قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

باند سارقان خودرو در مبارکه منهدم شد؛کشف ۷ فقره سرقت

اصفهان- فرمانده انتظامی مبارکه از دستگیری اعضای باند ۴ نفره سارقان و مالخران خودرو خبر داد و گفت:متهمان درمواجهه با شواهد پلیس به۷فقره سرقت خودرو درشهرستان‌های مبارکه و اصفهان اعتراف کردند.
 باند سارقان خودرو در مبارکه منهدم شد؛کشف ۷ فقره سرقت

سرهنگ مصطفی صادق‌زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت سریالی خودرو در سطح شهرستان مبارکه، شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان این سرقت‌ها به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران تجسس پاسگاه انتظامی دهسرخ قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پلیس با انجام اقدامات تخصصی، بررسی‌های دقیق میدانی و بهره‌گیری از سرنخ‌های به‌دست‌آمده، موفق شدند ردپای اعضای یک باند حرفه‌ای سرقت را در این پرونده شناسایی کنند. مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی، در عملیاتی غافلگیرانه و ضربتی وارد عمل شده و متهمان را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه با اشاره به جزئیات دستگیری اعضای این باند تصریح کرد: در این عملیات متمرکز، ۴ نفر از اعضای باند شامل سارقان خودرو و مالخران اموال مسروقه دستگیر شدند. متهمان در بازجویی‌های فنی و تخصصی پلیس، به ارتکاب ۷ فقره سرقت خودرو در محدوده شهرستان‌های مبارکه و اصفهان اعتراف کردند.

صادق‌زاده به کشفیات به‌دست‌آمده از مخفیگاه متهمان اشاره کرد و گفت: مأموران در بازرسی از محل اختفای سارقان، ۲ دستگاه خودروی پراید مسروقه را کشف و توقیف کردند. متهمان پرونده پس از اعتراف به جرایم خود و تکمیل پرونده مقدماتی، جهت طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

وی با تأکید بر عزم جدی نیروی انتظامی در برخورد با مجرمان و مخلان امنیت مالی شهروندان، خاطرنشان کرد: از عموم مردم درخواست می‌شود وسایل نقلیه خود را به تجهیزات ایمنی نظیر دزدگیر، قفل فرمان و قفل پدال مجهز کنند، از پارک خودرو در نقاط خلوت، تاریک و فاقد روشنایی خودداری کرده و هرگونه موارد مشکوک را بلافاصله از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند. کد مطلب 6905920



 شبکه خادمیاری رضوی؛ گسترش فرهنگ خدمت به مردم در سراسر ایران اسلامی - تسنیم
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

شبکه خادمیاری رضوی؛ گسترش فرهنگ خدمت به مردم در سراسر ایران اسلامی - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، عباس آذرباد ظهر امروز درهمایش خادمیاران رضوی در اردستان اظهار داشت: اسفندماه سال 1393، همزمان با انتصاب آیت‌الله شهید سیدابراهیم رئیسی به تولیت آستان قدس رضوی، در حکم ایشان که بعدها به «منشور خدمت» معروف شد، بر ضرورت گسترش معارف قرآنی، مکتب اهل‌بیت(ع) و فرهنگ خدمت از محدوده حرم مطهر رضوی به سراسر ایران اسلامی تأکید شد.

وی افزود: در این حکم تأکید شده بود که آستان قدس رضوی ظرفیت فرهنگی عظیمی دارد که می‌تواند در فضای عمومی کشور و جهان اسلام اثرگذار باشد و این ظرفیت باید با کمک خبرگان و نخبگان فرهنگی توسعه پیدا کند؛ بر همین اساس، شبکه خادمیاری و خدمت رضوی در سراسر کشور بنیان‌گذاری شد.

معاون خادمیاری کانون خدمت رضوی استان اصفهان با بیان اینکه فلسفه اصلی خادمیاری، صرفاً خدمت در حرم مطهر رضوی نیست، گفت: هر فرد با هر توانمندی، تخصص و مهارتی که دارد می‌تواند در شهر و دیار خود و به نام امام رضا(ع)، گره ای از مشکلات مردم باز کند و به شکرانه توفیق خدمتگزاری در این مسیر، در جامعه خدمت‌رسانی داشته باشد.

آذرباد بیان کرد: یکی از افتخارات خادمیاران، بهره‌مندی از فرصت خدمت و کشیک در حرم مطهر امام رضا(ع) است، اما هدف اصلی این است که خادمیاران در محل زندگی خود، نیازمندان و افرادی را که به هر نوع خدمتی احتیاج دارند شناسایی کرده و در حد توان برای رفع مشکلات آنان اقدام کنند.

وی با اشاره به ویژگی‌های شبکه خادمیاری رضوی گفت: نخستین و شاید مهم‌ترین ویژگی این شبکه، مردمی بودن آن است و این شبکه با محوریت حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) و با بهره‌گیری از معارف رضوی فعالیت می‌کند و در عین مردمی بودن، دارای ساختار منظم و تشکیلاتی است.

معاون خادمیاری کانون خدمت رضوی استان اصفهان تاکید کرد: آموزش مستمر و برنامه‌ریزی برای انواع خدمت از دیگر ویژگی‌های این شبکه است و برای نیازهای مختلف جامعه، خدمت مشخص تعریف شده است و در حال حاضر حدود 212 عنوان خدمت در شبکه رضوی و در ذیل 20 کانون تعریف شده که حوزه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی را پوشش می‌دهد.

آذرباد با اشاره به خدمات متنوع این شبکه اظهار داشت: در حوزه‌های تعلیم و تربیت، مشاوره و روانشناسی، مسائل حقوقی، خانواده، اردوهای جهادی و بسیاری …



 نبود زیرساخت بانکی، تجارت را به مسیرهای غیررسمی کشانده است - تسنیم
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

نبود زیرساخت بانکی، تجارت را به مسیرهای غیررسمی کشانده است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، قاسم جباری، رئیس انجمن فولاد استان اصفهان در نشست خبری هجدهمین دوره نمایشگاه بین المللی فولاد و متالورژی اصفهان (متالکس 1405) با اشاره به چالش‌های موجود در مسیر تجارت و صادرات محصولات فولادی، گفت: نبود زیرساخت‌های مناسب بانکی و محدودیت در مبادلات مالی، یکی از مشکلات اساسی فعالان این صنعت است و موجب شده بخش قابل توجهی از تجارت به شکل غیرشفاف و از مسیرهای غیررسمی انجام شود.

وی با تأکید بر ضرورت بهینه‌سازی تولید و محصولات فولادی اظهار کرد: محصولی که در ایران تولید می‌شود باید بتواند در بازارهای هدف به شکل مناسب عرضه و معامله شود، اما در حال حاضر نبود سازوکارهای بانکی و اعتباری مناسب، امکان انجام بسیاری از معاملات را از فعالان اقتصادی گرفته است.

جباری ادامه داد: مشکل اصلی در شرایط فعلی، موضوع اعتبار و دسترسی به ابزارهای مالی برای انجام مبادلات تجاری است. وقتی زیرساخت‌های بانکی لازم وجود نداشته باشد، فعالان اقتصادی ناچار می‌شوند برای ادامه فعالیت خود از روش‌های غیررسمی استفاده کنند که این مسئله هزینه و ریسک تجارت را افزایش می‌دهد.

رئیس انجمن فولاد استان اصفهان با اشاره به اهمیت بازارهای صادراتی گفت: بازارهایی مانند عراق و ارمنستان برای صنعت فولاد کشور اهمیت دارند و اگر در مقاطع مختلف نتوانیم نیاز مشتریان و الزامات بازار را تأمین کنیم، رقبا به سرعت جایگزین محصولات ایرانی خواهند شد.

وی افزود: ممکن است در شرایط فعلی برخی بازارها به دلیل محدودیت‌های موجود فرصت مناسبی برای ایران ایجاد کنند، اما اگر مشکلات ساختاری و موانع تجاری برطرف شود، مشتریانی که در این مدت به دنبال تأمین‌کنندگان جایگزین رفته‌اند، لزوماً به بازار ایران بازنخواهند گشت.

جباری با طرح این پرسش که توسعه ظرفیت تولید فولاد باید چه دستاوردی برای کشور داشته باشد، گفت: اگر قرار است ظرفیت تولید فولاد کشور به 55 میلیون تن برسد و در کنار آن هزینه‌های زیست‌محیطی و آلودگی‌های ناشی از تولید نیز تحمل شود، باید مشخص شود که بازگشت اقتصادی این سرمایه‌گذاری‌ها برای کشور چگونه و از چه مسیری محقق خواهد شد.

انتهای پیام/174  



 اصفهان؛ قطب 40 درصدی تولید فولاد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اصفهان؛ قطب 40 درصدی تولید فولاد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مهران محجوب نژاد، معاون برنامه ریزی شرکت فولاد تکنیک در نشست خبری هجدهمین دوره نمایشگاه بین المللی فولاد و متالورژی اصفهان( متالکس 1405)، با اشاره به جایگاه راهبردی صنعت فولاد در اقتصاد کشور، اظهار داشت: حدود 16 درصد از صادرات غیرنفتی، 20 درصد از بازار سهام و به طور مستقیم و غیرمستقیم حدود 5 تا 6 درصد از کل اشتغال کشور به این صنعت وابسته است که نشان میدهد با چه صنعت عظیمی رو به رو هستیم.

وی با تأکید بر نقش کلیدی اصفهان در این عرصه، خاطرنشان کرد: استان اصفهان با دارا بودن 30 تا 40 درصد از ظرفیت فولاد کشور، به ویژه با حضور شرکتهای بزرگی همچون فولاد مبارکه، ذوب آهن و واحد های خصوصی فعال، عملاً موتور محرک این صنعت به شمار میرود و همین پتانسیل، ایدۀ شکلگیری رویداد متالکس در این شهر بود.

برنامه های توسعه ای در افق برنامه هفتم

این مسئول با یادآوری افق برنامه هفتم توسعه تا سال 1407، تصریح کرد: برنامه های ما بر توسعۀ متوازن و پایدار صنعت فولاد متمرکز است. یکی از اولویتها، هم افزایی واحد های کوچک مقیاس و پراکنده برای ایجاد ظرفیتهای بزرگ اقتصادی (نظیر مجتمع های 10 میلیون تنی) است تا بتوانیم در سطح منطقه و جهان رقابت پذیر باشیم، همانگونه که کشورهای کره، ژاپن و چین با همین رویکرد به غولهای فولادی تبدیل شده اند.

وی در ادامه به چالش تأمین پایدار مواد اولیه اشاره کرد و گفت: اگر اکتشافات توسعه ای پیدا نکند و از ظرفیتهای فرا سرزمینی غافل شویم، در 10 تا 15 سال آینده با بحران سنگ آهن مواجه خواهیم شد.

معضل انرژی؛ کاهش 40 درصدی بهره برداری

محجوب نژاد یکی از مشکلات اساسی را بخش انرژی دانست و افزود: در سالهای اخیر قیمت حامل های انرژی 30 تا 40 برابر افزایش یافته و فشار ناشی از ناترازی برق و گاز، باعث کاهش 40 درصدی استفاده از ظرفیتهای تولید (معادل حدود 20 درصد کاهش انرژی) شده است. به طوری که اگر مسئله انرژی حل میشد، میتوانستیم حدود 2 میلیون تن بیشتر تولید کنیم. سرمایه گذاری در بهینه سازی مصرف انرژی، توسعۀ زیرساختها (به ویژه شبکه ریلی) و به روز رسانی تکنولوژی، از ضرورت های اجتناب ناپذیر است.

تغییر رویکرد از تولید خام به محصولات ارزش افزوده



 رکود بازار صنایع دستی اصفهان؛ هنرمندان برای فروش تولیدات‌ مشکل دارند - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رکود بازار صنایع دستی اصفهان؛ هنرمندان برای فروش تولیدات‌ مشکل دارند - تسنیم

استانها

 نورالله عبداللهی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان به شرایط حاکم بر بازار صنایع دستی اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین دغدغه فعلی فعالان این حوزه، مسئله فروش است.

وی افزود: به دلیل شرایط خاص کشور و افزایش قیمت ارز، هزینه تهیه مواد اولیه برای هنرمندان افزایش یافته است و از سوی دیگر، بسیاری از هنرمندان از اسفندماه تولیدات خود را برای عرضه در ایام نوروز آماده کرده بودند که شرایط جنگی مانع از فروش این محصولات شد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان ادامه داد: بسیاری از هنرمندان برای خرید مواد اولیه و تولید محصولات خود هزینه کرده و بدهکار شده بودند، اما به دلیل شرایط ایجادشده نتوانستند محصولات خود را در زمان پیش‌بینی‌شده به فروش برسانند.

عبداللهی درباره اقدامات انجام‌شده برای تقویت بازار فروش صنایع دستی گفت: برنامه‌ریزی‌هایی در حوزه‌های مختلف بازاریابی داخلی و خارجی در حال انجام است و در خردادماه نیز رویدادها و نمایشگاه‌های مختلفی در استان برگزار شد تا زمینه‌ای برای فروش محصولات هنرمندان فراهم شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه بسته‌بندی محصولات صنایع دستی افزود: در این زمینه نیز کارگروهی فعال است و تلاش می‌شود وضعیت بسته‌بندی محصولات ارتقا پیدا کند، اما بخش عمده مشکلات همچنان به مسئله فروش بازمی‌گردد.

معاون صنایع دستی اصفهان گفت: در شهر اصفهان نیز «پنجشنبه‌های هنر» در پارک شهید رجایی و گذر صنایع دستی برگزار می‌شود و در شهرستان‌ها نیز با توجه به شرایط، نمایشگاه‌هایی برای عرضه و فروش محصولات هنرمندان برپا شده است.

اصفهان یک‌هشتم سهمیه بیمه هنرمندان کشور را جذب کرد

عبداللهی با اشاره به وضعیت بیمه هنرمندان صنایع دستی بیان کرد: بیمه هنرمندان یکی از معضلات اصلی فعالان این حوزه است، اما استان اصفهان در جذب سهمیه‌های اختصاص‌یافته برای بیمه هنرمندان در کشور پیشتاز بوده است.

وی افزود: طی دو سال گذشته دولت برای بیمه هنرمندان در سراسر کشور سهمیه 8 هزار نفری اختصاص داد که از این تعداد، سهم استان اصفهان هزار نفر بود و این سهمیه جذب شد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث فرهنگی، …



 گفت‌و‌گوی صمیمانه مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با هنرمندان نصف جهان - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

گفت‌و‌گوی صمیمانه مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با هنرمندان نصف جهان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، در جریان سفر مدیرعامل صندوق اعتباری هنر به استان اصفهان، نشست صمیمی با فعالان فرهنگی، هنری و قرآنی استان شامگاه چهارشنبه 28 مردادماه برگزار شد؛ نشستی که در آن ضمن طرح مسائل و دغدغه‌های جامعه هنری، از هنرمندان نقش آفرین در حماسه جنگ رمضان تجلیل شد.

در این برنامه که شامگاه چهارشنبه 28 مرداد مردادماه برگزار شد، هنرمندان و فعالان فرهنگی این استان با مدیرعامل و مدیران صندوق به گفت‌وگو نشستند و مسائل، دغدغه‌ها و دیدگاه‌های خود را در فضایی صمیمانه و صریح مطرح کردند.

مدیرعامل صندوق در ابتدای سخنان خود با ابلاغ سلام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اصفهان برای فرهنگ و هنر ایران یک نام آشنا و ریشه‌دار است و خوشبختانه از ظرفیت‌های ارزشمند و زیرساخت‌های خوبی برخوردار است. آنچه برای ما اهمیت دارد این است که این ظرفیت و خدمات، در سراسر استان و میان هنرمندان شهرستان‌ها نیز به یک اندازه در دسترس باشد.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر تأکید کرد: حضور ما در اصفهان برای شنیدن مسائل هنرمندان است؛ اینکه بدانیم هنرمند در شهرستان چه دغدغه‌ای دارد، چه خدمتی برایش دسترس‌پذیر نیست و صندوق در کجا می‌تواند نقش مؤثرتری ایفا کند.

پوراحمدی ضمن تشریح خدمات صندوق بیان کرد: صندوق اعتباری هنر خدمات خود را در قالب 40 طرح و در 5 بخش اصلی خدمات بیمه تأمین اجتماعی، بیمه درمان تکمیلی، تسهیلات و طرح تکریم و کمک مستمری ارائه می دهد.

پوراحمدی در تشریح وضعیت ارائه خدمات صندوق در استان اصفهان بیان کرد: صندوق اعتباری هنر در حال حاضر بیش از 100 هزار عضو دارد که از این میان 4 هزار و 700 نفر، هنرمندان اصفهانی هستند. از این تعداد، بیش از 3 هزار و 800 نفر از خدمات بیمه تأمین اجتماعی، 2 هزار نفر از خدمات بیمه تکمیلی بهره‌مندند و 17 نفر از هنرمندان دارای نشان درجه یک هنری تحت پوشش طرح تکریم هستند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر ادامه داد: اصفهان از نظر زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی و هنری شرایط ارزشمندی دارد، اما گستردگی استان و حضور هنرمندان در شهرستان‌های مختلف، ضرورت توجه به دسترسی برابر آنان به خدمات و حمایت‌ها را بیشتر می‌کند. بر همین اساس، یکی از اهداف حضور میدانی صندوق، شناخت مسائل هنرمندان در …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 ستاره جوان ایران راهی فوتبال پرتغال می‌شود
سایت هم میهن

ستاره جوان ایران راهی فوتبال پرتغال می‌شود

هافبک تکنیکی و لژیونر ایرانی شاغل در روسیه به لیگ فوتبال پرتغال می‌پیوندد.
 آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی
سایت رکنا

آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

حوادث رکنا: فریب با وعده اعزام به ترکیه پایان تلخی برای زن جوان داشت؛ اما عملیات ضربتی و غافلگیرانه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به اسارت وی پایان داد و آدم‌ربای تبهکار را در مخفیگاهش در شهرک راه‌آهن به دام انداخت.
 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.
 واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!
سایت هم میهن

واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.
 رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود
سایت ایران آنلاین

رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود

k: زاهدان | سیستان و بلوچستان | رسانه های خارجی | هفته وحدت
 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

سفر جرد کوشنر به مصر و سرزمین‌های اشغالی، در ظاهر برای احیای طرح صلح غزه انجام شد؛ اما همزمانی گفت‌وگو با حماس و حمایت از شروط تل‌آویو، دوگانگی راهبرد آمریکا و نیاز ترامپ به دستاوردسازی سیاسی را آشکارتر هم کرد.