
به گزارش ایسنا، آنژه پوستچ اوغلو، سرمربی استرالیایی النصر عربستان، سکوت خود را درباره واکنش خشمگینانه کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی این تیم پس از تعویض در دیدار برابر الاتفاق شکست.
النصر در این مسابقه که در چارچوب هفته سوم لیگ عربستان برگزار شد، با نتیجه ۳ بر ۲ به پیروزی رسید.
رونالدو پس از تصمیم پوستچ اوغلو برای تعویض او در بین دو نیمه، جنجال زیادی به پا کرد. این بازیکن هنگام ترک زمین بهشدت عصبانی به نظر میرسید؛ بهخصوص اینکه النصر در آن زمان با نتیجه ۲ بر صفر از الاتفاق عقب بود.
رونالدو که بهعنوان کاپیتان النصر معمولاً در چنین شرایطی از زمین خارج نمیشود، این بار با تصمیم سرمربی تعویض شد؛ تصمیمی که در نهایت نتیجه داد و النصر توانست با یک بازگشت تماشایی، شکست را با پیروزی عوض کند. سادیو مانه ستاره سنگالی النصر نیز با به ثمر رساندن دو گل در نیمه دوم، نقش مهمی در این کامبک داشت.
تصاویر منتشر شده از مسابقه، رونالدو را در حالی نشان میداد که پس از تعویض، دستهایش را با حالتی از خشم و سردرگمی بالا برده بود. او همچنین با عصبانیت با همتیمیها و اعضای کادر فنی صحبت کرد و در نهایت بازوبند کاپیتانی را روی زمین انداخت.
با این حال، ستاره پرتغالی پس از خروج از زمین همچنان همتیمیهایش را هدایت میکرد؛ بهویژه زمانی که النصر در پایان …












