قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

حضور روان‌شناسان برای مقابله با آثار جنگ ترکیبی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله، ضمن تشریح اقدامات دانشگاه در جریان جنگ اخیر، از انتشار بیش از ۴۰ مقاله علمی درباره جنایات جنگ خبر داد.
 حضور روان‌شناسان برای مقابله با آثار جنگ ترکیبی

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ابوالقاسمی، در نشست صمیمی با اصحاب رسانه گفت: دانشگاه بقیه‌الله و زیرمجموعه‌های آن در این شرایط به وظیفه خود عمل کردند. از آنجا که بخش قابل توجهی از مأموریت ما میزبانی و ارائه خدمات درمانی به نیروهای مسلح است، اعلام شد هر فردی که در هر نقطه‌ای از کشور دچار عارضه یا مشکل شده و یا در مراکز درمانی دیگر نیازمند خدمات و تخصص خاصی است، امکان پذیرش در این مجموعه را دارد.

وی افزود: حتی یک مورد هم وجود نداشت که بیماری در بیمارستان دیگری دچار عارضه شده باشد یا به دلیل دسترسی نداشتن به یک تخصص خاص، امکان دریافت خدمت مناسب را نداشته باشد و خدای نکرده از حضور در مراکز درمانی بقیه‌الله محروم شود. همان‌طور که در جنگ ۱۲ روزه نیز این اقدامات را برای مجروحان و عزیزان لبنانی انجام دادیم، تلاش کردیم در این شرایط نیز خدمات لازم را ارائه کنیم.

ابوالقاسمی ادامه داد: این تجربه‌ها برای ما بسیار ارزشمند است و ثبت شده و برای نسل‌های آینده نیز قابل آموزش خواهد بود تا مشخص شود در شرایط جنگی چگونه باید تصمیم‌گیری کرد و در عین حال که خدمات عادی و روزمره به مردم ارائه می‌شود، اولویت‌های نظام سلامت در شرایط جنگی چگونه باید تعیین شود. ممکن است فردی با یک مشکل قلبی به بیمارستان مراجعه کند یا کودکی با بیماری عصبی مواجه شود؛ بنابراین در کنار ارائه خدمات معمول به مردم، باید اولویت‌های شرایط جنگی نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی تصریح کرد: در این مدت تجربه‌های مختلفی ثبت کردیم؛ از جمله اینکه چگونه درباره تخلیه بخش‌ها تصمیم‌گیری شود، چه افرادی باید در اورژانس حضور داشته باشند و چگونه ظرفیت‌های درمانی را در شرایط بحرانی مدیریت کنیم.

ابوالقاسمی با اشاره به حضور حدود ۱۳۵ مجروح در اورژانس در یک روز گفت: یک روز که در اورژانس حضور داشتم، حدود ۱۳۵ مجروح را به این بخش منتقل کردند که برای ظرفیت اورژانس، تعداد بسیار زیادی بود. با این حال شاهد بودم که مجموعه درمانی با قدرت و کیفیت بسیار بالا عمل کرد و بیماران به‌مراتب قوی‌تر و بهتر از آنچه تصور می‌شد، تحت درمان قرار گرفتند.

وی ادامه داد: شاید برای کسی که شاهد چنین صحنه‌ای نبوده باشد، باورکردن آن سخت باشد، اما هر فرد در جایگاه خود قرار گرفت و اقدامات لازم انجام شد. اگر نیاز به وصل کردن بیمار به دستگاه …



 سلامت را نمی‌توان از سیاست جدا کرد!
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

سلامت را نمی‌توان از سیاست جدا کرد!

سخنان اخیر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، در انجمن اسلامی جامعه پزشکی با انتقادهایی مواجه شده است؛ منتقدان می‌گویند وزیر باید به جای سیاست درباره دارو، پرستاران، بیمارستان‌ها و مشکلات نظام سلامت سخن بگوید. اما آیا می‌توان بحران‌های سلامت را از سیاست و تصمیم‌های کلان اقتصادی و اجتماعی جدا کرد؟

 بازگشت امید به حوزه درمان هرمزگان
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

بازگشت امید به حوزه درمان هرمزگان

مگاهاسپیتال ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس که به عنوان یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های عمرانی حوزه سلامت در هرمزگان شناخته می‌شود، این روزها در آستانه ورود به فاز نهایی تکمیل قرار دارد.

 چرا تأمین مواد اولیه حیاتی دارو باید به وضعیت پروازها و مسیرهای حمل‌ونقل گره بخورد؟
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

چرا تأمین مواد اولیه حیاتی دارو باید به وضعیت پروازها و مسیرهای حمل‌ونقل گره بخورد؟

در شرایطی که صنعت دارویی ایران برای تأمین مواد اولیه با مشکل جدی حمل‌ونقل از هند مواجه شده، وزارت امور خارجه از ورود دیپلماسی به این بحران خبر داده است؛ اما سؤال اینجاست که چرا تأمین مواد اولیه حیاتی دارو باید به وضعیت پروازها و مسیرهای حمل‌ونقل گره بخورد؟

 چرا پزشکان در سیستان و بلوچستان نمی‌مانند؟ /استراتژی وزارت بهداشت برای ماندگاری پزشکان
۳ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

چرا پزشکان در سیستان و بلوچستان نمی‌مانند؟ /استراتژی وزارت بهداشت برای ماندگاری پزشکان

در حالی که اعضای جامعه پزشکی در ایران طی چند دهه گذشته چندین برابر شده است، اما چالش دسترسی به پزشک و پرستار در استان‌هایی مانند سیستان و بلوچستان، نه کمبود نیرو، بلکه عدم ماندگاری کادر درمان است. قائم‌مقام وزیر بهداشت با اشاره به شکاف میان تربیت و توزیع نیرو، از استراتژی و برنامه این وزارتخانه برای تمرکز بر تربیت بومی به عنوان کلید اصلی عبور از بحران کمبود پزشک در مناطق محروم خبر داد.

 چسب سه‌بعدی؛ امید تازه برای درمان سرطان پوست
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

چسب سه‌بعدی؛ امید تازه برای درمان سرطان پوست

درمان سرطان پوست ممکن است در آینده شکل متفاوتی پیدا کند؛ نه با تزریق‌های دردناک و نه با استفاده مکرر از داروهای موضعی، بلکه با یک چسب کوچک سه‌بعدی که روی پوست قرار می‌گیرد و دارو را مستقیما به ناحیه درگیر می‌رساند.



پول نفت آمریکا در حساب بیماران پروانه ای؛ شفاف سازی در واریزی ها
خبرگزاری مهر

پول نفت آمریکا در حساب بیماران پروانه ای؛ شفاف سازی در واریزی ها

بر اساس اعلام دستگاه قضایی کشور، پول فروش یکی از محموله های نفتی آمریکا، به حساب بیماران پروانه ای واریز خواهد شد. اما، روند نظارت بر توزیع این پول چگونه خواهد بود.
بالا رفتن از پله‌ها خطر مرگ قلبی را کاهش می دهد
خبرگزاری مهر

بالا رفتن از پله‌ها خطر مرگ قلبی را کاهش می دهد

استفاده از پله‌ها به جای آسانسور می‌تواند بیشتر از آنچه فکر می‌کنید برای سلامتی مفید باشد.
ارتباط زمان‌های نامنظم شام با علائم افسردگی بیشتر در میان بزرگسالان ایرانی
سایت عصرایران

ارتباط زمان‌های نامنظم شام با علائم افسردگی بیشتر در میان بزرگسالان ایرانی

یک مطالعه جدید در بزرگسالان ایرانی نشان می‌دهد خوردن شام در زمان‌های بسیار متفاوت از یک روز تا روز دیگر ممکن است با سطوح بالاتر علائم افسردگی مرتبط باشد.
پشت‌پرده‌ نوشابه‌های رژیمی؛ حقایقی که باید بدانید
خبرگزاری ایرنا

پشت‌پرده‌ نوشابه‌های رژیمی؛ حقایقی که باید بدانید

تهران- ایرنا- نوشابه‌های رژیمی به دلیل نداشتن قند و کالری، برای بسیاری از افراد گزینه‌ای سالم‌تر از نوشابه‌های معمولی به نظر می‌رسند اما این تصور همیشه با واقعیت‌های علمی همخوانی ندارد.
تعریف گسترده طیف اوتیسم؛ چالشی برای تشخیص و درمان
سایت سلامت نیوز

تعریف گسترده طیف اوتیسم؛ چالشی برای تشخیص و درمان

یک پژوهشگر برجسته اوتیسم، هشدار می‌دهد که تعریف گسترده امروزی از اوتیسم ممکن است به تشخیص‌های اشتباه و سردرگمی در درمان منجر شود.
سایت تجارت نیوز

ویدئو | هزارتوی دارو و درمان، از افزایش قیمت تا نبود نظارت