بردسکن- مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن از مصدومیت ۸ نفر در پی برخورد چهار دستگاه خودروی سواری پراید در محور بردسکن-انابد خبر داد.

حسین امامیان در گفتگو با خبرنگار مهر از مصدومیت ۸ نفر در پی برخورد چهار دستگاه خودروی سواری پراید در محور بردسکن-انابد خبر داد و اظهار کرد: این حادثه عصر چهارشنبه، نرسیده به روستای ابراهیمآباد در محور بردسکن-انابد رخ داد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: پس از اعلام حادثه، نیروهای اورژانس ۱۱۵ و امدادگران جمعیت هلالاحمر بلافاصله در محل حاضر شدند و اقدامات اولیه درمانی و امدادی را برای مصدومان انجام دادند.
وی ادامه داد: هر ۸ مصدوم این حادثه به بیمارستان ولیعصر(عج) بردسکن منتقل شدند که سه نفر توسط اورژانس ۱۱۵ و پنج نفر توسط نیروهای هلالاحمر انتقال یافتند.
امامیان …










