قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۲۹ ساعت قبل

شناسایی ۵۲ نقطه برای ساماندهی دستفروشان در شیراز

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز از شناسایی و پیشنهاد ۵۲ نقطه در مناطق مختلف شهر برای ساماندهی دستفروشان خبر داد و گفت: ساماندهی باید با آماده‌سازی زیرساخت‌ها، هدایت افراد واجد شرایط به مکان‌های مناسب و برخورد قانونی با فعالیت‌های سازمان‌یافته و سوداگرانه دنبال شود.
 شناسایی ۵۲ نقطه برای ساماندهی دستفروشان در شیراز

روح‌الله خوشبخت جمعه ۳۰ مرداد در نشست بررسی وضعیت ساماندهی دستفروشان و بساط‌گستران شهر شیراز گفت: در ادامه فرآیند ساماندهی بساط‌گستران در شیراز، ۵۲ نقطه در مناطق مختلف شناسایی و پیشنهاد شده است و شهرداری نیز آماده‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز در برخی مناطق را آغاز کرده است.

وی افزود: همچنین برای نقاطی که شرایط لازم برای اجرای طرح را ندارند، امکان معرفی مکان‌های جایگزین از سوی مناطق پیش‌بینی شده است تا روند ساماندهی با توجه به ظرفیت‌های موجود در هر منطقه دنبال شود.

خوشبخت با تأکید بر ضرورت تعیین تکلیف نقاط باقی‌مانده، گفت: فرآیند ساماندهی باید با رویکردی عملیاتی، هماهنگ و نتیجه‌محور دنبال شود.

وی افزود: در تعدادی از مناطق، عملیات آماده‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز برای استقرار افراد انجام شده یا در حال اجراست و در صورتی که برخی نقاط پیشنهادی از نظر اجرایی قابلیت عملیاتی‌شدن نداشته باشند، مناطق می‌توانند مکان‌های جایگزین را برای ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز معرفی کنند.

خوشبخت با بیان اینکه ساماندهی بساط‌گستران تنها به جمع‌آوری افراد متخلف محدود نمی‌شود، ادامه داد: در این فرآیند باید میان افراد نیازمند و فعالیت‌های سازمان‌یافته و سوداگرانه تفکیک قائل شد.

وی تأکید کرد: هدف این است که افراد واجد شرایط به مکان‌های مناسب هدایت شوند و در مقابل، با فعالیت‌هایی که ماهیت سازمان‌یافته و سوداگرانه دارند، مطابق قانون برخورد شود.

محورهای پرتردد در اولویت ساماندهی

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز همچنین بر تداوم گشت‌های …





 مرگ مرد پیرانشهری با سقوط از درخت میوه
۲۴ دقیقه قبل / سایت رکنا

مرگ مرد پیرانشهری با سقوط از درخت میوه

مرد ۳۷ ساله در پی سقوط از بالای درخت در لاوین پیرانشهر جان باخت.

 تغییر در واریز حقوق کارمندان دولت رسما تایید شد / افزایش حقوق در راه است؟
۴۰ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

تغییر در واریز حقوق کارمندان دولت رسما تایید شد / افزایش حقوق در راه است؟

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین: خبرها از تغییر نحوه پرداخت حقوق کارمندان حکایت دارد. سازمان اداری و استخدامی کشور در اقدامی تازه، «طرح پرداخت مستقیم حقوق کارکنان...

 هجدهمین رویارویی تمام ایرانی استقلال و سپاهان؛ کمی آبی!
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

هجدهمین رویارویی تمام ایرانی استقلال و سپاهان؛ کمی آبی!

پایگاه خبری فوتبالی- یکی از 2 نبرد مهم هفته سوم، رویارویی استقلال و سپاهان در تهران است. به گزارش فوتبالی، دو تیم برای هجدهمین بار در تاریخ لیگ برتر با نیمکت‌های تمام ایرانی به مصاف هم می‌روند.در 17 رویارویی پیشین استقلال و سپاهان با نیمکت‌های تمام ایرانی، تعادلی نسبی برقرار است: 7 برد استقلال، 5 برد سپاهان و 5 تساوی. فقط یکی از 5 تقابل اخیر دو تیم با چنین شرایطی برنده نداشت.در 10 تا از این مصاف‌ها، امیر قلعه‌نویی روی نیمکت یکی از طرفین نشسته بود: 5 بار سرمربی استقلال (2 برد، 2 مساوی و یک باخت) ...,استقلال,سپاهان,گزارش آماری,پیشنهاد سردبیر

 پایان آزمون‌ و خطای شهری با ورود به عصر دوقلوهای دیجیتال
۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایمنا

پایان آزمون‌ و خطای شهری با ورود به عصر دوقلوهای دیجیتال

دوقلوهای دیجیتال با پیوند دادن داده، مدل‌سازی و تحلیل پیشرفته، برنامه‌ریزی شهری را از رویکردی واکنشی به فرایندی پیش‌نگر و بر پایه شواهد تبدیل می‌کنند. این فناوری امکان می‌دهد تصمیم‌های پیچیده پیش از اجرا آزمایش شوند، هزینه‌ها و ریسک‌ها کاهش و هماهنگی میان نهادهای مختلف افزایش پیدا کند.

 آخرین وضعیت سدهای تهران اعلام شد
۳۹ دقیقه قبل / سایت هم میهن

آخرین وضعیت سدهای تهران اعلام شد

بر اساس آخرین آمار شرکت مدیریت منابع آب ایران، سدهای تهران وضعیت متفاوتی دارند به‌طوری‌که سد ماملو کمترین و سد طالقان بیشترین حجم آب را در میان سدهای استان به خود اختصاص داده‌اند، با این حال نگرانی جدی برای تأمین آب تهران در روزهای پیش‌رو وجود ندارد اما همچنان مدیریت مصرف به‌عنوان ضرورتی اساسی مورد تأکید است.

 نهضت توسعه عدالت آموزشی وارد مرحله‌ای تازه شد
۳۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

نهضت توسعه عدالت آموزشی وارد مرحله‌ای تازه شد

وزیر آموزش و پرورش در آیین آغاز عملیات احداث مجتمع‌های آموزشی آینده‌محور در تهران، با تأکید بر این‌که رویکرد جدید در مدرسه‌سازی کشور صرفاً افزایش تعداد کلاس‌های درس نیست، اظهار کرد: امروز در مسیر ساخت «مدرسه آینده» قرار گرفته‌ایم؛ مدرسه‌ای که باید همزمان پاسخگوی نیازهای آموزشی، تربیتی، فناورانه، اجتماعی و فرهنگی دانش‌آموزان باشد.