
محمود گنجیفرد، در خصوص وضعیت انتقال و پذیرش مجروحان حادثه تصادف در شهرستان درمیان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: خوشبختانه از نخستین ساعاتی که از وقوع حادثه مطلع شدیم، پیشبینیهای لازم انجام شد و تعداد زیادی آمبولانس به محل اعزام شدند.
وی افزود: در مجموع ۱۷ دستگاه آمبولانس و یک فروند بالگرد برای انتقال مجروحان به محل حادثه اعزام شدند و حتی مجروحانی که به صورت سرپایی بودند و حال عمومی خوبی داشتند نیز برای بررسیهای بیشتر به بیمارستان منتقل شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه خوشبختانه در روند انتقال مجروحان و همچنین پس از حضور آنان در بیمارستان، مورد فوتی یا عارضهای گزارش نشد، ادامه داد: هیچ عارضه و فوتی در مسیر انتقال، در بیمارستان، اورژانس و یا بخش آیسییو پس از انتقال مجروحان نداشتیم.
گنجیفرد با اشاره به آمادگی بیمارستان برای پذیرش تعداد بالای مجروحان گفت: در بیمارستان نیز از قبل و در زمانی که مجروحان به بیمارستان رسیدند، آمادگی کامل پیشبینی شده بود و افزایش ظرفیت از نظر تعداد پرسنل و همچنین امکانات لازم مورد توجه قرار گرفته بود.
وی ادامه داد: تقریباً تمام بیماران بررسیهای تصویربرداری و سیتیاسکن داشتند و کار همه بیماران در اسرع وقت انجام شد و هیچ تأخیری در انجام بررسیها وجود نداشت، مگر آن میزان تأخیری که به طور طبیعی برای انجام سیتیاسکن یک بیمار و آماده شدن دستگاه برای بیمار بعدی لازم است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به پیگیری برای تأمین یک دستگاه سیتیاسکن پشتیبان برای مرکز تروما بیرجند، بیان کرد: نکتهای که وجود دارد این است که ما از چند ماه قبل، به همراه نماینده بیرجند، پیگیر تأمین سیتیاسکن پشتیبان بودیم.
گنجیفرد تصریح کرد: این در حالی است که ما از نظر سطحبندی، فراتر از سطح و ظرفیت و شاخص لازم هستیم؛ یعنی بر اساس مقیاس سطحبندی، سیتیاسکن دیگری به ما تعلق نمیگیرد؛ چه در سطح استان، چه در شهر بیرجند و چه در بیمارستان امام رضا(ع).
وی ادامه داد: اگر بخواهیم یک دستگاه سیتیاسکن اضافه کنیم، این موضوع خارج از سطحبندی است، اما با عنایت به کار کارشناسی انجامشده و با توجه به اصرار و توجیهاتی که ارائه کردیم مبنی بر اینکه …












