قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

پرونده رامک خودرو روی میز دادگاه؛ قرائت کیفرخواست متهمان

رسیدگی به پرونده رامک خودرو با حضور بیش از هزار و ۸۰۰ شاکی آغاز شد و نماینده دادستان اتهامات متهمان را تشریح کرد.
 پرونده رامک خودرو روی میز دادگاه؛ قرائت کیفرخواست متهمان

به گزارش خبرگزاری مهر، دادگاه رسیدگی به پرونده موسوم به «رامک خودرو» به ریاست قاضی علی غلامی، رئیس شعبه ۱۰۶۵ مجتمع قضایی ویژه امور اقتصادی تهران، امروز شنبه ۱۰ مردادماه ۱۴۰۵ با حضور نماینده دادستان، متهمان، وکلای متهمان پرونده، بیش از هزار و ۸۰۰ نفر از شکات و وکلای آن‌ها آغاز شد.

شکات این پرونده از سال ۹۶ و ۹۷ برای خودرو تیولی نام نویسی کرده و مبالغ متفاوتی از ۴۵ میلیون تومان تا ۱۰۰ میلیون تومان برای هر خودرو پرداخت کرده‌اند، اما هنوز خودرو خود را تحویل نگرفته‌اند.

در ابتدای جلسه قاضی غلامی رئیس شعبه ۱۰۶۵ دادگاه کیفری دو مجتمع قضایی ویژه امور اقتصادی تهران، با اعلام رسمیت جلسه اظهار کرد: جلسه رسیدگی به این پرونده با حضور نماینده دادستان تهران، شکات و وکلای آن‌ها، متهمان و وکلای آن‌ها و سایر اشخاصی که حضورشان مطابق قانون ضروری است برگزار شده است.

وی افزود: رسیدگی در این پرونده صرفاً بر اساس قانون، محتویات پرونده، ادله موجود و دفاعیات طرفین انجام خواهد شد و تا پیش از صدور رأی قطعی، اصل برائت و حقوق دفاعی متهمان به طور کامل رعایت می‌شود.

قاضی غلامی با اشاره به تعدد شکات و مالباختگان این پرونده، حفظ نظم، آرامش و رعایت نوبت در بیان مطالب را ضروری دانست و از حاضران خواست از هرگونه اظهارنظر خارج از نوبت، ایجاد بی‌نظمی یا قطع سخنان دیگران خودداری کنند.

وی تصریح کرد: دادگاه فرصت لازم را برای استماع اظهارات تمامی اشخاصی که مطابق قانون باید سخنان آنان شنیده شود فراهم خواهد کرد. با توجه به کثرت شکات، پس از قرائت کیفرخواست از سوی نماینده دادستان، ابتدا اظهارات نمایندگان یا وکلای شکات استماع خواهد شد و در صورت اقتضا، از سایر شکات نیز تحقیقات یا استماع اظهارات لازم به عمل خواهد آمد. پس از آن دفاعیات متهمان و وکلای آنان استماع می‌شود و دادگاه درباره انجام سایر اقدامات قانونی تصمیم‌گیری خواهد کرد.

پس از اعلام رسمیت جلسه نماینده دادستان تهران با کسب اجازه از دادگاه به قرائت کیفرخواست پرداخت و اظهار کرد: در این پرونده پیش از این در چند مرحله کیفرخواست صادر شده است و در جلسه حاضر تعدادی از کیفرخواست‌های صادره به صورت توأمان مورد رسیدگی قرار می‌گیرد بر همین اساس کیفرخواست‌ها به ترتیب قرائت خواهد شد.

نماینده دادستان در تشریح …





 نقشه زن سوم برای قتل شوهر
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

نقشه زن سوم برای قتل شوهر

زنی که متهم است با همدستی یکی از بستگانش همسرش را به قتل رسانده، در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شد.

 چاه پر از جمجمه در حاشیه «موته» | محیط زیست در انتظار نتایج آزمایش ‌ها | متخلفان نقره داغ می‌ شوند
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

چاه پر از جمجمه در حاشیه «موته» | محیط زیست در انتظار نتایج آزمایش ‌ها | متخلفان نقره داغ می‌ شوند

کشف ده ‌ها جمجمه از یک حلقه چاه در حاشیه پارک ملی موته، پرونده‌ قتل عام گونه‌های حیات وحش را پیش روی پلیس و یگان حفاظت محیط زیست قرار داده است.

 تعمیر سرخود کولر، جان مرد جوان را گرفت
۴۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

تعمیر سرخود کولر، جان مرد جوان را گرفت

سخنگوی سازمان آتش نشانی مشهد از جان باختن یک مرد بر اثر برق گرفتگی هنگام تعمیر کولر خبر داد.

 حق‌السهم پروژه‌های شهرداری، به مسکن اجتماعی و اجاره‌داری حرفه‌ای اختصاص می‌یابد
۶ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

حق‌السهم پروژه‌های شهرداری، به مسکن اجتماعی و اجاره‌داری حرفه‌ای اختصاص می‌یابد

علیرضا زاکانی، شهردار تهران در پاسخ به پرسش تجارت‌نیوز گفت: «حق‌السهم پروژه‌های شهرداری، به مسکن اجتماعی و اجاره‌داری حرفه‌ای اختصاص می‌یابد.»

 فیلم / صفر تا صد پرونده کودک ربایی یک زن در تهران از زبان سرهنگ نثاری
۱۱ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم / صفر تا صد پرونده کودک ربایی یک زن در تهران از زبان سرهنگ نثاری

حوادث رکنا: معون جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری عوامل ربایش یک نوزاد و بازگرداندن او به خانواده‌اش پس از حدود هشت ماه خبر داد.

 هفت مطالبه از رئیس جمهور برای نجات سرمایه پزشکی ایران | در بسیاری از حوزه‌ها رتبه اول تا دهم جهان هستیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هفت مطالبه از رئیس جمهور برای نجات سرمایه پزشکی ایران | در بسیاری از حوزه‌ها رتبه اول تا دهم جهان هستیم

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی کیفیت آموزش پزشکی، بازآفرینی معماری حقوقی سلامت، مقابله با مداخلات غیرمجاز و شبه‌علم، تحقق قدرت دارویی، تعیین تکلیف حکمرانی سلامت دیجیتال، گردشگری سلامت و… را از مهم‌ترین مطالبات حوزه پزشکی از رئیس جمهور عنوان کرد.