قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۲ ساعت قبل

مخازن زباله تهران به زیر زمین می‌روند

شهرداری تهران برای ساماندهی مخازن پسماند، توسعه مخازن زیرزمینی را در دستور کار قرار داده؛ طرحی که در چند منطقه تهران و شهرهایی از کشورهای مختلف اجرا شده است.
 مخازن زباله تهران به زیر زمین می‌روند

به گزارش خبرنگار مهر، سال‌هاست مخازن زباله در گوشه و کنار کوچه‌ها و خیابان‌های تهران، بخشی از چهره روزمره شهر هستند مخازنی که گاهی پسماند در اطرافشان پراکنده می‌شود و حضور زباله‌گردها نیز وضعیت اطراف آنها را نامرتب‌تر می‌کند؛ موضوعی که علاوه بر ایجاد آلودگی بصری، مشکلاتی مانند انتشار بوی نامطبوع و شیرابه را به دنبال دارد.

حالا مدیریت شهری برای ساماندهی این وضعیت، راهکار دیگری را دنبال می‌کند انتقال مخازن زباله به زیر زمین طرحی که اجرای نمونه‌های آن در چند منطقه تهران آغاز شده و قرار است در صورت موفقیت، در نقاط بیشتری از پایتخت توسعه پیدا کند.

تجربه اجرای مخازن زیرزمینی

داود گودرزی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت اجرای مخازن زیرزمینی زباله اظهار کرد: ما در منطقه ۱۷ و منطقه ۱۲ این طرح را انجام دادیم و یک مدل هم در منطقه ۲ اجرا کردیم. این‌ها موفق بودند و داریم توسعه می‌دهیم و جزو برنامه‌های امسال ماست که تعدادشان را بیشتر کنیم؛ ضمن اینکه هرچند منطقه نیز اجرای این طرح را آغاز کرده‌اند.

بر اساس اعلام سازمان مدیریت پسماند، اجرای پایلوت مخازن زیرسطحی در مناطق ۱۲ و ۱۷ موفق ارزیابی شده است. کاهش دسترسی زباله‌گردها و حیوانات موذی به پسماند، کاهش آلودگی بصری، کاهش شیرابه و کم شدن بوی نامطبوع از جمله کارکردهایی است که برای این مخازن عنوان شده است.

مخازن زیرزمینی با قرار گرفتن بخش اصلی مخزن در زیر سطح زمین، فضای کمتری را در سطح معبر اشغال می‌کنند و می‌توانند از پراکنده شدن پسماند در اطراف مخزن جلوگیری کنند؛ موضوعی که در صورت …



 هشدار  درباره توزیع بنزین متانولی / خطر تخریب عصب بینایی شهروندان و نابودی موتور خودروها
۱۸ ساعت قبل / سایت رکنا

هشدار درباره توزیع بنزین متانولی / خطر تخریب عصب بینایی شهروندان و نابودی موتور خودروها

اجتماعی رکنا، در پی مطرح شدن طرح افزودن متانول به سبد سوخت کشور، رضا مختار، پژوهشگر ارشد حوزه انرژی با اعلام غیرقانونی و خطرناک بودن این اقدام تاکید کرد ورود حتی ۳ درصد متانول به بنزین، علاوه بر ایجاد خسارت‌های سنگین فنی به خودروها، از طریق تبخیر شدید و تبدیل بیوشیمیایی به اسید فرمیک در کبد، عصب بینایی رانندگان، کارگران جایگاه‌ها و شهروندان را تا مرز کوری کامل نابود می‌کند و نیازمند توقف بی‌درنگ است.

 اعلام محدودیت جدید ترامپ برای دانشجویان خارجی
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

اعلام محدودیت جدید ترامپ برای دانشجویان خارجی

دولت ترامپ مسیر کارآموزی دانشجویان خارجی را سخت‌تر کرده؛ تصمیمی که برای ایرانیان حاضر در دانشگاه‌های آمریکا نیز پیامد دارد.

 یک‌هزار هکتار به سواحل مازندران اضافه شد
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

یک‌هزار هکتار به سواحل مازندران اضافه شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ منطقه ساری گفت: سال‌های اخیر با کاهش تراز آب دریای خزر، بخش‌هایی از بستر و اراضی ساحلی از آب خارج شده و در مجموع حدود هزار هکتار به ساحل استان افزوده شده است.

 کشف محموله مشروبات الکلی در پوشش نوشیدنی در یزد
۱۹ ساعت قبل / سایت رکنا

کشف محموله مشروبات الکلی در پوشش نوشیدنی در یزد

حوادث رکنا: در پی دریافت گزارش‌هایی مبنی بر توزیع مشروبات الکلی در بسته‌بندی‌های پلمب‌شده نوشیدنی، مأموران کلانتری یزد موفق به کشف 684 بطری مشروب در یک خودروی وانت شدند و انبار مرتبط با این محموله را پلمب کردند.

 خشم طبیعت در نپال، برای تغییرات اقلیمی آماده‌ایم؟‌
۹ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

خشم طبیعت در نپال، برای تغییرات اقلیمی آماده‌ایم؟‌

آرمان امروز- گروه جامعه: هیمالیا و کشور نپال در چند روز گذشته شاهد یکی از مرگبارترین فجایع طبیعی سال‌های اخیر بود؛ تصاویری که ما ایرانیان از یک حادثه طبیعی اما آخر الزمانی در شبکه‌های اجتماعی دیدیم، و همزمان با این سوال مواجه ایم که اگر چنین فاجعه‌ای در ایران رخ بدهد آیا برای آن آماده‌ایم؟‌ [ ]

 تحقق سهم 63درصدی سازندگان ایرانی از 9میلیارد دلار پروژه کلان ملی - تسنیم
۲۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تحقق سهم 63درصدی سازندگان ایرانی از 9میلیارد دلار پروژه کلان ملی - تسنیم

معاونت علمی ریاست‌جمهوری اعلام کرد: با نظارت بر طرح‌های کلان، 63 درصد از پروژه‌ها به توان داخلی سپرده شد.



آلودگی کربنی در جنگ سوم
سایت جوان آنلاین

آلودگی کربنی در جنگ سوم

در کنار پیگیری‌های حقوقی، مقابله با آلودگی‌های محیط‌زیستی جنگ تحمیلی سوم، نیازمند برنامه اقدام کارشناسی است‌
قاتل این خانواده سرطان نبود
سایت جوان آنلاین

قاتل این خانواده سرطان نبود

خبر کوتاه است، اما تلخی آن به این آسانی تمام نمی‌شود، پسری ۲۰ ساله که ماه‌ها درگیر بیماری سرطان مادرش و تلاش برای تأمین دارو‌های او بوده، در اوج استیصال تصمی...
فاجعه در کمین بازار تهران؛ ۱۳۵۷ پلاک در معرض خطر
سایت فرارو

فاجعه در کمین بازار تهران؛ ۱۳۵۷ پلاک در معرض خطر

در حالی که ۱۳۵۷ پلاک بازار در چهار سطح خطر دسته‌بندی شده‌اند، هنوز بخش‌هایی از برنامه‌های ایمنی بازار به مرحله اجرا نرسیده؛ تجربه پلاسکو، سیدولی، سینا اطهر، گاندی و بازارچه جنت هم نشان داده فاصله میان اخطار و حادثه همیشه طولانی نیست.
۲۰ هزار کلاس هوشمند مقابل مدارس روستایی بدون زیرساخت‌های اولیه
روزنامه هفت صبح

۲۰ هزار کلاس هوشمند مقابل مدارس روستایی بدون زیرساخت‌های اولیه

‌کمبود معلم در رشته‌های تخصصی همچنان یکی از مهم‌ترین چالش‌های آموزش‌وپرورش برای ساماندهی سال تحصیلی جدید است
جزئیات ریزش خیابان نشاط اصفهان؛ پای حفاری مترو به میان آمد
سایت فرارو

جزئیات ریزش خیابان نشاط اصفهان؛ پای حفاری مترو به میان آمد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری از ایجاد حفره‌ای به قطر ۵۰۰ میلیمتر و نشت فاضلاب بر اثر شکستگی خط انتقال فاضلاب در خیابان نشاط اصفهان خبر داد.
سایت رویداد‌ ۲۴

دولینگو آزمون زبان را برای ایرانی‌ها متوقف کرد