قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

نماینده بهار و کبودراهنگ: وضعیت مسکن در شهرستان‌ها مناسب نیست

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ با انتقاد از وضعیت مسکن در شهرستان‌های حوزه انتخابیه، گفت: وضعیت مسکن در شهرستان‌ها مناسب نیست به‌طوری‌که در شهر کبودراهنگ حدود پنج سال است که تنها بخشی از زمین مورد نیاز تأمین شده و پس از تفکیک نیز اقدام مؤثری برای ساخت مسکن انجام نشده است.
 نماینده بهار و کبودراهنگ: وضعیت مسکن در شهرستان‌ها مناسب نیست

فتح‌الله توسلی شامگاه سه‌شنبه ۳ شهریور در نشست مشترک شورای برنامه‌ریزی و شورای تأمین مسکن استان همدان که با حضور وزیر راه‌و شهرسازیبرگزارشد، اظهار کرد: استان همدان حدود ۱۲۰۰ روستا دارد که نزدیک به ۲۰۰ روستای آن در حوزه انتخابیه بهار و کبودراهنگ قرار گرفته و این منطقه حدود ۱۳۰۰ کیلومتر راه دارد؛ بنابراین حجم پروژه‌های راه در این حوزه بسیار بالاست.

وی با اشاره به مسیر همدان ـ گل‌تپه ـ علیصدر، افزود: در مسیر همدان ـ بهار حدود هفت کیلومتر از راه طی ۹ ماه آسفالت شده اما به دلیل اختلاف میان راهداری، زیرساخت و پلیس، هنوز امکان بهره‌برداری از آن فراهم نشده است.

توسلی ادامه داد: برای حل این مشکل حتی خاک‌ریزی نیز انجام شده اما همچنان پروژه آماده بهره‌برداری نیست، در حالی که روزانه هزاران نفر از این مسیر تردد می‌کنند و منطقی نیست راهی که آماده شده، به دلیل یک اختلاف اداری مورد استفاده قرار نگیرد.

وی درباره مسیر کبودراهنگ ـ سوباشی نیز گفت: سال گذشته برای این مسیر اعتبار گرفتیم و انتظار داریم اعتبار آن برای تکمیل پروژه اختصاص پیدا کند.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس با اشاره به پروژه کبودراهنگ ـ قیدار، اظهار کرد: پیمانکار این پروژه حدود ۱۵۰ میلیارد تومان مطالبه دارد و با وجود اینکه همچنان پای کار ایستاده و تلاش می‌کند، نیازمند حمایت و تأمین منابع است.

وی افزود: این پروژه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، چراکه همدان را به زنجان متصل می‌کند و تکمیل آن نقش مهمی در ارتباطات حمل‌ونقلی منطقه خواهد داشت.

توسلی همچنین درباره پروژه خلعت‌آباد گفت: این پروژه چهار سال است درگیر مشکلات مختلف است، اما اخیراً توانستیم از محل ماده ۵۶ حدود ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار بگیریم که خوشبختانه منابع آن تزریق شده و به تدریج در حال پرداخت است و می‌تواند به پیشرفت پروژه کمک کند.

وی با اشاره به محرومیت شهرستان کبودراهنگ از شبکه ریلی، اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده، ایستگاه کوریجان در حال احداث است و از سال ۱۴۰۱ این پروژه را به صورت آنتنی دنبال کرده‌ایم.

توسلی ادامه داد: بر اساس گزارش خزانه، حدود ۶۰ میلیارد تومان برای این پروژه دیده و ابلاغ شده است، اما مسئولان وزارت راه می‌گویند این مبلغ پرداخت نشده و …



 صندوق‌های کالایی - ۱۴۰۵/۰۶/۰۴
۳۶ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

صندوق‌های کالایی - ۱۴۰۵/۰۶/۰۴

k: صندوق | کالایی

 «همهمه» در فرهنگسرای ارسباران
۳۶ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

«همهمه» در فرهنگسرای ارسباران

کنسرت «همهمه» با خوانندگی سیدمحسن حسینی و آهنگسازی محمدرضا عزیزی برگزار می‌شود. این اجرا با محوریت آواز دشتی برگزار خواهد شد و گروه «پَروا» در آن به اجرای قطعاتی از پروژه موسیقایی «همهمه» می‌پردازد. همچنین آلبوم موسیقی «همهمه» نیز قرار است در این ایام به‌زودی رونمایی و منتشر شود. خوانندگی این پروژه را سیدمحسن حسینی بر عهده دارد و محمدرضا عزیزی نیز به‌عنوان آهنگساز و نوازنده تار، هدایت موسیقایی این اثر را بر عهده گرفته است. بهداد کیافر (سنتور)، حسین روزبهانی (تار)، امید حیاتی و سحر درویش (کمانچه)، محمد جوزی (عود)، آنیتا صادقی (بم تار)، محمد مشفق و علی عبدی (نی)، حسن آزاده‌فر (تنبک) و ثمین شریعتی (دف و بندیر) گروه نوازندگان کنسرت را تشکیل می‌دهند. به گزارش خبرگزاری مهر، کنسرت «همهمه»، روز سه‌شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۱۹ در فرهنگسرای ارسباران تهران برگزار می‌شود.

 ابهام در افزایش کالابرگ | قدرت خرید کالابرگ چقدر کم شد؟
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ابهام در افزایش کالابرگ | قدرت خرید کالابرگ چقدر کم شد؟

از زمان تغییر سیاست‌های ارزی از دی‌ماه ۱۴۰۴ و آغاز اجرای طرح کالابرگ، نرخ ارز واردات کالاهای اساسی حدود ۳۰ درصد و نرخ تورم مصرف‌کننده حدود ۵۰ درصد رشد داشته است اما برخلاف تکلیف قانونی، اعتبار کالابرگ خانوارها همچنان روی یک‌میلیون تومان ثابت مانده است.

 چرا جامعه موسیقی ایرانی از دگرگونی گریزان است؟
۳۹ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

چرا جامعه موسیقی ایرانی از دگرگونی گریزان است؟

آرمان امروز : موسیقی ردیف دستگاهی شاید به لحاظ تاریخی قدمتی چند صدساله داشته باشد، اما اساتید و بزرگان گذشته، انرژی و توان بسیاری را صرف آن کرده‌اند. در تمام این سال‌ها موسیقی سنتی ایران به دلیل وجود سبک‌ها و سازهای جدید و وارداتی در خطر تغییر و تحریف بوده است اما با وجود اساتید، [ ]

 مقام آمریکایی: هیچ مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست؛ محاصره دریایی ادامه دارد
۲۵ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

مقام آمریکایی: هیچ مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست؛ محاصره دریایی ادامه دارد

مسئول آمریکایی در گفتگو با الحدث گفت: در حال حاضر هیچ مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست.

 هزینه عوام‌گرایی
۳۶ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

هزینه عوام‌گرایی

مفهوم پوپولیسم در ساختار علوم سیاسی از ایجاد تقابل میان جامعه نخبگان سیاسی، اقتصادی و فکری در برابر «مردم» تغذیه می‌کند. هرچقدر تقابل میان نخبگان «فاسد و در خدمت منافع گروه‌های خاص» با «مردم» شدیدتر باشد گروه‌ها، سیاستمداران و ایده‌های پوپولیستی مسیری هموارتر برای عملی کردن اهداف خود خواهند یافت و می‌توانند سریع‌تر نهادهای اجتماعی و قوانین را دور بزنند و حتی آنها را از معادلات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی حذف کنند.



دولت، مغلوب نبرد سایه‌ها و شیشه‌ها
روزنامه توسعه ایرانی

دولت، مغلوب نبرد سایه‌ها و شیشه‌ها

طهمورث گیلانی در روزهایی که ناترازی انرژی، از بنزین و گازوئیل گرفته تا برق، سفره و آسایش مردم را نشانه رفته است، اظهارات اخیر معاون رئیس جمهور درباره
افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو تازه آغاز شده است
روزنامه توسعه ایرانی

افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو تازه آغاز شده است

رامتین موثق در روزهای اخیر، وضعیت بازارها به شکلی درآمده است که نوسانات، محدود به بازارهایی چون طلا و دلار نمانده و تمام بازارها دچار التهاب شده اند.
پایه مزد طی 10 سال از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار رسید
روزنامه توسعه ایرانی

پایه مزد طی 10 سال از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار رسید

در سال های اخیر و مشخصا در ماه های پس از جنگ دستمزد واقعی کارگران سقوط سنگینی را تجربه کرده است. طبق استانداردهای جهانی، دستمزد روزانه
مسأله‌ای‌ فراتر از چند قلم کالای صادراتی
روزنامه توسعه ایرانی

مسأله‌ای‌ فراتر از چند قلم کالای صادراتی

رامین پرتو جنگ تعرفه ای آمریکا و کانادا بار دیگر به یکی از جدی ترین منازعات اقتصادی در میان متحدان غربی تبدیل شده است؛ منازعه ای که از اختلاف
مزد ترس
روزنامه توسعه ایرانی

مزد ترس

آریا طاری فوتبال در ناب ترین و بی رحم ترین شکل خود، آینه ای تمام نما از درون مایه انسان هاست؛ صحنه ای که در
روزنامه هفت صبح

عکس| سفر به گذشته؛ «سوزانا آلوز، صوفیا» سریال رویای نیمه شب در اتاق گریم سریال بیگانگان