قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۵ ساعت قبل

نمایشگاه گروهی نقاشان کرمان در هفته دولت گشایش یافت

نمایشگاه گروهی نقاشان کرمان با عنوان «در بازتاب امکان» به مناسبت هفته دولت و با حضور هنرمندان و اساتید برجسته در تالار فرهنگ و هنر گشایش یافت.
 نمایشگاه گروهی نقاشان کرمان در هفته دولت گشایش یافت

مراسم افتتاحیه این نمایشگاه دوشنبه دوم شهریور با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، معاون امور هنری و سینمایی اداره کل، جمعی از مدیران، اساتید و هنرمندان نقاش برگزار شد.

مدیر تالار فرهنگ و هنر کرمان در این مراسم با اعلام اینکه ۶۰ اثر ارزشمند از ۳۹ هنرمند در این نمایشگاه به نمایش درآمده است، گفت: این آثار نقاشی و هنر معاصر تا ۱۱ شهریورماه در معرض دید عموم قرار گرفته است.

میثم ثمررخی با اشاره به تشکیل کارگروه هنرهای تجسمی در تالار فرهنگ و هنر کرمان افزود: نمایشگاه «در بازتاب امکان» یکی از ثمرات این کارگروه است که با تاکید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بر حمایت از تولیدات هنرمندان، شکل گرفته است.

وی از برپایی سه نمایشگاه متوالی به عنوان برنامه‌های مکمل یاد کرد که رویکرد جدیدی را در نگارخانه تالار رقم خواهد زد و تاکید کرد: همراه و همگام با بخش خصوصی و سایر نگارخانه‌های استان هستیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان نیز در این مراسم با اشاره به امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانداری کرمان، از اجرای ۵۰ برنامه شاخص فرهنگی و هنری در استان طی امسال و سال آینده خبر داد.

حسین اسحاقی افزود: سالی که بر کشور و به‌طور خاص بر حوزه فرهنگ و هنر گذشت، سال سختی بود؛ اما تمام تلاش خود را برای جبران عقب افتادگی در این مدت به‌کار گرفتیم و پیگیری‌های زیادی برای پیشبرد کارها انجام داده‌ایم.

وی با نام بردن از برنامه‌های پیش‌رو، اظهار کرد: یکی از این برنامه‌ها دوسالانه نقاشی ایران است که …



 ۷۵ درصد افراد با این تغییر ساده فشار خونشان کاهش می‌یابد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۷۵ درصد افراد با این تغییر ساده فشار خونشان کاهش می‌یابد

کاهش مصرف نمک می‌تواند در مدت کوتاهی به کاهش فشار خون کمک کند؛ یک مطالعه نشان داده است که برخی افراد تنها پس از یک هفته کاهش مصرف سدیم، افت قابل‌توجهی در فشار خون خود تجربه می‌کنند.

 پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه 3 شهریور 1405 | در انتظار ادامه رشد بازار بدون هیجان خرید
۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه 3 شهریور 1405 | در انتظار ادامه رشد بازار بدون هیجان خرید

اقتصادنیوز: برای معاملات سه شنبه می توان انتظار داشت که بازار همچنان مثبت باشد، اما احتمالا شدت تقاضا به اندازه ای نخواهد بود که شاهد شکل گیری صف های خرید گسترده در سراسر بازار باشیم.

 آمریکا تحریم های جدید علیه ایران اعمال کرد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

آمریکا تحریم های جدید علیه ایران اعمال کرد

وزارت امور خارجه ایالات متحده بامداد سه شنبه در بیانیه‌ای تحریم‌های جدید علیه ایران و نهادهای نظامی و دولتی اعلام کرد.

 تصاویر دیده نشده از آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

تصاویر دیده نشده از آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای

تصاویر دیده نشده از آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای استاد راهنما را می‌بینید و می‌شنوید.

 ورشکستگی آبی خراسان جنوبی
۴ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

ورشکستگی آبی خراسان جنوبی

برداشت بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی و اتکا به منابع چندهزارساله، خراسان جنوبی را به بحران ورشکستگی آبی، فرونشست زمین و تخلیه روستاها کشانده است.

 کوهــی میان آتش و یــخ
۴ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

کوهــی میان آتش و یــخ

در شمال «تانزانیا»، جایی که دشت‌های ساوانا زیر آفتاب گسترده شده‌اند، چیزی در دوردست به چشم می‌آید که انگار به این سرزمین تعلق ندارد؛ قله‌ای سفید که از میان ابرها بیرون آمده است. نزدیک‌تر که می‌شوی،



شاخص جهانی شهرهای هوشمند
روزنامه پیام ما

شاخص جهانی شهرهای هوشمند

بررسی شاخص جدید شهرهای هوشمند جهان نشان می‌دهد ادغام هوش مصنوعی در زیرساخت و خدمات شهری، نقش کلیدی در ارتقای کیفیت زندگی و تاب‌آوری شهری دارد.
سایت تابناک

هشدار درباره عطر زدن روی گردن!

از مقابله با زمینه‌های ایجاد جهش ارزی تا راهکار‌هایی برای حل مشکل تراستی‌ها
سایت نود اقتصادی

از مقابله با زمینه‌های ایجاد جهش ارزی تا راهکار‌هایی برای حل مشکل تراستی‌ها

رئیس کل اسبق بانک مرکزی در گفتگویی تفضیلی به تشریح ضرورت‌های سیاست‌های بهینه ارزی، واکاوی عامل اتفاقات ارزی پاییز و زمستان 1404، اقدامات لازم برای حل مشکل تراستی‌ها و همچنین جایگزینی سایر کشور‌ها به جای امارات پرداخت.
اقتصاد، خشم و سلامت روان
روزنامه پیام ما

اقتصاد، خشم و سلامت روان

تحلیل روان‌شناختی تأثیر فشار اقتصادی بر روابط خانوادگی. چگونه ناتوانی مالی به خشم تبدیل شده و صمیمیت و گفت‌وگو را در خانه از بین می‌برد.
زنان و بحران آب ایران
روزنامه پیام ما

زنان و بحران آب ایران

مهتا بذرافکن در نشست انجمن جامعه‌شناسی ایران از نابرابری جنسیتی در حکمرانی آب، غیبت زنان در تصمیم‌گیری و پیوند آب با عدالت اجتماعی گفت.
الگوی اقلیمی گردشگری برای مد
روزنامه پیام ما

الگوی اقلیمی گردشگری برای مد

صنعت مد برای تاب‌آوری اقلیمی باید از تجربیات گردشگری لوکس بیاموزد؛ ادغام حفاظت از طبیعت در برنامه‌ریزی، شفافیت زنجیره تأمین و مشارکت جوامع محلی.