قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۵ ساعت قبل

استاندار اصفهان: چرخه تولید و اقتصاد اصفهان حتی در سخت‌ترین شرایط متوقف نشد

استاندار اصفهان گفت: در سخت‌ترین شرایط به‌وجود آمده به‌علت خسارت به بخش‌های مختلف اقتصادی و صنعتی، اولویت مدیریت استان، حفظ چرخه تولید و اقتصاد بود و فعالان اقتصادی و صنعتی اصفهان بدون انتظار برای ابلاغ حمایت‌های دولتی، برای استمرار فعالیت و بازسازی مجموعه‌های آسیب‌دیده خود پای کار آمدند.
 استاندار اصفهان: چرخه تولید و اقتصاد اصفهان حتی در سخت‌ترین شرایط متوقف نشد

صبح سه‌شنبه سوم شهریور، در نخستین جلسه‌ای که با حضور سیدمحمد اتابک به‌عنوان وزیر صنعت، معدن و تجارت در استان اصفهان برگزار شد، فعالان اقتصادی  در محل اتاق بازرگانی نسبت به موانع موجود در فضای صنعتی و اقتصادی کشور، با وزیر صمت به گفت‌وگو پرداختند. 

صنعتگران اصفهان برای تداوم تولید پای کار آمدند

مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان در این نشست اظهار کرد: اصفهان طی ماه‌های گذشته شرایط بسیار سختی را پشت‌سر گذاشته است. ما جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان را پشت سر گذاشتیم و در سخت‌ترین شرایط نیز اولویت ما این بود که چرخه تولید و چرخه اقتصاد استان متوقف نشود.

وی افزود: استان اصفهان هیچ‌گاه برای ورود به عرصه عمل، در انتظار ابلاغ حمایت‌های دولتی نماند. با اتاق بازرگانی و صنعتگران استان ارتباط برقرار کردیم و مسائل را در کنار یکدیگر قرار دادیم تا برای آن‌ها وارد عمل شویم.

استاندار اصفهان بیان کرد: حقیقت این است که بسیاری از دوستان و فعالان اقتصادی که امروز در این عرصه فعالیت می‌کنند، ازجمله افرادی هستند که متحمل خسارت شده‌اند، اما با وجود این شرایط، همه آنان پای کار هستند تا مجموعه‌های خود را بازسازی کنند. این روند را با شعار پیشرفت در استان ادامه می‌دهیم و تلاش می‌کنیم چرخه فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی همچنان برقرار باشد.

مسائل صنایع مادر در بازدیدهای میدانی بررسی می‌شود

جمالی‌نژاد با اشاره به برنامه بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت از صنایع استان یادآور شد: در بازدیدهایی که از صنایع استان خواهیم داشت، ازجمله صنایع مادر و فولاد مبارکه، مسائل و موضوعات مختلف را از نزدیک بررسی خواهیم کرد. درباره برخی مسائل و موضوعات خاص نیز، در جلسات حضوری و همچنین در جریان بازدیدهایی که خواهیم داشت، مطالب و مسائل مربوطه را به صورت مشروح مطرح خواهم کرد.

وی با اشاره به مطالبه چندساله استان در این حوزه گفت: حداقل انتظاری که در این زمینه وجود دارد، موضوعی است که چندسال است مطرح شده و امیدواریم در این فرصت بتوانیم آن را با جدیت دنبال و تعیین تکلیف کنیم.

استاندار اصفهان با اشاره به ظرفیت‌ها و اقدامات انجام‌شده در این استان اظهار کرد: برای صدور مجوز، گاهی تنها یک گره بانکی وجود دارد که باید باز شود و اگر این …



 پارامونت دنباله How to Lose a Guy in 10 Days را توسعه می‌دهد؛ کیت هادسون تهیه‌کننده پروژه شد
۳۲ دقیقه قبل / سایت سلام سینما

پارامونت دنباله How to Lose a Guy in 10 Days را توسعه می‌دهد؛ کیت هادسون تهیه‌کننده پروژه شد

پارامونت ساخت دنباله فیلم کمدی رمانتیک محبوب «چگونه مردی را در ۱۰ روز از دست بدهیم» را وارد مرحله توسعه کرده است. کیت هادسون، ستاره فیلم اصلی، در این پروژه نقش تهیه‌کننده دارد و سازندگان امیدوارند متیو مک‌کانهی نیز برای بازگشت به این مجموعه همراه او شود.

 وزیرخارجه عمان وارد تهران شد
۴۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

وزیرخارجه عمان وارد تهران شد

بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه سلطنت عمان وارد تهران شد

 بازار ۵۰ همتی تبلیغات مجازی قاعده‌مند می‌شود؛ نوبت شفافیت اینفلوئنسرها و واسطه‌هاست؟
۲۵ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

بازار ۵۰ همتی تبلیغات مجازی قاعده‌مند می‌شود؛ نوبت شفافیت اینفلوئنسرها و واسطه‌هاست؟

با تصویب سند توسعه و ساماندهی تبلیغات تجاری در فضای مجازی، بازار پررونق و تا حد زیادی مبهم تبلیغات آنلاین ــ از اینفلوئنسرها و بازارگاه‌های تبلیغاتی تا تبلیغات در سکوهای داخلی و خارجی توسط بازیگران ایرانی ــ وارد مرحله تازه‌ای از شفافیت، پایش، رتبه‌بندی و نظارت می‌شود؛ بازاری که ارزش سالانه آن بین ۳۰ تا ۵۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

 محدودیت وزارت فرهنگ در قیمت‌گذاری خدمات هنری بخش خصوصی
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

محدودیت وزارت فرهنگ در قیمت‌گذاری خدمات هنری بخش خصوصی

عرضه بلیت نمایش برخی تئاترها با قیمت‌های مختلف برخی انتقادات را متوجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کرده است؛ این در حالی است که مطابق ماده ۴۸ قانون برنامه هفتم، دولت جز در موارد استثنایی اجازه قیمت‌گذاری کالاها و خدمات بخش خصوصی را ندارد.

 طرح آشیان در تهران؛ جزئیات «مسکن استیجاری» برای مستأجران تهرانی
۴۰ دقیقه قبل / سایت فرارو

طرح آشیان در تهران؛ جزئیات «مسکن استیجاری» برای مستأجران تهرانی

طرح آشیان (مسکن استیجاری) برای متقاضیانی است که زیر پنج سال از ازدواج آنها گذشته است و در دهک‌های درآمدی یک تا شش قرار دارند

 زن تهرانی پس از اختلافات شدید با شوهرش ناپدید شد
۵۹ دقیقه قبل / سایت رکنا

زن تهرانی پس از اختلافات شدید با شوهرش ناپدید شد

ردپای اختلافات مالی و ملکی در پرونده ناپدید شدن زن جوان؛ تحقیقات جنایی برای کشف سرنوشت او ادامه دارد