
به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام والمسلمین حامد مبینی ظهر چهارشنبه در دیدار نماینده ولی فقیه در استان که با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی و جمعی از مدیران مدارس صدرای ولایت استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد با اشاره به اینکه کمک به آموزش و پرورش از سال ۸۲ به صورت جدی در دستور کار سازمان تبلیغات اسلامی قرار گرفت، اظهار کرد: در آموزش و پرورش اساسنامهای ذیل عنوان «مدارس وابسته» وجود دارد که سازمان تبلیغات اسلامی، مدارس دولتی وابسته به آموزش و پرورش را بر عهده گرفته است.
مدیر مدارس صدرای ولایت کشور با ذکر اینکه امام شهیدمان تأکید داشتند که مدارس دولتی باید تقویت شود، ادامه داد: بر این اساس، این سازمان کمک خود به آموزش و پرورش را در مدارس دولتی پایهریزی کرد.
مبینی با بیان اینکه رشته علوم و معارف اسلامی که زاییده انقلاب اسلامی است مبنای گسترش مدارس صدرا در کشور شد، افزود: این رشته از دهه ۶۰ وارد آموزش و پرورش شد و پس از آن نهادهایی همچون سازمان تبلیغات اسلامی این مدارس را گسترش دادند و امروز بزرگترین شبکه مدارس علوم و معارف کشور در ۲۰۵ شعبه در ۲۸ استان فعال است و چهارمحال و بختیاری نیز با داشتن شش مدرسه میداندار این موضوع است.
مدارس صدرا مدارس انقلاب اسلامیاند
وی با تصریح اینکه مدارس صدرا مدارس انقلاب اسلامیاند، توضیح داد: در کنار علمافزایی، مسئله اساسی در این مدارس آن است که الگوی مدرسه انقلاب اسلامی را بازنمایی میکنند که در سالیان گذشته حرکتهای خوبی هم در تربیت دانشآموزان و هم در مدیریت این مدارس برای رسیدن به این افق شکل گرفته است.
مبینی با ذکر نمونهای از اقدامات عملیاتی این رویکرد به طرح «سفارتخانه مقاومت» اشاره و اظهار کرد: این طرح بعد از شهادت شهید سید حسن نصرالله در مدارس صدرا اجرایی شد و الگوی آن به دیگر مدارس تسری یافت. در این طرح مدارس انقلاب اسلامی باید پایگاه دانشآموزانی باشد که سفیر مقاومتاند تا ادبیات مقاومت را در مدرسه و محله خود اشاعه دهند.
وی با اشاره به تأکیدات امام شهید ناظر بر اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، …












