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایسنا، بیانیۀ دفتر جنبش أمل لبنان در ایران به مناسبت چهل‌وهشتمین سال ربایش امام موسی صدر به شرح زیر است: 

«امروز، در حالی که مردم لبنان و فلسطین همچنان زیر حملات و جنایات رژیم اسرائیل قرار دارند و ایران نیز در ماه‌های اخیر هدف تجاوز و حملات این رژیم قرار گرفته است، بار دیگر اهمیت هشدارها و مواضع امام موسی صدر درباره اسرائیل آشکار می‌شود. او از همان سال‌های حضورش در لبنان، تجاوزات اسرائیل را خطری برای مردم لبنان و منطقه می‌دانست و مقابله با آن را به مقاومت نظامی محدود نمی‌کرد؛ بلکه از ضرورت شکل‌گیری جامعه‌ای مقاوم در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی سخن می‌گفت.

اکنون چهل‌وهشت سال از ربودن امام موسی صدر و دو همراهش می‌گذرد؛ چهل‌وهشت سالی که در آن، جای خالی مردی که هم پرچمدار مقاومت بود و هم منادی گفت‌وگو، همزیستی و کرامت انسان، بیش از پیش احساس شده است. آنچه امروز در لبنان، فلسطین و منطقه می‌گذرد، بیش از هر زمان دیگری ضرورت اندیشه و حضور او را یادآوری می‌کند.

 پرونده ربودن امام موسی صدر و 2 همراهش همچنان گشوده است و پیگیری آن تا روشن شدن سرنوشت و بازگشت آنان، مسئولیتی است که نباید به فراموشی سپرده شود. جای امام موسی صدر در میان ما خالی است. »

دفتر جنبش أمل لبنان در ایران

انتهای پیام …




 اخبار جدید

 واگذاری بلوک ۶۵ درصدی بمولد توسط بانک تجارت
۳۶ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

واگذاری بلوک ۶۵ درصدی بمولد توسط بانک تجارت

بانک تجارت با نماد معاملاتی «وتجارت» در راستای قانون رفع موانع تولید، بهبود نسبت‌های مالی و خروج از بنگاه‌داری غیرعملیاتی، عرضه عمده و کنترلی سهام شرکت مولد نیروگاهی تجارت فارس بمولد۴ را در بازار دوم فرابورس ایران کلید زد.

 بررسی علت مرگ‌های مشکوک در بیمارستان اهواز
۲۰ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

بررسی علت مرگ‌های مشکوک در بیمارستان اهواز

یکی از بحث‌برانگیزترین ادعاهای مطرح‌شده در شبکه‌های اجتماعی هم مربوط به استفاده از پتاسیم در بیماران بستری در ICU بود. در برخی گزارش‌های غیررسمی ادعا شده به بیماران دارای سطح هوشیاری پایین پتاسیم تزریق شده و این اقدام با مرگ چند بیمار ارتباط داشته است.

 استخدام مدیر توسعه بازاریابی و فروش و ۲ ردیف شغلی دیگر در کلینیک ایران نوین | ۹ شهریور ۱۴۰۵
۳۰ دقیقه قبل / سایت جابویژن

استخدام مدیر توسعه بازاریابی و فروش و ۲ ردیف شغلی دیگر در کلینیک ایران نوین | ۹ شهریور ۱۴۰۵

عنوان حقوق (میلیون تومان) لینک مدیر توسعه بازاریابی و فروش 80-120 مشاهده جزئیات و ارسال رزومه سرپرست فروش و مارکتینگ [ ]

 ۸ انتقال در ۴ سال/ چلسی و ویلا رکورد نقل‌انتقالات را شکستند
۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

۸ انتقال در ۴ سال/ چلسی و ویلا رکورد نقل‌انتقالات را شکستند

با انتقال امیلیانو مارتینس از استون ویلا به چلسی، شمار معاملات بین این دو باشگاه در ۴ سال اخیر به ۸ مورد رسید که رکوردی بی‌سابقه در لیگ برتر است.

 تبریک جنجالی ترامپ به ماموریتی که قصد لغوش را داشت
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

تبریک جنجالی ترامپ به ماموریتی که قصد لغوش را داشت

ترامپ برای تبریک پرتاب تلسکوپ فضایی رومن حین برگزاری کنفرانس خبری این ماموریت تماس گرفت؛ ماموریتی که زمانی تلاش کرده بود آن را لغو کند.

 ایست قلبی رضا کاظمی وسط مسابقه /  مرگ تلخ بسکتبالیست 20 ساله شیرازی
۱۴ دقیقه قبل / سایت رکنا

ایست قلبی رضا کاظمی وسط مسابقه / مرگ تلخ بسکتبالیست 20 ساله شیرازی

حوادث رکنا: رضا کاظمی، بسکتبالیست ۲۰ ساله تیم نوا، پس از حضور در زمین و بازگشت به نیمکت، ناگهان از حال رفت و با وجود تلاش برای احیا، جان خود را از دست داد.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026