قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۲ ساعت قبل

کلانتری: غفلت از جنگ فرهنگی، بازی در زمین دشمن است

شیراز- تولیت حرم مطهر شاهچراغ (ع) با تأکید بر اینکه دشمن همزمان در جبهه‌های نظامی، اقتصادی، امنیتی و فرهنگی فعال است، گفت: غفلت از جنگ فرهنگی، فرصت دادن به دشمن است.
 کلانتری: غفلت از جنگ فرهنگی، بازی در زمین دشمن است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری در شانزدهمین نشست «جهاد تبیین» با محوریت جنگ رمضان در حرم مطهر شاهچراغ (ع) ، با اشاره به برگزاری مستمر نشست‌های جهاد تبیین در این آستان مقدس، گفت: این جلسات فرصتی برای بررسی، تحلیل و تبیین مسائل مهم روز است و امیدواریم با استمرار و انتشار گسترده‌تر محتوای آن، اثربخشی این حرکت افزایش یابد.

وی با بیان اینکه امروز کشور در شرایط یک جنگ چندجبهه‌ای قرار دارد، افزود: یک واقعیت قطعی در زمان حاضر این است که دشمن در چهار عرصه اصلی، جنگی تمام‌عیار را علیه جمهوری اسلامی دنبال می‌کند.

تولیت حرم مطهر شاهچراغ (ع) با اشاره به رویارویی نظامی جمهوری اسلامی با آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: یکی از جبهه‌های اصلی، جنگ نظامی است، اما نباید همه توجه‌ها و ظرفیت‌ها تنها بر این عرصه متمرکز شود.

کلانتری ادامه داد: جنگ اقتصادی نیز از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی علیه ایران وجود داشته و این فشارها نه‌تنها متوقف نشده، بلکه در مقاطع مختلف شدت بیشتری پیدا کرده است.

وی تأکید کرد: دشمن در کنار فشارهای نظامی و اقتصادی، جنگ امنیتی گسترده‌ای را نیز دنبال می‌کند و مجموعه‌ای از سرویس‌های اطلاعاتی و جاسوسی جهان برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی فعالیت دارند.

امنیت ایران حاصل خنثی‌سازی صدها توطئه است

حجت الاسلام کلانتری با اشاره به حمله تروریستی سال‌های گذشته به حرم مطهر شاهچراغ (ع)، گفت: گاهی یک حادثه امنیتی دیده می‌شود، اما باید توجه داشت که پشت امنیت امروز کشور، تلاش‌های گسترده‌ای برای شناسایی و خنثی‌سازی تهدیدهایی قرار دارد که بخش زیادی از آنها هیچ‌گاه به مرحله اجرا نمی‌رسند.

وی افزود: دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی کشور در مسیرهای مختلف با تهدیدها مقابله می‌کنند و با وجود همه تلاش‌های دشمنان، جمهوری اسلامی ایران همچنان از کشورهای امن جهان به شمار می‌رود.

تولیت آستان مقدس شاهچراغ (ع) جنگ فرهنگی را چهارمین جبهه مهم دشمن دانست …



 رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی از سطح آماده‌باش بالا خبر داد
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی از سطح آماده‌باش بالا خبر داد

رئیس ستاد ارتش صهیونیستی امروز (پنجشنبه) طی سخنانی اعلام کرد که آماده‌باش در چندین جبهه افزایش یافته است.

 رامین رضاییان مقابل استقلال ایستاد | تسویه‌حساب‌ زودهنگام؟
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رامین رضاییان مقابل استقلال ایستاد | تسویه‌حساب‌ زودهنگام؟

رامین رضاییان، ستاره سابق آبی‌ها فرداشب با پیراهن فولاد باید از استقلالی‌ها پذیرایی کند.

 عکس سفر در زمان / تصاویر تاریخی ۱۶۰ ساله از حرم امام رضا در مشهد / از مناره های تخریب شده تا رودخانه ای وسط شهر با پل های زیبا
۵۰ دقیقه قبل / سایت رکنا

عکس سفر در زمان / تصاویر تاریخی ۱۶۰ ساله از حرم امام رضا در مشهد / از مناره های تخریب شده تا رودخانه ای وسط شهر با پل های زیبا

رکنا: تصاویر قدیمی منتسب به حدود ۱۶۰ سال پیش، نمایی متفاوت از حرم مطهر امام رضا(ع) در مشهد را به تصویر می‌کشد؛ تصاویری که به آنتونیو جیانوزی، جهانگرد و افسر ایتالیایی نسبت داده شده است.

 پروژه ایلان ماسک: بزرگ‌ترین پایگاه فضایی جهان در لوئیزیانا
۲۳ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

پروژه ایلان ماسک: بزرگ‌ترین پایگاه فضایی جهان در لوئیزیانا

ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی و مدیرعامل شرکت‌های اسپیس‌ایکس و تسلا قرار است بزرگ‌ترین پایگاه فضایی جهان را در لوئیزیانا ایالات متحده بسازد.

 فیلم/ جهانگیر الماسی: ویدیوی «پول غذا ندارم» تحریف شده بود! + توضیحات کامل آقای بازیگر
۲۰ دقیقه قبل / سایت رکنا

فیلم/ جهانگیر الماسی: ویدیوی «پول غذا ندارم» تحریف شده بود! + توضیحات کامل آقای بازیگر

جهانگیر الماسی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون، در واکنش به انتشار ویدیوی جنجالی که در آن به نظر می‌رسید از مشکلات معیشتی و نداشتن پول غذا سخن می‌گوید، اعلام کرد که صحبت‌هایش درباره کاهش وزن و رژیم غذایی بوده و با «کات‌های متعدد» تحریف شده است. او همچنین از رواج بی‌اخلاقی در رسانه‌ها و دستکاری سخنان چهره‌ها در فضای مجازی ابراز تأسف کرد.

 محصول مشترک تارانتینو، برد پیت و دیوید فینچر صاحب اسم رسمی شد
۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

محصول مشترک تارانتینو، برد پیت و دیوید فینچر صاحب اسم رسمی شد

فیلم جدید دیوید فینچر با عنوان «ماجراهای هرچه عجیب‌تر کلیف بوث» ساخته شده و برد پیت بار دیگر در نقش بدلکار و شخصیت مرموز و دوست‌داشتنی «کلیف بوث» ظاهر می‌شود.



معمای کسری ۵۰۰ همتی بودجه؛ دولت به بازار بدهی پناه می‌برد؟ / نسخه دولت: اوراق بیشتر، بودجه عمرانی کمتر
سایت خبرآنلاین

معمای کسری ۵۰۰ همتی بودجه؛ دولت به بازار بدهی پناه می‌برد؟ / نسخه دولت: اوراق بیشتر، بودجه عمرانی کمتر

بودجه دولت در سال جاری در شرایطی وارد مرحله دشوار اجرای خود شده که اقتصاد ایران پس از دو جنگ، با رکود و کاهش فعالیت بنگاه‌ها مواجه است؛ وضعیتی که همزمان درآمدهای مالیاتی و برخی منابع نفتی دولت را تحت فشار قرار داده است. از سوی دیگر، افزایش نرخ سود اوراق دولتی، تأمین مالی از این مسیر را نیز برای دولت دشوارتر کرده و در سمت هزینه‌ها نیز تصمیم‌گیری درباره تخصیص بودجه عمرانی به یکی از متغیرهای مهم تبدیل شده است.
شهر سوخته؛ تمدنی که ۵ هزار سال جلوتر از زمان خود بود/ رازهای تمام شهر؛ از پروتز چشم تا جراحی مغز
سایت خبرآنلاین

شهر سوخته؛ تمدنی که ۵ هزار سال جلوتر از زمان خود بود/ رازهای تمام شهر؛ از پروتز چشم تا جراحی مغز

«شهر سوخته» سال‌هاست با عنوان «شهری که از زمان خود جلوتر بود» معرفی می‌شود؛ اما آیا این توصیف واقعاً بر پایه شواهد علمی است یا حاصل بزرگ‌نمایی رسانه‌ای؟ برای پاسخ باید به حدود پنج هزار سال پیش، در حاشیه دلتای رود هیرمند بازگردیم.
سایت اکوایران

آتش‌سوزی در انبار کارخانه فرآورده‌های پلاستیکی+ ویدیو

سایت خبرآنلاین

۸ سال زندان برای سفارش‌ پیتزا

چرا ونیز امسال مردانه‌تر از همیشه شده است؟/  سهم زنان از بخش مسابقه فقط یک فیلم
سایت خبرآنلاین

چرا ونیز امسال مردانه‌تر از همیشه شده است؟/ سهم زنان از بخش مسابقه فقط یک فیلم

جشنواره فیلم ونیز امسال با یک آمار غیرمنتظره در بخش مسابقه اصلی روبه‌روست؛ از ۲۱ فیلم حاضر در رقابت برای شیر طلایی، تنها یک فیلم به کارگردانی یک زن دیده می‌شود؛ آماری که سهم زنان را به حدود ۵ درصد می‌رساند.
ایران را به شکل یک   نام در تاریخ  تحویل نسل بعد ندهیم!
سایت عصرایران

ایران را به شکل یک نام در تاریخ تحویل نسل بعد ندهیم!

جنگل تبدیل شد به چوب! حیات وحش تبدیل شد به گوشت! زمین تبدیل شد به عرصه ساخت‌وساز. تالاب تبدیل شد به زمینی که اگر خشک شود، می‌توان از آن استفاده کرد....